• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Heraklion

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Heraklion på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Heraklion

EasyTerra Biluthyrning Heraklion är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Heraklion

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Heraklion

Biluthyrningserbjudanden i Heraklion

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Heraklion.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Heraklion

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Heraklion med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.5 (50)
  Från SEK 275 / dag
 • National Car Rental

  8.3 (384)
  Från SEK 303 / dag
 • Volta4u

  8 (26)
  Från SEK 189 / dag
 • Sixt

  7.9 (2928)
  Från SEK 236 / dag
 • Payless Car Rental

  7.8 (456)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.8 (8999)
  Från SEK 235 / dag
 • Europcar

  7.8 (7319)
  Från SEK 252 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4885)
  Från SEK 245 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3851)
  Från SEK 194 / dag
 • Alamo

  7.7 (7906)
  Från SEK 230 / dag
 • Green Motion

  7.6 (1708)
  Från SEK 158 / dag
 • Hertz

  7.5 (6161)
  Från SEK 270 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.6 (404)
  Från SEK 202 / dag
 • Centauro

  7.5 (4506)
  Från SEK 166 / dag
 • Drive On Holidays

  7.5 (1101)
  Från SEK 137 / dag
 • Enterprise

  7.4 (1707)
  Från SEK 285 / dag
 • Yours Carrental

  Inga omdömen
  Från SEK 155 / dag
 • Avis

  7.2 (5348)
  Från SEK 290 / dag
 • Drive Hellas

  7 (237)
  Från SEK 195 / dag
 • Goldcar

  6.7 (5106)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  6.5 (448)
  Från SEK 124 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  6.3 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  6.2 (3463)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Abbycar

  6.1 (551)
  Från SEK 181 / dag
 • Global Rent a Car

  5.9 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • OK Mobility

  Inga omdömen
  Från SEK 114 / dag
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2991)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  7.1 (94)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • WHEEGO

  Inga omdömen
  Från SEK 207 / dag
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Heraklion?

Heraklion – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Heraklion), är December den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Heraklion – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Heraklion) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Heraklion). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Heraklion – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Heraklion) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Heraklion – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Heraklion), är December den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Heraklion - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Heraklion), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Heraklion - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Heraklion) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Heraklion – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Heraklion) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Heraklion – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Heraklion) är December den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Heraklion – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Heraklion) är December den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Heraklion - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Heraklion) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Heraklion – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Heraklion) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Heraklion – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Heraklion) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Heraklion - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Heraklion) är Mars den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Heraklion

Om du letar efter en hyrbil i Grekland, men i en annan stad än Heraklion, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Grekland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Grekland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Heraklion

EasyTerra Biluthyrning Heraklion jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Industrial Area

Platsinformation för Heraklion

Inledning

Heraklion är huvudstad på den grekiska ön Kreta. För många turister är staden det första intrycket de får av Grekland. Inuti och utanför staden finns fortfarande många spår från gångna tider. I själva staden finns till exempel befästningar som byggdes av venetianarna. Strax söder om staden ligger palatset Knossos, där den legendariske kung Minos hade sitt högkvarter. De fynd som har hittats på platsen kan man beskåda på stadens arkeologiska museum.

Befolkning

Heraklion har omkring 150 000 invånare vilket gör staden till den femte största i Grekland.

Geografiskt läge

Heraklion ligger centralt på öns norra kust. Den är belägen vid Medelhavet, 10 mil väster om det grekiska fastlandet och 30 mil norr om Lybien. 

Ekonomi

Staden är Kretas kommersiella centrum. Hamnen spelar en viktig roll för exporten av produkter som oliver, olivolja, citrusfrukter, tomater och ost. Stadens industri består huvudsakligen av fabriker som förpackar dessa produkter. Jordbruk och boskapsuppfödning var de främsta inkomstkällorna fram till massturismens uppkomst på 70-talet. Nuförtiden är turismen den huvudsakliga inkomstkällan. Kreta lockar 2 miljoner turister varje år, av vilka de flesta kommer till Heraklion.

Flygplatser

Fem kilometer öster om Heraklion ligger Kretas viktigaste internationella flygplats, Nikos Kazantzakis. Det är en mycket trafikerad flygplats som opererar många charterflyg, särskilt under sommaren. Det finns reguljära flygningar till andra grekiska öar och till det grekiska fastlandet. Transavia har en direktförbindelse med Amsterdam. Vägen som går till flygplatsen kallas Karou Street.
Kretas andra internationella flygplats- Daskalogiannis - ligger nära Chania, 14 mil väster om Heraklion.

Kollektivtrafik

Det finns två bussterminaler. Från terminal A (mittemot hamnen) avgår lokalbussar till de arkeologiska lämningarna i Knossos och till flygplatsen, samt även till den norra delen av kusten och till platser på västra Kreta. Dessa bussar går ofta och punktligt. För att nå alla andra destinationer måste du ta dig till terminal B, som är belägen väster om stadens centrum, nära den gamla stadsmuren.

Dessutom finns det färjeförbindelser till andra grekiska öar och till det grekiska fastlandet, men också till andra platser, som till exempel Haifa (Israel) och Alexandria (Egypten).

Trafik och parkering

Människor i Grekland kör på ett annorlunda sätt än vad du är van vid. Ibland verkar det som om trafikljusens och vägskyltarnas funktion är mer dekorativ än avsedd för att ange vad som är tillåtet eller förbjudet. Kom ihåg det! Till exempel: även om du har grönt ljus kan det kmma bilar från andra håll. På enkelriktade gator är det möjligt att du möter bilar som kör i fel riktning.

Många vägar har inte blivit underhållna på flera år, vilket betyder att de kan vara hala även vid torr väderlek. Dessutom kan du stöta på flockar av får eller getter. Huvudregeln när du kör på Kreta är: var beredd på överraskningar! På vägar utanför städer och byar är hastighetsgränsen 90 kilometer i timmen.

Heraklions centrum är ganska litet. Lämna din bil på hotellet eller på en av parkeringsplatserna vid den gamla stadsmuren och fortsätt till fots. Om du bestämmer dig för att köra i centrum finns parkeringsplatser nära den gamla hamnen och vid El Greko-parken.

Hotell

Det finns många hotell i Heraklion. Under högsäsongen rekommenderar vi starkt att boka i förväg. Under lågsäsongen är det troligt att du hittar ett hotellrum vid din ankomst. Det finns också lägenheter som du kan hyra, både under längre och kortare perioder.

Externa källor

För mer information om Heraklion rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • National Car Rental
 • Volta4u
 • Sixt
 • Payless Car Rental
 • Budget
 • Europcar
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Alamo
 • Green Motion
 • Hertz
 • Carwiz rent a car
 • Centauro
 • Drive On Holidays
 • Enterprise
 • Yours Carrental
 • Avis
 • Drive Hellas
 • Goldcar
 • SurPrice car rentals
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • FireFly Car Rental
 • Abbycar
 • Global Rent a Car
 • OK Mobility
 • ACE Rent A Car
 • Keddy By Europcar
 • addCarRental
 • WHEEGO
 • InterRent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Grekland
 3. Biluthyrning Heraklion