• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Miami Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Miami Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Miami Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Miami Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Miami Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Miami Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Miami Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • National Car Rental

  8.7 (384)
  Från SEK 436 / dag
 • Enterprise

  8.6 (1707)
  Från SEK 448 / dag
 • Alamo

  8.4 (7906)
  Från SEK 391 / dag
 • Carwiz rent a car

  8 (404)
  Från SEK 192 / dag
 • Avis

  7.9 (5348)
  Från SEK 363 / dag
 • Hertz

  7.9 (6161)
  Från SEK 358 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.6 (3851)
  Från SEK 344 / dag
 • Sixt

  7.6 (2928)
  Från SEK 389 / dag
 • Thrifty

  7.6 (4885)
  Från SEK 321 / dag
 • Budget

  7.1 (8999)
  Från SEK 380 / dag
 • addCarRental

  7 (94)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  6.9 (1708)
  Från SEK 225 / dag
 • Europcar

  5.9 (7319)
  Från SEK 511 / dag
 • Fox Rent A Car

  5.2 (12)
  Från SEK 216 / dag
 • U-Save Auto Rental

  8.1 (234)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Från SEK 403 / dag
 • Eaglerider

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7.1 (448)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Easirent

  6.2 (513)
  Från SEK 265 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.3 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Payless Car Rental

  7.6 (456)
  Från SEK 459 / dag
 • Advantage Rent a Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Miami Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Miami Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Miami Airport), är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Oktober är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Miami Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Miami Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Oktober är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Miami Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Miami Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Miami Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Miami Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Miami Airport), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Miami Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Miami Airport), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Miami Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Miami Airport) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Miami Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Miami Airport) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Miami Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Miami Airport) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Oktober är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Miami Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Miami Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Miami Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Miami Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Miami Airport – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Miami Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Miami Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Miami Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Miami Airport

Platsinformation för Miami Airport

Miami internationella flygplats i ett nötskal

Miami flygplats har nyligen blivit renoverad. Pir A, C och D har slagits ihop till Norra Terminalen (pir B har rivits) och pir G, H och J till Södra Terminalen. Mellan terminalerna finns det ett centralt område med pir E och F där man hittar alla de flygbolag som inte tillhör Star Alliance, SkyTeam Alliance eller OneWorld. Flygplatsen är belägen 1,4 mil nordväst om Miami.

Det finns inga direkta tågförbindelser. Det finns en metrobuss mellan flygplatsen och stationen. Från busstationen på bottenvåningen i Hall E finns det bussförbindelser till Miami och dess omgivningar.

På flygplatsen finns det ett hotell och det finns många andra hotell i närheten. Det är en stor flygplats med ett enormt utbud av affärer och ställen där man kan äta och dricka. De flesta av dem ligger i det centrala området. Flera flygbolag har lounger där man kan använda olika faciliteter som telefon, fax och internet. Utöver mötesrum (max 12 personer) finns det ett konferensrum (max 200 personer). Det finns banker, växlingskontor och bankomater. Flygplatsen erbjuder också följande tjänster: postkontor, hårfrisör, skoputsning och ett konstgalleri. Hjälpstationen kan tillkallas via VIP-informationsdisken. Flygplatsen är handikappanpassad.

Inom flygindustrin anges Miami internationella flygplats med förkortningarna MIA (IATA flygplatskod) och KMIA (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Miami internationella flygplats

Praktisk information

 • Valuta
  United States Dollar
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  25 - 70 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 - 130 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  SUV

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Alamo
 • Carwiz rent a car
 • Avis
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Thrifty
 • Budget
 • addCarRental
 • Green Motion
 • Europcar
 • Fox Rent A Car
 • U-Save Auto Rental
 • ACE Rent A Car
 • Eaglerider
 • SurPrice car rentals
 • Easirent
 • NÜ Car Rentals
 • InterRent
 • Payless Car Rental
 • Advantage Rent a Car