• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning South Tenerife Reina Sofia Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i South Tenerife Reina Sofia Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning South Tenerife Reina Sofia Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden South Tenerife Reina Sofia Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i South Tenerife Reina Sofia Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i South Tenerife Reina Sofia Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i South Tenerife Reina Sofia Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Goldcar Key'n Go

  8.5 (10)
  Från SEK 224 / dag
 • Thrifty

  8.2 (4885)
  Från SEK 211 / dag
 • TopCar

  7.9 (150)
  Från SEK 118 / dag
 • Flizzr

  7.9 (270)
  Från SEK 229 / dag
 • Hertz

  7.8 (6161)
  Från SEK 201 / dag
 • Gobycar

  7.8 (26)
  Från SEK 110 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2991)
  Från SEK 216 / dag
 • Europcar

  7.6 (7319)
  Från SEK 232 / dag
 • Avis

  7.6 (5348)
  Från SEK 199 / dag
 • Budget

  7.3 (8999)
  Från SEK 171 / dag
 • Turisprime

  7.2 (485)
  Från SEK 99 / dag
 • Sixt

  7 (2928)
  Från SEK 246 / dag
 • Orlando Rent a Car

  6.9 (116)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rhodium Car Rental

  6.6 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.5 (5106)
  Från SEK 124 / dag
 • InterRent

  6.3 (5931)
  Från SEK 688 / dag
 • OK Mobility

  Inga omdömen
  Från SEK 73 / dag
 • Canarias Rent a car

  Inga omdömen
  Från SEK 155 / dag
 • Enterprise

  8.2 (1707)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7.1 (448)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3851)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

South Tenerife Reina Sofia Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

South Tenerife Reina Sofia Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (South Tenerife Reina Sofia Airport), är September den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. December är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

South Tenerife Reina Sofia Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (South Tenerife Reina Sofia Airport) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil December är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (South Tenerife Reina Sofia Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

South Tenerife Reina Sofia Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (South Tenerife Reina Sofia Airport) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

South Tenerife Reina Sofia Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (South Tenerife Reina Sofia Airport), är September den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

South Tenerife Reina Sofia Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (South Tenerife Reina Sofia Airport), är September den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

South Tenerife Reina Sofia Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (South Tenerife Reina Sofia Airport) är September den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

South Tenerife Reina Sofia Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (South Tenerife Reina Sofia Airport) är September den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

South Tenerife Reina Sofia Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (South Tenerife Reina Sofia Airport) är September den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

South Tenerife Reina Sofia Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (South Tenerife Reina Sofia Airport) är September den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

South Tenerife Reina Sofia Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (South Tenerife Reina Sofia Airport) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

South Tenerife Reina Sofia Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (South Tenerife Reina Sofia Airport) är September den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

South Tenerife Reina Sofia Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (South Tenerife Reina Sofia Airport) är September den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

South Tenerife Reina Sofia Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (South Tenerife Reina Sofia Airport) är Juni den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats South Tenerife Reina Sofia Airport

Platsinformation för South Tenerife Reina Sofia Airport

Teneriffa Södra - Reina Sofia flygplats i ett nötskal

Reina Sofia (Teneriffa Södra) är den största och mest trafikerade flygplatsen på Teneriffa. Här startar och landar många semesterflygningar. På öns norra del finns en mindre flygplats - Los Rodeos - som används framförallt till flygningar till de andra Kanarieöarna och till det spanska fastlandet. Flygplatsen är belägen 6 mil sydväst om huvudstaden Santa Cruz och 1,6 mil öster om Playa de Las Américas. Flygplatsen tar emot nio miljoner passagerare om året.

Det finns inga tåg på Teneriffa. Avfarten till flygplatsen är tydligt angiven och från ankomsthallen finns det ett fåtal bussförbindelser till flera olika destinationer.

Det finns inga hotell på flygplatsen. Det finns tillräckligt många affärer och ställen där man kan ta något att äta och dricka. Kom ihåg att Kanarieöarna har en separat statsrättslig ställning, vilket betyder att export av alkohol och tobak har vissa restriktioner. Å andra sidan är priserna betydligt lägre än på det spanska fastlandet. På första våningen finns det en VIP lounge som kan ställas i ordning på flera olika sätt till möten och konferenser. Det finns också faciliteter som till exempel fax, telefon och datorer med internetanslutning. Det finns banker, ett postkontor, ett apotek och en hjälpstation. I den mellersta hallen finns det områden där barn kan leka. Flygplatsen är handikappvänlig.

Inom flygindustrin anges Reina Sofia flygplats med förkortningarna TFS (IATA flygplatskod) och GCTS (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Reina Sofia flygplats

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Goldcar Key'n Go
 • Thrifty
 • TopCar
 • Flizzr
 • Hertz
 • Gobycar
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Avis
 • Budget
 • Turisprime
 • Sixt
 • Orlando Rent a Car
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 • InterRent
 • OK Mobility
 • Canarias Rent a car
 • Enterprise
 • SurPrice car rentals
 • Dollar Rent a Car