• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Olbia

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Olbia på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Olbia

EasyTerra Biluthyrning Olbia är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Olbia

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Olbia

Biluthyrningserbjudanden i Olbia

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Olbia.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Olbia

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Olbia med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.3 (7817)
  Från SEK 385 / dag
 • Leasys

  8.2 (900)
  Från SEK 322 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • LocautoRent

  8.1 (1578)
  Från SEK 314 / dag
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar Key'n Go

  8 (2)
  Från SEK 286 / dag
 • Sixt

  7.9 (2870)
  Från SEK 435 / dag
 • Centauro

  7.8 (4405)
  Från SEK 230 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2946)
  Från SEK 356 / dag
 • Thrifty

  7.6 (4776)
  Från SEK 273 / dag
 • Hertz

  7.6 (6088)
  Från SEK 286 / dag
 • Enterprise

  7.5 (1693)
  Från SEK 333 / dag
 • Ecovia Rent

  7.4 (282)
  Från SEK 260 / dag
 • Moventur

  7.4 (15)
  Från SEK 207 / dag
 • Maggiore

  7.4 (1576)
  Från SEK 306 / dag
 • Budget

  7.4 (8911)
  Från SEK 362 / dag
 • Drivalia

  7.4 (198)
  Från SEK 265 / dag
 • Sicily by Car

  7.4 (2996)
  Från SEK 261 / dag
 • Target Rent

  7.3 (29)
  Från SEK 144 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.3 (3783)
  Från SEK 273 / dag
 • JoyRent

  7.3 (39)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.3 (5290)
  Från SEK 319 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Från SEK 1 253 / dag
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  7 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • B-Rent

  7 (210)
  Från SEK 228 / dag
 • Europcar

  6.7 (7223)
  Från SEK 465 / dag
 • Goldcar

  6.5 (5041)
  Från SEK 228 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.5 (3423)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Noleggiare

  6.3 (317)
  Från SEK 235 / dag
 • Rhodium Car Rental

  5.9 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Olbia?

Olbia – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Olbia), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Olbia – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Olbia) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Olbia). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Olbia – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Olbia) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Olbia – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Olbia), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Olbia - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Olbia), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Olbia - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Olbia) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Olbia – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Olbia) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Olbia – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Olbia) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Olbia – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Olbia) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Olbia - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Olbia) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Olbia – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Olbia) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Olbia – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Olbia) är November den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Olbia - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Olbia) är December den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Olbia - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Olbia) är November den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Olbia

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Olbia, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Olbia

EasyTerra Biluthyrning Olbia jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Olbia

Inledning

Olbia är en livlig stad och den har en livlig hamn. För de flesta är detta det första intrycket de får av den vackra ön Sardinien. Själva staden är inte lika imponerande som den närliggande kusten och därför dröjer sig inte många kvar i Olbia. 

Befolkning

Olbia har omkring 43 000 invånare, även om dess gator gör att man får en känsla av att staden är större. Detta har att göra med alla de turister som landstiger i Olbia på väg mot andra ställen på Sardinien. 

Geografiskt läge

Olbia ligger på nordöstra sidan av ön Sardinien, som är belägen öster om Italiens fastland. Olbia ligger ungefär på samma höjd över havet som Neapel vid Tyrrenska havet. 

Ekonomi

Förr i tiden användes hamnen i Olbia främst för att exportera säd, vilket ledde till ekonomisk tillväxt. För närvarande lägger många turistfartyg till i Olbia. Turistsektorn är väldigt viktig för Olbia. Först och främst för att de flesta turisterna anländer till Olbias hamn eller flygplats på väg till andra orter på ön, eller för att upptäcka själva Olbia.

Nära hamnen i Olbia finns det många barer och restauranger. Eftersom omgivningarna är vackra, ett av de mest magnifika kustområdena i Medelhavet ligger här, lockar staden en mängd olika turister, från jetsettare till ryggsäcksresenärer.

Flygplatser

Olbias flygplats, också känd som Olbia Costa Smeralda flygplats, är belägen några kilometer sydost om staden. Flygplatsen hanterar bland annat flyg från de större flygplatserna i Italien.

Kollektivtrafik

Det lokala kollektivtrafikbolaget heter ASPO. Buss nummer 8 tar en till och från flygplatsen. ARST bussar avgår från hamnen och busstationen till närliggande semesterorter som Costa Smeralda. Det finns också tågförbindelser till andra stora städer på Sardinien, som Sassari. Det går färjor till Livorno och Civitavecchia. Den sistnämnda är mycket populär då den erbjuder en snabb färjeförbindelse. Vi rekommenderar att man bokar den snabba färjeförbindelsen åtminstone tre veckor i förväg.

Trafik och parkering

Olbia har inga trafik- eller parkeringsproblem. Man kan ta med sig sin hyrbil på färjan från fastlandet. Från Olbia kan man utforska resten av ön med bil. .

Hotell

Olbia har ett flertal hotell. Det finns inget speciellt att redogöra för. Det finns också många hotell och semesteranläggningar i de närliggande omgivningarna.

Externa källor

För mer information om Olbia, rekommenderar vi Google, och följande källor: 

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Leasys
 • NÜ Car Rentals
 • LocautoRent
 • National Car Rental
 • Goldcar Key'n Go
 • Sixt
 • Centauro
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Hertz
 • Enterprise
 • Ecovia Rent
 • Moventur
 • Maggiore
 • Budget
 • Drivalia
 • Sicily by Car
 • Target Rent
 • Dollar Rent a Car
 • JoyRent
 • Avis
 • Green Motion
 • Optimo Rent
 • InterRent
 • B-Rent
 • Europcar
 • Goldcar
 • FireFly Car Rental
 • Noleggiare
 • Rhodium Car Rental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Olbia