• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Kreta

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Kreta på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Kreta

EasyTerra Biluthyrning Kreta är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Kreta

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Kreta.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 426 omdömen

När ska man boka en hyrbil i Kreta

Kreta – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Kreta), är December den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kreta – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Kreta) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Kreta). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kreta – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Kreta) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kreta – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Kreta), är December den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kreta - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Kreta), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kreta - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Kreta) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kreta – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Kreta) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kreta – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Kreta) är December den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kreta – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Kreta) är December den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kreta - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Kreta) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kreta – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Kreta) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kreta – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Kreta) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Kreta - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Kreta) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hyrbilsföretag i Kreta

EasyTerra Biluthyrning jämför hyrbilspriser på följande platser

Platsinformation för Kreta

Inledning

Kreta är den största grekiska ön och enligt många människor är det också den vackraste. Det är en långsträckt ö: från öst till väst är den 26 mil lång och det största avståndet mellan nord och syd är 6 mil. På den smalaste punkten är Kreta endast 1,2 mil bred.

De populära stränderna är alla belägna vid den norra kusten; den södra kusten är huvudsakligen klippig. Det bergiga Kreta är berömd för sina djupa klyftor. Här hittar man världens smalaste klyfta, Samariaklyftan, som endast är 4 meter bred på vissa ställen.

Befolkning

Kreta har 650 000 invånare. Den största staden och huvudstaden är Heraklion, med ungefär 150 000 invånare.

Läge

Kreta ligger i Medelhavet, ungefär 16 mil sydöst om Peloponnesos och omkring 30 mil norr om Libyen. Längsmed hela ön sträcker sig en bergskedja, vars högsta toppar är Psiloritis (2456 m) och Pahnes (2453 m). Huvudstaden Heraklion är belägen på nordkusten.

Ekonomi

Precis som i resten av Grekland, grundade sig Kretas ekonomi främst på jordbruk. Det är inte längre fallet: nuförtiden är turismen den huvudsakliga inkomstkällan. Emellertid har jordbruket inte försvunnit helt: Kreta producerar oliver och står för en stor del av paketeringen och framställningen av bland annat olivolja. Dessutom finns det en del småskalig odling av citrusfrukter.

Flygplatser

Den viktigaste flygplatsen på Kreta, Nikos Kazantzakis, ligger fem kilometer öster om huvudstaden Heraklion. Kreta har en annan mindre internationell flygplats nära Chania på den västra delen av ön, ungefär 14 mil från Heraklion. Emellertid finns det planer på att flytta flygplatsen från Heraklion, eftersom den nuvarande flygplatsen ligger för nära staden.

Kollektivtrafik

Busstransporten på Kreta fungerar mycket bra. Bussarna går ofta och vanligtvis punktligt. Emellertid är det inte ovanligt att föraren avviker från den officiella rutten om en passagerare måste ta sig till en närliggande by. Det finns gott om taxibilar tillgängliga, men om man verkligen vill utforska Kreta bör man hyra en bil.

Trafik och parkering

I allmänhet är vägarna på Kreta i bra skick, särskilt längs nordkusten. Den inre delen av ön har vägar som ofta är smala, kurviga och ibland oasfalterade. Man bör vara medveten om detta eftersom försäkringen oftast inte täcker skador som orsakats på underdelen av hyrbilen av lösa stenar!

Dessutom är det bra att veta att de flesta bensinstationer på mindre orter stänger klockan 19.00. Många bensinstationer är även stängda på söndagar och helgdagar. Så man bör försäkra sig om att man har tillräckligt med bensin!

Hotell

Eftersom det är en turistö har Kreta ett stort utbud av hotell, lägenheter, pensionat och annan logi. De flesta av dem hittar man längs den norra kusten, men inte heller på öns inre del eller på sydkusten har man problem att hitta ett rum.

Externa källor

För mer information om Kreta rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • OK Mobility
 • Autounion Car Rental
 • Yours Carrental
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • Alamo
 • Budget
 • Payless Car Rental
 • Volta4u
 • Hertz
 • Sixt
 • Drive Hellas
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Carwiz rent a car
 • Centauro
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Drive On Holidays
 • Avis
 • Abbycar
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • Goldcar
 • FireFly Car Rental
 • Global Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • addCarRental
 • ACE Rent A Car
 • InterRent
 • WHEEGO
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Grekland
 3. Biluthyrning Kreta