• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Los Angeles International Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Los Angeles International Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Los Angeles International Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Los Angeles International Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Los Angeles International Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Los Angeles International Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Los Angeles International Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Enterprise

  8.8 (1693)
  Från SEK 499 / dag
 • National Car Rental

  8.7 (380)
  Från SEK 503 / dag
 • Alamo

  8.5 (7824)
  Från SEK 484 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Från SEK 274 / dag
 • U-Save Auto Rental

  8 (233)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.8 (6097)
  Från SEK 437 / dag
 • Sixt

  7.5 (2875)
  Från SEK 442 / dag
 • Payless Car Rental

  7.5 (449)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.4 (4785)
  Från SEK 337 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.3 (3788)
  Från SEK 351 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1695)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.1 (8922)
  Från SEK 406 / dag
 • Europcar

  6.9 (7231)
  Från SEK 472 / dag
 • Avis

  6.8 (5293)
  Från SEK 425 / dag
 • InterRent

  6.4 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Advantage Rent a Car

  5.7 (1)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Fox Rent A Car

  5 (11)
  Från SEK 301 / dag
 • ACE Rent A Car

  4.3 (3)
  Från SEK 415 / dag
 • Eaglerider

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Travel Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Economy Rent a Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Los Angeles International Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Los Angeles International Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Los Angeles International Airport), är September den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Los Angeles International Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Los Angeles International Airport) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Los Angeles International Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Los Angeles International Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Los Angeles International Airport) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Los Angeles International Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Los Angeles International Airport), är September den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Los Angeles International Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Los Angeles International Airport), är September den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Los Angeles International Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Los Angeles International Airport) är September den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Los Angeles International Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Los Angeles International Airport) är September den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Los Angeles International Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Los Angeles International Airport) är September den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Los Angeles International Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Los Angeles International Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Los Angeles International Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Los Angeles International Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Los Angeles International Airport – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Los Angeles International Airport) är September den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Los Angeles International Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Los Angeles International Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Los Angeles International Airport

Andra uthyrningsställen i Los Angeles

Utöver Los Angeles International Airport i Los Angeles jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Los Angeles:

Platsinformation för Los Angeles International Airport

Los Angeles internationella flygplats i ett nötskal

Los Angeles internationella flygplats är en stor och mycket trafikerad flygplats i Amerika med över 60 miljoner resenärer per år. Invånarna i Los Angeles kallar ofta flygplatsen helt enkelt för L-A-X, efter flygplatskoden. Det finns nio terminaler och flygplatsen är belägen 2,4 mil sydväst om staden.

Flygplatsen har ingen tågstation, men det finns en gratis bussförbindelse till tunnelbanestationen. Vägen till flygplatsen är tydligt markerad, och det finns en flygbuss två gånger i timmen mellan centrum och de olika flygplatsterminalerna. Runt omkring flygplatsen finns det många hotell. I ankomsthallen finns det telefoner som kopplar en direkt till det hotell man vill. Dessutom finns det speciella hotellbokningsdiskar. De flesta hotellen har en flygbussförbindelse till terminalerna.

Överallt på flygplatsen finns det (snack) barer, kaféer, snabbmats- och vanliga restauranger samt glassförsäljare. Los Angeles flygplats har ett stort antal affärer, inklusive taxfreebutiker i alla terminalerna förutom i terminal 1. Flygplatsen har vissa faciliteter för affärsresande i avgångshallarna. Mer omfattande faciliteter finns på hotellen nära flygplatsen. Flygplatsen är mycket handikappvänlig. I alla terminalerna finns det banker, växlingskontor och bankomater. Dessutom finns det lekhörnor för barn samt ett tyst rum. Det finns defibrillatorer i alla terminalerna.

Inom flygindustrin anges Los Angeles internationella flygplats med förkortningarna LAX (IATA flygplatskod) och KLAX (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Los Angeles internationella flygplats

Praktisk information

 • Valuta
  United States Dollar
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  25 - 70 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 - 130 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  SUV

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Alamo
 • NÜ Car Rentals
 • U-Save Auto Rental
 • Hertz
 • Sixt
 • Payless Car Rental
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Green Motion
 • Budget
 • Europcar
 • Avis
 • InterRent
 • Advantage Rent a Car
 • Fox Rent A Car
 • ACE Rent A Car
 • Eaglerider
 • Travel Car
 • Economy Rent a Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning USA
 3. Biluthyrning Los Angeles
 4. Los Angeles International Airport