• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Bordeaux

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Bordeaux på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Bordeaux

EasyTerra Biluthyrning Bordeaux är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Bordeaux

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Bordeaux

Biluthyrningserbjudanden i Bordeaux

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Bordeaux.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Bordeaux

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Bordeaux med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Rent a car

  8.7 (25)
  Från SEK 303 / dag
 • Sixt

  8.1 (2938)
  Från SEK 391 / dag
 • Alamo

  8.3 (7916)
  Från SEK 468 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8.4 (14)
  Från SEK 313 / dag
 • Avis

  7.6 (5354)
  Från SEK 414 / dag
 • Thrifty

  7.9 (4898)
  Från SEK 247 / dag
 • Hertz

  7.6 (6167)
  Från SEK 374 / dag
 • Enterprise

  7.7 (1710)
  Från SEK 473 / dag
 • Goldcar

  7.7 (5111)
  Från SEK 255 / dag
 • National Car Rental

  7.5 (384)
  Från SEK 556 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.6 (3863)
  Från SEK 408 / dag
 • Sicily by Car

  7.5 (3035)
  Från SEK 297 / dag
 • Budget

  7.4 (9010)
  Från SEK 307 / dag
 • Europcar

  7.4 (7335)
  Från SEK 369 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.3 (2995)
  Från SEK 374 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.9 (3473)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.4 (5931)
  Från SEK 733 / dag
 • AVIS Car-Away

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • CITROEN

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Travel Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Carwiz rent a car

  8.2 (407)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ADA

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Bordeaux?

Bordeaux – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Bordeaux), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Bordeaux) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Bordeaux). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Bordeaux) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Bordeaux), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Bordeaux), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Bordeaux) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Bordeaux) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Bordeaux) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Bordeaux) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Bordeaux) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Bordeaux) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Bordeaux) är December den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Bordeaux) är Mars den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Bordeaux) är November den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Bordeaux) är Maj den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Bordeaux

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än Bordeaux, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Bordeaux

EasyTerra Biluthyrning Bordeaux jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Bordeaux

Inledning

Bordeaux är en stad med många ansikten. Det är en hamnstad belägen 10 mil från Atlanten. Dessutom är Bordeaux en sofistikerad småstad. För det tredje är denna stilfulla stad en skapelse av upplysningstiden. Slutligen ägnar sig staden åt export av kvalitetsvin. Bordeaux har vida boulevarder, vackra parker, en Grand teater och palats från 1700-talet. Kort sagt, en magnifik stad.

Befolkning

Bordeaux har cirka 740 000 invånare, vilket gör den till den nionde största staden i Frankrike. Dessutom är stadens befolkning mycket mångfaldig; unga och gamla, fransmän och människor från andra länder.

Geografiskt läge

Bordeaux ligger i sydvästra Frankrike, cirka 10 mil från Atlanten. Gironde förenar Bordeaux med havet. Floden Garonne rinner genom staden. Cirka 25 mil öster om Bordeaux ligger bergskedjan Centralmassivet.

Ekonomi

Bordeauxs ekonomi är till stor del beroende av exporten av kvalitetsvin, vilket odlas och produceras i stadens omgivningar. Vinet fraktas och exporteras i Bordeaux. Dessutom är staden beroende av sin hamn som erbjuder arbete åt många människor. För det tredje är också turismen en viktig ekonomisk aktivitet. Förr var Bordeaux en "sovande skönhet", men de senaste åren har staden utvecklat sina attraktiva sidor. Detta lockar många turister; idag är Bordeaux en av de mest tilltalande städerna i Frankrike. Turisterna dras till stadens boulevarder, parker, museer, nyklassicistiska arkitektur och livliga nattliv.

Flygplatser

Bordeaux har en flygplats som kallas Bordeaux flygplats. Denna flygplats är belägen i Merignac, 1 mil väster om staden. Flygplatsen hanterar inrikesflyg från Air France. Dessutom har Ryanair regelbundna flygningar från Storbritannien. Det holländska lågprisbolaget Basiq Air flyger från Amsterdam Schiphol till Bordeaux flygplats.

Kollektivtrafik

Bordeaux har en av Frankrikes viktigaste tågterminaler. Järnvägsstationen (tre kilometer från stadens centrum) och centrum har förbindelser till flygplatsen. Dessa förbindelser görs med en Jet'Bus. Resan tar cirka 45 minuter och finns tillgänglig för dem som inte vill hyra bil. CGFTE är företaget som sköter busstrafiken i själva Bordeaux. Både under dagarna och under de livliga nätterna finns det tillgängliga bussar i staden. Det finns också ett nybyggt nätverk av spårvagnar vilket skall fortsätta byggas ut tills dess det når nästan alla intressanta platser.

Trafik och parkering

Att köra bil i Bordeaux är inte lätt på grund av att trafiken vanligtvis är hektisk. Parkering är också problematiskt: det är svårt att hitta parkeringsplats, och om man lyckas är avgiften troligen mycket dyr. Ett par parkeringstips: en gata norr om Musee d'Art Contemporain och väster om Jardin Public. Det finns också hotell som erbjuder parkering för cirka € 6 per natt. Dessutom finns det stora parkeringsplatser norr om Esplanade des Quinconces och mitt emot Place de la Bourse.

Hotell

De billigare hotellen, budgethotell och medelprishotell, är mycket konkurrenskraftiga och det finns gott om dem. Det finns emellertid också någon brist på lyxhotell i Bordeaux. Kvaliteten på de billigare alternativen kan variera enormt, även inom enskilda hotell. Om man vill vara säker på att få ett bra pris eller lyxigt hotell rekommenderar vi definitivt att boka i förväg.

Externa källor

För mer information om Bordeaux rekommenderar vi Google och följande externa källor:  

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Rent a car
 • Sixt
 • Alamo
 • Goldcar Key'n Go
 • Avis
 • Thrifty
 • Hertz
 • Enterprise
 • Goldcar
 • National Car Rental
 • Dollar Rent a Car
 • Sicily by Car
 • Budget
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Rhodium Car Rental
 • InterRent
 • AVIS Car-Away
 • CITROEN
 • Travel Car
 • Carwiz rent a car
 • Your Rent
 • ADA
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Bordeaux