• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Nice

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Nice på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Nice

EasyTerra Biluthyrning Nice är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Nice

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Nice

Biluthyrningserbjudanden i Nice

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Nice.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Nice

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Nice med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.3 (7817)
  Från SEK 245 / dag
 • Rent a car

  8.2 (23)
  Från SEK 425 / dag
 • Enterprise

  8.2 (1693)
  Från SEK 240 / dag
 • Carwiz rent a car

  8 (396)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar Key'n Go

  8 (2)
  Från SEK 368 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3783)
  Från SEK 246 / dag
 • Sixt

  7.8 (2870)
  Från SEK 349 / dag
 • Hertz

  7.7 (6088)
  Från SEK 235 / dag
 • National Car Rental

  7.7 (380)
  Från SEK 318 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2946)
  Från SEK 347 / dag
 • Sicily by Car

  7.5 (2996)
  Från SEK 383 / dag
 • Budget

  7.4 (8911)
  Från SEK 359 / dag
 • Avis

  7.4 (5290)
  Från SEK 374 / dag
 • LUTAM

  7.3 (6)
  Från SEK 311 / dag
 • Europcar

  7.3 (7223)
  Från SEK 366 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3423)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.1 (4776)
  Från SEK 257 / dag
 • Goldcar

  6.7 (5041)
  Från SEK 281 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.3 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.2 (5931)
  Från SEK 692 / dag
 • RPS Luxe

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Edel & Stark

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ADA

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • AbsoluteCar

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Elite (Luxury)

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Travel Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • AVIS Car-Away

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • CITROEN

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Nice?

Nice – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Nice), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nice – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Nice) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Nice). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nice – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Nice) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nice – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Nice), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nice - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Nice), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nice - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Nice) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nice – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Nice) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nice – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Nice) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nice – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Nice) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nice - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Nice) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nice – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Nice) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nice – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Nice) är November den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nice - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Nice) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nice - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Nice) är September den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Nice

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än Nice, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Nice

EasyTerra Biluthyrning Nice jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

10 Quai Papacino
119 Av. Simone Veil
155 Bd Napoléon III
16 Bd des Jardiniers
161 Av. Simone Veil, 06200 Nice, France
2 Av. des Phocéens
229 Prom. des Anglais
3 Av. Gustave V
33 Chem. des Arboras
370 Rte de Grenoble
380 Rte des Vespins
6 Avenue de Suède
6bis Rue Lamartine
8 Rue Grimaldi
9 Av. Gustave V

Platsinformation för Nice

Inledning

Rika engelsmän, till exempel drottning Victoria, var de första som förvandlade Nice till en stad på modet för hälsosamma, avkopplande semestrar vid havet. Idag kommer det fortfarande mycket folk från hela världen för att njuta av de vackra stränderna, de fantastiska långa strandpromenaderna och det magnifika havet i Nice. Staden Nice, också känd som Rivierans huvudstad, är en bra utgångspunkt för att upptäcka Cote d'Azur. När allt kommer omkring är Nice välsignad med utmärkta museer, ett pulserande nattliv, smala gator, en gammal hamn, trädgårdar och marknader.

Befolkning

Nice har över 340 000 invånare (2005), vilket gör den till den femte största staden i Frankrike. Staden är också huvudstad i det franska departementet (ungefär motsvarande ett län i Sverige) Alpes-Maritimes. Nice har relativt många studenter, mer än 30 000.

Geografiskt läge

Nice ligger på Cote d'Azur. Denna kuststräcka sträcker sig i sin tur längs Medelhavet. Två mil öster om Nice ligger landet Monaco. Efter ungefär ytterligare en mil ligger den fransk-italienska gränsen. Norr om Nice ligger Havsalperna och österut Provence. .

Ekonomi

Ekonomin i Nice är till stor del beroende av turismen. Det är den näst mest populära turistorten i Frankrike. Under 1999, lockade Nice över 3,2 miljoner besökare. Turisterna lockas bland annat av de 19 museerna. Dessutom drar den magnifika stranden med sitt blå vatten verkligen till sig turisterna. Staden har också härliga parker, trevliga restauranger, ett pulserande nattliv, osv. Det finns också en ganska stor affärsverksamhet. Det finns runt 27 000 företag i staden, varav 83% av dem är verksamma inom handel och service (däribland turism). Nice har den näst största flygplatsen, räknat i antal passagerare, i Frankrike. Flygplatsen tar emot över 8,6 miljoner passagerare om året, och har förbindelser till 80 destinationer i 28 länder. Detta ger jobb till människorna i Nice.

Flygplatser

Nice har en flygplats som heter Nice-Cote d'Azurs internationella flygplats. Det är Frankrikes näst största flygplats och den ligger ungefär 6 kilometer väster om staden. Nice har förbindelser till 80 destinationer i 28 olika länder.

Kollektivtrafik

Den snabbaste och billigaste båten från det franska fastlandet till Korsika finns i Nice. Runt två dussin bussbolag använder Nice Intercity bussterminal. Du kan ta bussen till många andra (franska) städer. Nice har flera busstationer. Den viktigaste är Gare Nice Ville. Från Nice kan du ta ett TGV-tåg till Paris. Det finns två bussbolag, Sunbus och ANT som erbjuder förbindelse mellan Nice och Nice flygplats. De heter Sunbus 23, ANT 99 samt ANT flygbuss. Sunbus är det bolag som tillhandahåller kollektivtrafiken i Nice. En enkel biljett kostar € 1.30 och gäller en timme efter att den har stämplats. Det är också möjligt att köpa ett flerdagskort.

Trafik och parkering

Precis som i andra större städer är Nice en kaotisk plats för att köra bil. Med lite nervstyrka och erfarenhet bör det emellertid inte innebära några verkliga problem. Under turistsäsongen kan det vara lite problematiskt att parkera i centrum, så var inte för kräsen när det gäller att hitta en parkeringsplats, och bli inte förvånad över vad de tar betalt för att parkera i centrum.

Hotell

Eftersom Nice är en populär stad bland ungdomar har staden många lågbudgethotell. Dessa hotell ligger främst i närheten av tågstationen Gare Nice Ville. I den gamla delen av staden finns det färre hotell. Nära stranden finns det massvis med hotell, även om de tenderar att vara lite dyrare. I Nice finns alla stjärnklasser representerade. Om du är inställd på ett visst läge och en viss kvalitet på hotellet, rekommenderar vi att du bokar i förväg. Det är inte lika nödvändigt att göra så under lågsäsong, då det vanligtvis finns mycket att välja på.

Externa källor

För mer information om Nice, rekommenderar vi Google och följande externa källor: 

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Rent a car
 • Enterprise
 • Carwiz rent a car
 • Goldcar Key'n Go
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Your Rent
 • Keddy By Europcar
 • Sicily by Car
 • Budget
 • Avis
 • LUTAM
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Thrifty
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • InterRent
 • RPS Luxe
 • Edel & Stark
 • ADA
 • AbsoluteCar
 • Elite (Luxury)
 • Travel Car
 • AVIS Car-Away
 • CITROEN
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Nice