Biluthyrning Paris Järnvägsstation Gare Montparnasse

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Paris Järnvägsstation Gare Montparnasse på dina vägnar.

  • Gratis avbokning
  • Bästa pris-garanti
  • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Paris Järnvägsstation Gare Montparnasse

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Frankrike
  3. Biluthyrning Paris
  4. Gare de Paris-Montparnasse
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Paris Järnvägsstation Gare Montparnasse

Allmän information

Gare Montparnasse är belägen i Paris 15:e arrondissemang, precis intill centrum. Louvren ligger på endast 15 minuters promenadväg från stationen. Från stationen avgår TGV Atlantique, med destinationer till bland annat ToursBordeauxRennes och Nantes. Det finns ingenting kvar av den gamla stationen från 1840. På 1960-talet ersattes byggnaden av en modern station med kontor. 

Transportmedel

Vill du besöka Paris? Taxistånden finns utanför Pasteur vänthall och den centrala vänthallen. Paris stadsbussar stannar runtomkring stationen. De flesta bussar stannar vid Place Raoul Dautry. Här finns också linje 91, som går direkt till Gare de Lyon och Gare d’Austerlitz. Air France flygbuss till de olika flygplatserna stannar också vid stationen. Den stannar en gång i halvtimmen vid Rue du Commandant René Mouchotte vid Hotel Le Méridien. Den stora tunnelbanestationen ligger under stationen. Linjerna 4, 6, 12 och 13 stannar här. Tunnelbanans ingång är belägen på nivå -1, men den är tydligt skyltad. Du kan också hyra bil. I Pasteur vänthall i Paris Montparnasse hittar du biluthyrningsföretagen Avis, National, Europcar och Sixt.

Service

Det finns en informationsdisk i varje centralhall. Gare Montparnasse har även en disk för förlorade och upphittade föremål, ett växelkontor, en polisstation, skåp, toaletter och duschar, bankomater och wi-fi.

Restauranger

Gare Montparnasse har ett stort utbud av platser där man kan få något att äta. De som gillar kaffe kan gå till Starbucks (nivål -1). Du kan även äta en lyxmiddag eller ta något snabbt att äta på någon av de många restaurangerna med takeaway. 

Affärer

Det finns tillräckligt med affärer att välja mellan, inklusive butiker, skoaffärer, en juvelerarbutik, en bagageaffär, kiosker, tobaksaffärer och apotek. 

Användbara länkar