• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Antalya

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Antalya på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Antalya

EasyTerra Biluthyrning Antalya är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Antalya

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Antalya

Biluthyrningserbjudanden i Antalya

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Antalya.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Antalya

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Antalya med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Enterprise

  7.8 (1708)
  Från SEK 346 / dag
 • Sixt

  7.7 (2930)
  Från SEK 234 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.4 (404)
  Från SEK 188 / dag
 • Hertz

  7.3 (6162)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  7.3 (7907)
  Från SEK 327 / dag
 • Europcar

  7 (7319)
  Från SEK 358 / dag
 • Green Motion

  7 (1708)
  Från SEK 227 / dag
 • Avis

  7 (5349)
  Från SEK 454 / dag
 • Garenta

  Inga omdömen
  Från SEK 282 / dag
 • Budget

  6.8 (9001)
  Från SEK 414 / dag
 • Global Rent a Car

  6.5 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.4 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.3 (5106)
  Från SEK 203 / dag
 • Circular car hire

  5.8 (8)
  Från SEK 248 / dag
 • addCarRental

  6.8 (95)
  Från SEK 239 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.1 (448)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.1 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rent Go

  Inga omdömen
  Från SEK 369 / dag
 • Aytucar

  Inga omdömen
  Från SEK 343 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Antalya?

Antalya – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Antalya), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antalya – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Antalya) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Antalya). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antalya – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Antalya) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antalya – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Antalya), är December den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antalya - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Antalya), är December den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antalya - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Antalya) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antalya – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Antalya) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antalya – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Antalya) är Mars den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antalya – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Antalya) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antalya - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Antalya) är December den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antalya – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Antalya) är December den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antalya - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Antalya) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Antalya

Om du letar efter en hyrbil i Turkiet, men i en annan stad än Antalya, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Turkiet-sidan, där du kan välja i vilken stad i Turkiet du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Antalya

EasyTerra Biluthyrning Antalya jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Antalya

Inledning

Antalya är en historisk stad med ett rikt förflutet. Staden uppkallades efter kung Attalos II som grundade staden under 100-talet f. Kr. Centrum (Kaleiçi) har blivit vackert restaurerat, inklusive en minaret från 1200-talet. Inte långt från Antalya finns det gamla romerska lämningar. Amfiteatern har bevarats ovanligt väl. Där hålls fortfarande kulturella evenemang, till exempel under de årliga festivalerna. Det finns naturligtvis också vackra stränder nära Antalaya.

Befolkning

Staden har över 600 000 invånare, men den är en viktig turistattraktion så antalet personer som i själva verket vistas i staden kan fördubblas under sommaren. 

Geografiskt läge

Antalya ligger på Turkiets södra kust som också kallas den turkiska rivieran. Turkiets huvudstad Ankara är belägen 55 mil nordöst om Antalya. 

Ekonomi

Turismen är ryggraden i stadens ekonomi. Varje år besöker sju miljoner turister regionen och antalet fortsätter att stiga. Antalya försöker dra nytta av internationella utställningar och konferenser genom öppnandet av ett konferenscentrum och Antalya Expo Center.
Historiskt sett har Antalya alltid varit en jordbruksregion och fortsätter att vara det. Grönsaker, spannmål och frukt inte bara odlas utan exporteras också via hamnen och flygplatsen. Det finns några industrier, speciellt små fabriker, som hanterar jordbruksprodukter. 

Flygplatser

En mil från staden ligger Antalyas internationella flygplats, en stor och modern flygplats. Den är ingångsporten till semesterorterna vid den turkiska Medelhavskusten. Flygplatsen är mycket trafikerad på grund av det stora antalet semesterflyg, men det finns också reguljärflyg till Istanbul, Ankara, den turkiska delen av Cypern och flera destinationer i Europa och Mellanöstern. Det finns en flygbussförbindelse med flygplatsen men den går inte så ofta och endast i anslutning till inrikesflyg med Turkish Airlines. 

Kollektivtrafik

Antalya har en spårvagn som är speciellt avsedd för turisterna. Spårvagnen går från Antalyas museum i väst via ett par attraktioner till stranden Lara Plaj i öst. Det enda riktiga transportmedlet i staden tillhandahålls av de så kallade dolmus minibussar som går enligt fasta rutter. Öster om centrum finns det en dolmus-station varifrån minibussarna avgår mot destinationer i de östra delarna av staden.
Regionala bussar avgår från den stora busstationen (Otogar) till de norra delarna av staden. Alla orter längs den turkiska rivieran kan nås med buss från den här stationen. 

Trafik och parkering

Antalyas centrum är gammalt med smala vindlande gator. Hyrbilen kan framför allt användas till att utforska omgivningarna, men man måste tänka på det turkiska körsättet som är något annorlunda än vårt. Man bör köra försiktigt och förvänta sig det oväntade. Plötsliga filbyten är väldigt vanliga och, även om det är förbjudet, kör turkiska bilförare om på höger sida om de får chansen. På landsvägar kan bilar stå parkerade på olämpliga ställen, gärna efter en skarp kurva. Man kan också träffa på boskapshjordar som tar upp hela vägen. Man ska undvika att köra när det är mörkt. Utöver de faror som nämnts ovan kan turkiska förare köra med ljuset av (!) för att spara energi. Observera hastighetsgränserna (50 kilometer i timmen i tätorterna, 90 kilometer utanför tätorterna och 120 kilometer i timmen på motorvägarna). Den turkiska polisen är på hugget, speciellt vid stadsgränserna. 

Hotell

Som ett viktigt turistmål har Antalya gott om hotell. I den gamla stadskärnan finns det små pensionat och så kallade 'boutiquehotell' med rum i ottomansk stil. Moderna och lyxiga hotell ligger utanför centrum på Cumhuriyet Caddesi och söder om hamnen. Antalya lockar turister hela året så vi rekommenderar att boka i förväg.

Externa källor:

För mer information om Antalya rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Turkish lira
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Turkish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • Sixt
 • Carwiz rent a car
 • Hertz
 • Alamo
 • Europcar
 • Green Motion
 • Avis
 • Garenta
 • Budget
 • Global Rent a Car
 • InterRent
 • Goldcar
 • Circular car hire
 • addCarRental
 • SurPrice car rentals
 • National Car Rental
 • Rent Go
 • Aytucar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Turkiet
 3. Biluthyrning Antalya