Biluthyrning Bordeaux

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Bordeaux på dina vägnar.

 • Gratis avbokning
 • Bästa pris-garanti
 • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Bordeaux

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Bordeaux
EasyTerra Biluthyrning Bordeaux är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Bordeaux

Biluthyrning Bordeaux
Biluthyrning Bordeaux

Inledning

Bordeaux är en stad med många ansikten. Det är en hamnstad belägen 10 mil från Atlanten. Dessutom är Bordeaux en sofistikerad småstad. För det tredje är denna stilfulla stad en skapelse av upplysningstiden. Slutligen ägnar sig staden åt export av kvalitetsvin. Bordeaux har vida boulevarder, vackra parker, en Grand teater och palats från 1700-talet. Kort sagt, en magnifik stad.

Befolkning

Bordeaux har cirka 740 000 invånare, vilket gör den till den nionde största staden i Frankrike. Dessutom är stadens befolkning mycket mångfaldig; unga och gamla, fransmän och människor från andra länder.

Geografiskt läge

Bordeaux ligger i sydvästra Frankrike, cirka 10 mil från Atlanten. Gironde förenar Bordeaux med havet. Floden Garonne rinner genom staden. Cirka 25 mil öster om Bordeaux ligger bergskedjan Centralmassivet.

Ekonomi

Bordeauxs ekonomi är till stor del beroende av exporten av kvalitetsvin, vilket odlas och produceras i stadens omgivningar. Vinet fraktas och exporteras i Bordeaux. Dessutom är staden beroende av sin hamn som erbjuder arbete åt många människor. För det tredje är också turismen en viktig ekonomisk aktivitet. Förr var Bordeaux en "sovande skönhet", men de senaste åren har staden utvecklat sina attraktiva sidor. Detta lockar många turister; idag är Bordeaux en av de mest tilltalande städerna i Frankrike. Turisterna dras till stadens boulevarder, parker, museer, nyklassicistiska arkitektur och livliga nattliv.

Flygplatser

Bordeaux har en flygplats som kallas Bordeaux flygplats. Denna flygplats är belägen i Merignac, 1 mil väster om staden. Flygplatsen hanterar inrikesflyg från Air France. Dessutom har Ryanair regelbundna flygningar från Storbritannien. Det holländska lågprisbolaget Basiq Air flyger från Amsterdam Schiphol till Bordeaux flygplats.

Kollektivtrafik

Bordeaux har en av Frankrikes viktigaste tågterminaler. Järnvägsstationen (tre kilometer från stadens centrum) och centrum har förbindelser till flygplatsen. Dessa förbindelser görs med en Jet'Bus. Resan tar cirka 45 minuter och finns tillgänglig för dem som inte vill hyra bil. CGFTE är företaget som sköter busstrafiken i själva Bordeaux. Både under dagarna och under de livliga nätterna finns det tillgängliga bussar i staden. Det finns också ett nybyggt nätverk av spårvagnar vilket skall fortsätta byggas ut tills dess det når nästan alla intressanta platser.

Trafik och parkering

Att köra bil i Bordeaux är inte lätt på grund av att trafiken vanligtvis är hektisk. Parkering är också problematiskt: det är svårt att hitta parkeringsplats, och om man lyckas är avgiften troligen mycket dyr. Ett par parkeringstips: en gata norr om Musee d'Art Contemporain och väster om Jardin Public. Det finns också hotell som erbjuder parkering för cirka € 6 per natt. Dessutom finns det stora parkeringsplatser norr om Esplanade des Quinconces och mitt emot Place de la Bourse.

Hotell

De billigare hotellen, budgethotell och medelprishotell, är mycket konkurrenskraftiga och det finns gott om dem. Det finns emellertid också någon brist på lyxhotell i Bordeaux. Kvaliteten på de billigare alternativen kan variera enormt, även inom enskilda hotell. Om man vill vara säker på att få ett bra pris eller lyxigt hotell rekommenderar vi definitivt att boka i förväg.

Externa källor

För mer information om Bordeaux rekommenderar vi Google och följande externa källor:  

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • AbsoluteCar
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Citer
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Goldcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • McRent
 • National Car Rental
 • Payless Car Rental
 • Peugeot
 • Renault
 • Rhodium Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Biluthyrningsplatser i Bordeaux

EasyTerra Biluthyrning Bordeaux jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än Bordeaux, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.