• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Sardinien

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Sardinien på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Sardinien

EasyTerra Biluthyrning Sardinien är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Sardinien

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Sardinien.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När ska man boka en hyrbil i Sardinien

Sardinien – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Sardinien), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sardinien – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Sardinien) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Sardinien). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sardinien – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Sardinien) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sardinien – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Sardinien), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sardinien - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Sardinien), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sardinien - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Sardinien) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sardinien – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Sardinien) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sardinien – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Sardinien) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sardinien – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Sardinien) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sardinien - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Sardinien) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sardinien – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Sardinien) är December den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sardinien – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Sardinien) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sardinien - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Sardinien) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sardinien - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Sardinien) är Februari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Platsinformation för Sardinien

Inledning

Sardinien är den andra största ön i Medelhavet (endast Sicilien är större). De populäraste turiststränderna är belägna längs nord och sydkusten, men däremellan finns det mycket att utforska på Sardinien. Vacker natur, pittoreska byar och skrovlig kust. Det är lockande att utforska ön med en hyrbil.

Befolkning

Sardinien är en glest befolkad ö: den har 1,6 miljoner invånare på en yta av 25 000 kvadratkilometer. De största delen av befolkningen är bosatt längs kusten; endast få människor bor på öns inre delar.

Läge

Sardinen är belägen norr om den franska ön Korsika och ungefär 23 mil norr om den tunisiska kusten. På öns centrala del ligger ett bergsmassiv vars högsta toppar är Punta La Marmora (1834 m) och Monte Limbara (1,362 m) .

Ekonomi

Jordbruk och boskapsuppfödning är en viktig del av Sardiniens inkomst. Det föds också upp många getter och får. Mjölken används till att göra en utmärkt ost. Dessutom odlar man grönsaker, citrusfrukter och ris. De sardiniska vinerna har ett ypperligt rykte. Fiskeindustrin är inte så viktig, även om man fiskar tonfisk som huvudsakligen exporteras till Japan. Det finns också gruvindustri på Sardinien. Man utvinner bland annat granit, kol, guld och bauxit. Turism är den viktigaste inkomstkällan och den näring som skapar flest arbeten. Varje år lockar ön omkring 2,5 miljoner besökare.

Flygplatser

Sardinien har tre internationella flygplatser, flygplatsen i Cagliari , Elmas flygplats, ligger norr om huvudstaden längs huvudväg SS130. De andra två flygplatserna används främst av lågprisflygbolag: Alghero i nordväst och Olbia i nordost (inkörsporten till Smaragdkusten).

Kollektivtrafik

Den offentliga busstransporten är bra och sköts av Azienda Regionale Sarda Trasporti. Alla större orter har regelbundna förbindelser; mindre orter har ofta bara en förbindelse om dagen. De minsta byarna kan endast nås med hyrbil. Dessutom finns det tåg på Sardinien. I Sassari och Cagliari finns det spårvagnar, delvis under jorden. Trenino Verde är ett mycket trevligt litet tåg som går längs en smalspårig järnväg och som tar besökarna till Sardiniens vackraste områden. Det finns också en färjeförbindelse mellan städerna Cagliari, Porto Torres, Olbia, Golfo Aranci och Arbatax.

Trafik och parkering

Sardinien är den enda regionen i Italien utan motorvägar. Huvudvägarna är utmärkta. Dessa ansluter alla till större orter. Mindre vägar är ofta smala och kurviga. Där måste man köra försiktigt och långsamt. Om man kör med hyrbilen längre inåt ön kan några väga vara oasfalterade. Så man bör vara uppmärksam på att det kan finnas lösa stenar. Det är bäst att undvika stadscenter och turistcenter. Gatorna är smala och ibland är vissa delar stängda för trafik.

Hotell

Sardinien har ett utmärkt utbud av logi. De flesta logimöjligheter är belägna längs kusten och såklart i turistcentrerna. Om man vill upptäcka det verkliga Sardinien är det bästa man kan göra att hyra en bil och boka ett rum på något av de lokala hotellen på den inre delen av ön. Att boka i förväg är bara nödvändigt under sommarmånaderna om man vill bo längs kusten.

Externa källor

För mer inforation om Sardinien rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • NÜ Car Rentals
 • Moventur
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Goldcar Key'n Go
 • LocautoRent
 • Centauro
 • Your Rent
 • Sixt
 • Leasys
 • Sicily by Car
 • Dollar Rent a Car
 • Ecovia Rent
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Enterprise
 • Drivalia
 • Target Rent
 • JoyRent
 • Europcar
 • Noleggiare
 • Thrifty
 • Optimo Rent
 • Avis
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • B-Rent
 • Budget
 • Maggiore
 • InterRent
 • FireFly Car Rental
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • McRent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Sardinien