Biluthyrning Miami Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Miami Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Miami Airport

  1. Startsida
  2. Biluthyrning USA
  3. Biluthyrning Miami
  4. Miami Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Miami Airport

Miami internationella flygplats i ett nötskal

Miami flygplats har nyligen blivit renoverad. Pir A, C och D har slagits ihop till Norra Terminalen (pir B har rivits) och pir G, H och J till Södra Terminalen. Mellan terminalerna finns det ett centralt område med pir E och F där man hittar alla de flygbolag som inte tillhör Star Alliance, SkyTeam Alliance eller OneWorld. Flygplatsen är belägen 1,4 mil nordväst om Miami.

Det finns inga direkta tågförbindelser. Det finns en metrobuss mellan flygplatsen och stationen. Från busstationen på bottenvåningen i Hall E finns det bussförbindelser till Miami och dess omgivningar.

På flygplatsen finns det ett hotell och det finns många andra hotell i närheten. Det är en stor flygplats med ett enormt utbud av affärer och ställen där man kan äta och dricka. De flesta av dem ligger i det centrala området. Flera flygbolag har lounger där man kan använda olika faciliteter som telefon, fax och internet. Utöver mötesrum (max 12 personer) finns det ett konferensrum (max 200 personer). Det finns banker, växlingskontor och bankomater. Flygplatsen erbjuder också följande tjänster: postkontor, hårfrisör, skoputsning och ett konstgalleri. Hjälpstationen kan tillkallas via VIP-informationsdisken. Flygplatsen är handikappanpassad.

Inom flygindustrin anges Miami internationella flygplats med förkortningarna MIA (IATA flygplatskod) och KMIA (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Miami internationella flygplats