• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Las Palmas de Gran Canaria

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Las Palmas de Gran Canaria på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Las Palmas de Gran Canaria

EasyTerra Biluthyrning Las Palmas de Gran Canaria är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Las Palmas de Gran Canaria

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Las Palmas de Gran Canaria

Biluthyrningserbjudanden i Las Palmas de Gran Canaria

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Las Palmas de Gran Canaria.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Las Palmas de Gran Canaria

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Las Palmas de Gran Canaria med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • TopCar

  8.5 (127)
  Från SEK 173 / dag
 • Avis

  8.3 (5290)
  Från SEK 193 / dag
 • Orlando Rent a Car

  8.3 (116)
  Från SEK 120 / dag
 • Enterprise

  8.2 (1693)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  8.2 (3783)
  Från SEK 183 / dag
 • Hertz

  8.1 (6088)
  Från SEK 190 / dag
 • Budget

  8 (8911)
  Från SEK 189 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8 (2)
  Från SEK 214 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2946)
  Från SEK 191 / dag
 • Flizzr

  7.9 (267)
  Från SEK 240 / dag
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Gobycar

  7.7 (16)
  Från SEK 158 / dag
 • Thrifty

  7.6 (4776)
  Från SEK 196 / dag
 • Sixt

  7.5 (2870)
  Från SEK 217 / dag
 • Europcar

  7.3 (7223)
  Från SEK 212 / dag
 • Turisprime

  7.2 (469)
  Från SEK 130 / dag
 • OK Rent a car

  7.1 (905)
  Från SEK 151 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (447)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rhodium Car Rental

  6.7 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.6 (5041)
  Från SEK 94 / dag
 • InterRent

  5.9 (5931)
  Från SEK 685 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Las Palmas de Gran Canaria?

Las Palmas de Gran Canaria – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Las Palmas de Gran Canaria), är September den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Januari är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Las Palmas de Gran Canaria – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Las Palmas de Gran Canaria) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Las Palmas de Gran Canaria). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Las Palmas de Gran Canaria – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Las Palmas de Gran Canaria) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Las Palmas de Gran Canaria – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Las Palmas de Gran Canaria), är September den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Las Palmas de Gran Canaria - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Las Palmas de Gran Canaria), är September den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Las Palmas de Gran Canaria - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Las Palmas de Gran Canaria) är September den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Las Palmas de Gran Canaria – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Las Palmas de Gran Canaria) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Las Palmas de Gran Canaria – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Las Palmas de Gran Canaria) är September den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Las Palmas de Gran Canaria – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Las Palmas de Gran Canaria) är September den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Las Palmas de Gran Canaria - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Las Palmas de Gran Canaria) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Las Palmas de Gran Canaria – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Las Palmas de Gran Canaria) är September den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Las Palmas de Gran Canaria - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Las Palmas de Gran Canaria) är November den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Las Palmas de Gran Canaria - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Las Palmas de Gran Canaria) är September den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Las Palmas de Gran Canaria

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än Las Palmas de Gran Canaria, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Las Palmas de Gran Canaria

EasyTerra Biluthyrning Las Palmas de Gran Canaria jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Av. de Los Consignatarios
C. Sucre, 15
C. Veintinueve de Abril, 47
Calle Dr. Juan Domínguez Pérez, 11
Calle Viriato, 26

Platsinformation för Las Palmas de Gran Canaria

Inledning

Las Palmas är huvudstad på Kanarieöarna och en viktig hamn. Staden grundades 1478 när spanjorerna körde bort ursprungsbefolkningen (Guanches) från Gran Canaria. Ön kallas ibland för en 'miniatyrkontinent' på grund av de många olika typerna av landskap. I huvudstaden finns det intressanta museer, inklusive ett som ägnas åt upptäcksresanden* Columbus (Casa de Colón). Stranden Las Cateras är belägen mitt i stadens centrum.

Befolkning

Gran Canaria har över 800 000 invånare varav nästan hälften bor i huvudstaden Las Palmas. Hamnen gör att det råder en internationell stämning i huvudstaden. Under årens lopp har affärsmänniskor från andra länder slagit sig ner här och de flesta av dem har blivit spanska medborgare.  

Geografiskt läge

Gran Canaria har ett centralt läge bland Kanarieöarna utanför Afrikas nordvästra kust. Ön ligger öster om Teneriffa och väster om Fuerteventura. Huvudstaden Las Palmas är belägen på nordöstra Gran Canaria.

Ekonomi

Hamnen fortsätter att spela en viktig roll i Las Palmas ekonomi. Dessutom producerar ön massor av frukt: bananer, avokador, citroner, apelsiner, oliver och vindruvor som man gör vin av. Det finns också stora sockerrörsplantager. Emellertid kommer - direkt eller indirekt - den största delen av öns inkomster från turismen. Ön besöks årligen av mer än 2,5 miljoner personer, varav de flesta dras till den södra, torrare delen av Gran Canaria.

Flygplatser

Den internationella flygplatsen Gran Canarias internationella flygplats (eller Las Palmas internationella flygplats) ligger 1,8 mil söder om huvudstaden. Det finns förbindelser med många europeiska städer samt till Dakar i Senegal (Västafrika). Från Las Palmas och de viktigaste turistorterna går det bussar till och från flygplatsen.  

Kollektivtrafik

I stort sett kan alla orter på ön nås med buss. De flesta busslinjerna börjar eller slutar i Las Palmas. Naturligtvis finns det många bussförbindelser till turistorterna på sydkusten, men andra orter kan också nås med buss.

Från hamnen i Las Palmas  finns det många färjeförbindelser till andra Kanarieöar (Lanzarote, Fuerteventura, Teneriffa och La Palma), till det spanska fastlandet (Cadiz) och till Tarfaya i Marocko. På sommaren finns det också en förbindelse till den portugisiska ön Madeira, norr om Kanarieöarna.

Trafik och parkering

Las Palmas har motorvägsförbindelse till andra delar av ön Gran Canaria. GC1 går söderifrån via flygplatsen till de viktigaste turistmålen, inklusive Maspalomas och Playa del Inglés. GC2 förbinder huvudstaden med de västra delarna av ön, och GC3 löper till öns centrum. De stora landsvägarna kan tidvis vara trafikerade och de mindre vägarna är ofta smala och kurviga. Om man har för avsikt att utforska öns inre delar är det nödvändigt med lite erfarenhet av att köra på smala bergsvägar.  

Las Palmas är en trafikerad stad och det är inte alltid lätt att hitta en parkeringsplats i centrum. Det är inte tillåtet att parkera längs trottoarkanter med gula linjer. En blå linje betyder att man måste betala, vanligtvis via en parkeringsmätare.

Hotell

Gran Canaria är ett populärt semestermål vilket betyder att det inte finns någon brist på hotell. De flesta turisterna övernattar på sydkusten och inte i huvudstaden Las Palmas. Likväl har huvudstaden också många hotell. Vi rekommenderar att man bokar hotellrum i förväg, speciellt under sommaren.

Externa källor

För mer information om Las Palmas rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • TopCar
 • Avis
 • Orlando Rent a Car
 • Enterprise
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • Budget
 • Goldcar Key'n Go
 • Keddy By Europcar
 • Flizzr
 • ACE Rent A Car
 • Gobycar
 • Thrifty
 • Sixt
 • Europcar
 • Turisprime
 • OK Rent a car
 • SurPrice car rentals
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 • InterRent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Las Palmas de Gran Canaria