• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Faro Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Faro Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Faro Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Faro Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Faro Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Faro Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Faro Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Guerin

  8.4 (928)
  Från SEK 154 / dag
 • Rent a star

  8.4 (759)
  Från SEK 129 / dag
 • Alamo

  8.4 (7816)
  Från SEK 196 / dag
 • YorCar

  8.3 (2)
  Från SEK 97 / dag
 • Sixt

  8.2 (2870)
  Från SEK 173 / dag
 • Enterprise

  8.1 (1691)
  Från SEK 190 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8 (1)
  Från SEK 249 / dag
 • Thrifty

  8 (4774)
  Från SEK 157 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3781)
  Från SEK 176 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2943)
  Från SEK 164 / dag
 • Avis

  7.7 (5286)
  Från SEK 203 / dag
 • Budget

  7.5 (8904)
  Från SEK 168 / dag
 • Drive On Holidays

  7.5 (1076)
  Från SEK 106 / dag
 • Centauro

  7.5 (4400)
  Från SEK 146 / dag
 • Hertz

  7.5 (6083)
  Från SEK 181 / dag
 • Europcar

  7.4 (7218)
  Från SEK 168 / dag
 • OK Rent a car

  7.4 (905)
  Från SEK 89 / dag
 • Klass Wagen

  7.2 (30)
  Från SEK 70 / dag
 • FireFly Car Rental

  7 (3419)
  Från SEK 108 / dag
 • Turisprime

  7 (467)
  Från SEK 74 / dag
 • SurPrice car rentals

  6.9 (447)
  Från SEK 80 / dag
 • Bravacar

  6.8 (57)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.8 (5931)
  Från SEK 408 / dag
 • Drive and go

  6.7 (266)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.5 (5034)
  Från SEK 111 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.4 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Auto Rent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Faro Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Faro Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Faro Airport), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Faro Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Faro Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Faro Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Faro Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Faro Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Faro Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Faro Airport), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Faro Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Faro Airport), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Faro Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Faro Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Faro Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Faro Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Faro Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Faro Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Faro Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Faro Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Faro Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Faro Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Faro Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Faro Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Faro Airport – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Faro Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Faro Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Faro Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Faro Airport – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Faro Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Faro Airport

Platsinformation för Faro Airport

Faros flygplats i ett nötskal

Faros flygplats är den viktigaste flygplatsen i Algarve i södra Portugal. Den är belägen sju kilometer väster om staden Faro. Det finns många direktflyg med budgetflygbolag från norra Europa, exempelvis EasyJet, Flybe och Air Berlin. De flesta passagerarna kommer från Storbritannien, Nederländerna och Tyskland. Terminalen har nyligen renoverats och Faros flygplats är numera en modern flygplats. Ankomst- och avgångsterminalerna är förbundna med varandra. De flesta servicediskarna hittar man mellan de två terminalerna.

Det finns ingen tågförbindelse till Faros flygplats. Man kan resa längs kusten från stadens tågstation men tåget går vanligtvis långsamt. Flygplatsen är lätt att nå med bil och det finns bussar som förbinder flygplatsen med busstationen, varifrån passagerarna transporteras via snabbussar till andra orter i Algarve. Det närmaste hotellet ligger två kilometer från flygplatsen.

Det finns ganska många barer, kaféer och affärer. Taxfreebutiken har ett standardsortiment av cigaretter, sprit och delikatesser. Takterrassen (öppen från april till oktober) har en fantastisk utsikt över planen som landar och startar. Dessutom har flygplatsen (begränsad) plats för konferenser (max 65 personer), handikappvänliga hissar och toaletter, banker, bankomater, växlingskontor och ett postkontor.

Inom flygindustrin anges Faros flygplats med förkortningarna FAO (IATA flygplatskod) och LPFR (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Faros flygplats

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Guerin
 • Rent a star
 • Alamo
 • YorCar
 • Sixt
 • Enterprise
 • Goldcar Key'n Go
 • Thrifty
 • National Car Rental
 • ACE Rent A Car
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Budget
 • Drive On Holidays
 • Centauro
 • Hertz
 • Europcar
 • OK Rent a car
 • Klass Wagen
 • FireFly Car Rental
 • Turisprime
 • SurPrice car rentals
 • Bravacar
 • InterRent
 • Drive and go
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • Auto Rent