• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Teneriffa

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Teneriffa på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Teneriffa

EasyTerra Biluthyrning Teneriffa är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Teneriffa

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Teneriffa.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När ska man boka en hyrbil i Teneriffa

Teneriffa – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Teneriffa), är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Teneriffa – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Teneriffa) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Teneriffa). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Teneriffa – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Teneriffa) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Teneriffa – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Teneriffa), är September den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Teneriffa - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Teneriffa), är September den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Teneriffa - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Teneriffa) är September den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Teneriffa – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Teneriffa) är September den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Teneriffa – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Teneriffa) är September den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Teneriffa – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Teneriffa) är September den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Teneriffa - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Teneriffa) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Teneriffa – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Teneriffa) är September den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Teneriffa - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Teneriffa) är September den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Teneriffa - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Teneriffa) är Juni den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hyrbilsföretag i Teneriffa

EasyTerra Biluthyrning jämför hyrbilspriser på följande platser

Platsinformation för Teneriffa

Inledning

Teneriffa är den största av Kanarieöarna och det är ett populärt semestermål för européer. Ön är en del av Spanien och spanjorerna själv tycker också om att tillbringa ett par dagar där, särskilt under påsklovet. Spaniens högsta punkt är belägen på Teneriffa, vulkanen Pico de Teide (3718 meter).

Befolkning

Antalet invånare på Teneriffa växer ganska snabbt. 2004 hade Teneriffa över 900 000 invånare och 2007 var de dubbelt så många.

Geografiskt läge

Kanarieöarna ligger utanför Marockos västkust i Atlanten. Öster om Teneriffa ligger ön Gran Canaria med Kanarieöarnas huvudstad, Las Palmas. Väster om Teneriffa ligger ön La Palma.

Ekonomi

Teneriffas främsta inkomstkälla är turism. Årligen besöker 4,5 miljoner människor ön. Särskilt den södra delen av ön är populär, som till exempel Playa de las Americas och Los Cristianos. I norr ligger turistcentrumet Puerto de La Cruz, endast 3,5 mil från huvudstaden Santa Cruz. Öns ekonomi bygger på handel. Hamnen är centrum för import och export. Industrisektorn har ingen betydelse, förutom ett stort oljeraffinaderi nära Santa Cruz.

Flygplatser

Teneriffa har två internationella flygplatser: Reina Sofia flygplats i söder och Los Rodeos flygplats i norr. Reina Sofia är den största och mest trafikerade flygplatsen, eftersom den tar emot många semesterflygningar. Los Rodeos används framförallt för flygningar till de andra Kanarieöarna och till det spanska fastlandet, även om det finns några internationella flyg.

Kollektivtrafik

De gröna bussarna som sköts av Transportes Interurbanos de Tenerife S.A. (TITSA) når alla platser på Teneriffa. Bussarna är moderna och utrustade med luftkonditionering. På grund av de många busshållplatserna längs med vägen kan resan ta lite tid. Det finns en snabbussförbindelse mellan Playa de las Americas i söder och huvudstaden Santa Cruz i norr.

Trafik och parkering

Vägarna på Teneriffa är i utmärkt skick, även om de är mycket smala, branta och kurviga i bergen. Det finns en kustväg som består av två motorvägar: autopista del sur och autopista del norte. Tillsammans bildar de en nästan stängd ringväg och blir bara smala när de går genom bergen. Det finns planer på att göra om den smala sträckan till motorväg, men miljöaktivister har protesterat mot detta. Fartökningsfilerna är korta.

Säkerhetsbälte är obligatoriskt för alla, både i framsätet och i baksätet. I vissa korsningar är det tillåtet att svänga till höger vid rött ljus. Man bör vara uppmärksam på fotgängare!

Att parkera kan vara ett problem på Teneriffa. I huvudstaden och i de största turistcentrumen är det vanligt att dubbelparkera. Om ens bil blockeras behöver man inte oroa sig: det enda man behöver göra är att tuta med signalhornet tills den andra föraren flyttar sin bil. Man får inte parkera vid trottoarkanter som har en gul linje, även om lokalbefolkningen inte bryr sig om denna regel.  
Om man vill parkera under en längre tid rekommenderar vi att man lämnar bilen på en av de många parkeringsplatserna. Det är inte bara säkrare, bilen slipper stå under den starka solen.

Hotell

Eftersom Teneriffa är ett viktigt turistmål finns det många hotell. Hur som helst, på grund av öns popularitet är det dock ibland bättre att boka det hotell man väljer. Teneriffa lockar turister hela året så det är klokt att boka i förväg.

Externa källor

För mer information om Teneriffa rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • TopCar
 • Enterprise
 • Orlando Rent a Car
 • Carwiz rent a car
 • Hertz
 • Thrifty
 • Avis
 • Flizzr
 • Gobycar
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Turisprime
 • SurPrice car rentals
 • OK Rent a car
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 • InterRent
 • Canarias Rent a car
 • Goldcar Key'n Go
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Teneriffa