• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Dubai international Airport - T1

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Dubai international Airport - T1 på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Dubai international Airport - T1

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Dubai international Airport - T1

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Dubai international Airport - T1.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV

Hyrbilsalternativ i Dubai international Airport - T1

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Dubai international Airport - T1. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Dollar Rent a Car

  8.2 (3783)
  Från SEK 285 / dag
 • Enterprise

  8 (1691)
  Från SEK 296 / dag
 • Sixt

  7.9 (2870)
  Från SEK 498 / dag
 • Hertz

  7.9 (6087)
  Från SEK 338 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4776)
  Från SEK 286 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2945)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.6 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.4 (7221)
  Från SEK 284 / dag
 • Avis

  7.2 (5289)
  Från SEK 304 / dag
 • Alamo

  7.2 (7817)
  Från SEK 241 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3422)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  6.9 (8909)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  6.9 (92)
  Från SEK 1 787 / dag
 • InterRent

  6.7 (5931)
  Från SEK 312 / dag
 • Goldcar

  6.6 (5037)
  Från SEK 227 / dag
 • Payless Car Rental

  6.3 (448)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Dubai international Airport - T1 genomsnittligt dagligt pris per månad

Dubai international Airport - T1 – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Dubai international Airport - T1), är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Februari är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubai international Airport - T1 – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Dubai international Airport - T1) är Juli den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Dubai international Airport - T1). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubai international Airport - T1 – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Dubai international Airport - T1) är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubai international Airport - T1 – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Dubai international Airport - T1), är Augusti den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubai international Airport - T1 - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Dubai international Airport - T1), är Juni den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubai international Airport - T1 - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Dubai international Airport - T1) är Juni den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubai international Airport - T1 – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Dubai international Airport - T1) är Augusti den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubai international Airport - T1 – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Dubai international Airport - T1) är Augusti den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubai international Airport - T1 - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Dubai international Airport - T1) är Juli den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubai international Airport - T1 – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Dubai international Airport - T1) är Juni den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubai international Airport - T1 - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Dubai international Airport - T1) är Juni den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubai international Airport - T1 - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Dubai international Airport - T1) är Juni den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Dubai international Airport - T1

Andra uthyrningsställen i Dubai

Utöver Dubai international Airport - T1 i Dubai jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Dubai:

Platsinformation för Dubai international Airport - T1

Dubai internationella flygplats i ett nötskal

Dubai internationella flygplats är belägen fyra kilometer sydost om Dubai-city. Dubai utgör en del av den Förenade Arabemiraten. Dubai flygplats är en av de mest trafikerade flygplatserna i Mellanöstern, med mer än 38 miljoner passagerare per år. Flygplatsen har fyra terminaler, en för last och tre för passagerare. Terminal 1 och 3 är anslutna till varandra. Det finns även en speciell buss till terminal 2.

Det finns en bra tunnelbaneförbindelse från flygplatsen till Dubai. Dessutom är det enkelt att nå flygplatsen med buss och bil. Det finns ett hotell på flygplatsen om man vill stanna över natten.

Det finns ett stort utbud av butiker och restauranger och det finns ett businesscentrum med alla sorters faciliteter. Det finns även en VIP-service tillgänglig som ger passagerarna snabb och lyxig assistans på flygplatsen. Alla terminaler har banker, växelkontor och bankomater. Dessutom finns det lekplatser för barn, ett läkarcentrum, ett flertal bönerum och olika sorters fitnessfaciliteter. 

Inom flygindustrin anges Dubai internationella flygplats med förkortningarna DXB (IATA flygplatskod) och OMDB (ICAO flygplatskod).

Länk till Dubai internationella flygplats officiella webbsida.

Praktisk information

 • Valuta
  United Arab Emirates dirham
 • Körriktning
  Höger
 • Språk
  Arabic
 • Populär bilkategori
  SUV

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Sixt
 • Hertz
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Europcar
 • Avis
 • Alamo
 • FireFly Car Rental
 • Green Motion
 • Budget
 • addCarRental
 • InterRent
 • Goldcar
 • Payless Car Rental