• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Aten Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Aten Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Aten Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Aten Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Aten Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Aten Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Aten Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Volta4u

  8.8 (26)
  Från SEK 137 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.5 (50)
  Från SEK 215 / dag
 • Alamo

  8.3 (7906)
  Från SEK 231 / dag
 • Hertz

  8.2 (6161)
  Från SEK 260 / dag
 • Yours Carrental

  Inga omdömen
  Från SEK 154 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  8.1 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8.1 (384)
  Från SEK 304 / dag
 • Drive Hellas

  8.1 (237)
  Från SEK 172 / dag
 • Enterprise

  8 (1707)
  Från SEK 285 / dag
 • Payless Car Rental

  8 (456)
  Från SEK 587 / dag
 • Budget

  8 (8999)
  Från SEK 212 / dag
 • Thrifty

  8 (4885)
  Från SEK 215 / dag
 • Sixt

  7.9 (2928)
  Från SEK 225 / dag
 • Abbycar

  7.8 (551)
  Från SEK 145 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.8 (404)
  Från SEK 148 / dag
 • Goldcar

  7.5 (5106)
  Från SEK 113 / dag
 • Europcar

  7.5 (7319)
  Från SEK 233 / dag
 • Drive On Holidays

  7.5 (1101)
  Från SEK 131 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.4 (448)
  Från SEK 112 / dag
 • Centauro

  7.3 (4506)
  Från SEK 164 / dag
 • Avis

  7.1 (5348)
  Från SEK 280 / dag
 • FireFly Car Rental

  7 (3463)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Record Rent a Car

  6.8 (1384)
  Från SEK 89 / dag
 • Green Motion

  6.5 (1708)
  Från SEK 157 / dag
 • Global Rent a Car

  6.5 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • WHEEGO

  Inga omdömen
  Från SEK 162 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Mex Rent a Car

  5.8 (44)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2991)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  7.1 (94)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3851)
  Från SEK 202 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Aten Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Aten Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Aten Airport), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aten Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Aten Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Aten Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aten Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Aten Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aten Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Aten Airport), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aten Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Aten Airport), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aten Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Aten Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aten Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Aten Airport) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aten Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Aten Airport) är December den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aten Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Aten Airport) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aten Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Aten Airport) är December den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aten Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Aten Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aten Airport – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Aten Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Aten Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Aten Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Aten Airport

Platsinformation för Aten Airport

Atens flygplats i ett nötskal

Eleftherios Venizelos internationella flygplats - det officiella namnet på Atens flygplats - är en mycket modern flygplats. Den öppnades 2001 och är en viktig medelpunkt för hela Balkanhalvön och Mellanöstern. Flygplatsen tar emot ungefär 13 miljoner passagerare om året. De två terminalerna är anslutna genom en underjordisk korridor. Flygplatsen ligger 3,3 mil sydost om Aten.

Atens flygplats är lätt att nå med både tåg, buss och bil. Det finns ett hotell på flygplatsen, vilket ligger på gångavstånd från terminalbyggnaden. Det finns också en flygbuss.

Den nya flygplatsen har ett stort utbud av affärer, kaféer och restauranger. "Utsiktsbaren" erbjuder en imponerande utsikt över flygplatsen. Det finns ett businesscentrum där du kan hyra kontor med telefon, fax och dator med internet. Det finns också mindre mötesrum. Det finns stora rum som man kan hyra men de måste bokas i förväg. Dessutom finns olika ställen på flygplatsen med trådlöst internet. Här finns också de vanligaste faciliteterna, vilket inkluderar banker, växelkontor, bankomater, en hjälpstation, ett apotek och ett postkontor.

Inom flygindustrin anges Atens flygplats med förkortningarna ATH (IATA flygplatskod) och LGAV (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Atens flygplats.

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Volta4u
 • Autounion Car Rental
 • Alamo
 • Hertz
 • Yours Carrental
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • National Car Rental
 • Drive Hellas
 • Enterprise
 • Payless Car Rental
 • Budget
 • Thrifty
 • Sixt
 • Abbycar
 • Carwiz rent a car
 • Goldcar
 • Europcar
 • Drive On Holidays
 • SurPrice car rentals
 • Centauro
 • Avis
 • FireFly Car Rental
 • Record Rent a Car
 • Green Motion
 • Global Rent a Car
 • ACE Rent A Car
 • WHEEGO
 • Your Rent
 • Mex Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • NÜ Car Rentals
 • addCarRental
 • InterRent
 • Dollar Rent a Car