• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Gdansk

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Gdansk på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Gdansk

EasyTerra Biluthyrning Gdansk är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Gdansk

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Gdansk

Biluthyrningserbjudanden i Gdansk

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Gdansk.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Gdansk

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Gdansk med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Avis

  8.7 (5284)
  Från SEK 330 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.5 (41)
  Från SEK 119 / dag
 • Alamo

  8.4 (7820)
  Från SEK 192 / dag
 • Carwiz rent a car

  8.3 (394)
  Från SEK 152 / dag
 • Europcar

  8 (7216)
  Från SEK 272 / dag
 • Hertz

  8 (6081)
  Från SEK 310 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (381)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.9 (2871)
  Från SEK 238 / dag
 • Budget

  7.9 (8901)
  Från SEK 249 / dag
 • MM Cars Group

  7.9 (54)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rent a star

  7.9 (759)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2942)
  Från SEK 228 / dag
 • Flexicar

  7.7 (25)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3776)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.6 (1693)
  Från SEK 229 / dag
 • Thrifty

  7.4 (4771)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  7.2 (92)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  7.1 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7.1 (447)
  Från SEK 147 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1693)
  Från SEK 167 / dag
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Kaizen Rent

  5.6 (2)
  Från SEK 92 / dag
 • Express Impress

  5.6 (1)
  Från SEK 189 / dag
 • Panek

  Inga omdömen
  Från SEK 207 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Gdansk?

Gdansk – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Gdansk), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Oktober är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Gdansk – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Gdansk) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Oktober är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Gdansk). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Gdansk – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Gdansk) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Gdansk – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Gdansk), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Gdansk - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Gdansk), är December den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Gdansk - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Gdansk) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Gdansk – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Gdansk) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Gdansk – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Gdansk) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Gdansk – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Gdansk) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Gdansk - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Gdansk) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Gdansk – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Gdansk) är December den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Gdansk - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Gdansk) är Juli den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Gdansk

Om du letar efter en hyrbil i Polen, men i en annan stad än Gdansk, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Polen-sidan, där du kan välja i vilken stad i Polen du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Gdansk

EasyTerra Biluthyrning Gdansk jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Gdańska 21D
Ul. Podwale Grodzkie 9

Platsinformation för Gdansk

Inledning

Gdańsk är en mysig före detta hansastad med ett vackert historiskt centrum, vackra kyrkor (inklusive den största i Polen), ett stort medeltida slott och intressanta museer. Men det är inte bara sevärdheterna som gör Gdańsk till ett trevligt resmål för en stadsresa. Staden har även ett vidsträckt shoppingområde och bra restauranger. Lenins skeppsvarv (som inte längre bär detta namn) i hamnen, var födelseplats för fackföreningsrörelsen Solidaritet och kampen mot kommunismen. Om man letar efter vackra bärnstenssmycken så har Gdańsk ett stort utbud av dem till låga priser.

Befolkning

Staden har en befolkning på nästan en halv miljon människor. Gdańsk är belägen i ett avlångt stadsområde som även omfattar Gdynia och badorten Sopot as well, i vilket det bor mer än en miljon människor.

Geografiskt läge

Staden ligger i norra Polen vid Östersjön.

Ekonomi

Gdańsk var och är Polens viktigaste hamn. Skeppsbygge och (petro) kemisk industri har anknytning till detta. Under de senaste åren har allt fler företag från andra sektorer flyttat till Gdańsk, inklusive företag som ägnar sig åt elektronik, telekommunikationer och läkemedelsindustri. Längs Östersjön utvinner man bärnsten. Denna fossiliserade koda bearbetas till smycken och är en viktig ekonomisk aktivitet. 

Flygplatser

Gdańsk flygplats är belägen 1,5 mil väster om staden. Det är en populär destination för budgetflygbolag. Lech Wałęsa flygplats är enkel att nå med hyrbil.

Kollektivtrafik

Gdańsk har ett utmärkt kollektivtrafiksystem, vilket består av bussar, spårvagnar och tunnelbana. Spårvägen sörjer endast för transporten i stadens centrum; bussarna går även till olika destinationer utanför staden, bland annat till Gdynia och Sopot. Tunnelbanan går också till dessa två städer (Szybka Kolej Miejska - SKM). Tunnelbanesystemet kommer att utvidgas inför Eurocup 2012.

Trafik och parkering

Gdańsks gamla stadskärna är delvis bilfri. Dessutom är många gator enkelriktade och gatunamn på vägskyltar kan vara förvirrande. Att köra bil i stadens centrum rekommenderas inte, men en hyrbil är ett utmärkt transportmedel för att utforska regionen och köra till tysta stränder. I Gdańsks centrum måste man betala för att parkera på gatorna.

Hotell

Gdańsk har ett brett utbud av logi, från enkla gästhus till lyxhotell. På sommaren åker många polacker till Gdańsk och till stränderna i omgivningen vid Östersjön. Hotellen är ofta fullbokade då och därför rekommenderar vi att man bokar logi i god tid innan resan när man besöker Gdańsk under högsäsongen. Särskilt hotellen som ligger på den så kallade kungliga vägen är populära bland turister. Det är även möjligt att hyra en lägenhet i Gdańsk.

Externa källor

För mer information om Gdańsk rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Polish złoty
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Polish
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Autounion Car Rental
 • Alamo
 • Carwiz rent a car
 • Europcar
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Budget
 • MM Cars Group
 • Rent a star
 • Keddy By Europcar
 • Flexicar
 • Dollar Rent a Car
 • Your Rent
 • Enterprise
 • Thrifty
 • addCarRental
 • Global Rent a Car
 • SurPrice car rentals
 • Green Motion
 • InterRent
 • Kaizen Rent
 • Express Impress
 • Panek
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Polen
 3. Biluthyrning Gdansk