• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Sicilien

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Sicilien på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Sicilien

EasyTerra Biluthyrning Sicilien är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Sicilien

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Sicilien.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När ska man boka en hyrbil i Sicilien

Sicilien – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Sicilien), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sicilien – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Sicilien) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Sicilien). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sicilien – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Sicilien) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sicilien – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Sicilien), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sicilien - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Sicilien), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sicilien - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Sicilien) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sicilien – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Sicilien) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sicilien – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Sicilien) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sicilien – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Sicilien) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sicilien - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Sicilien) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sicilien – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Sicilien) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sicilien – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Sicilien) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sicilien - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Sicilien) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sicilien - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Sicilien) är November den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Sicilien – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Sicilien) är April den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Platsinformation för Sicilien

Inledning

Sicilien är den största ön i Medelhavet. Turister besöker inte bara ön för att njuta av sol, hav och stränder, utan också för att insupa kultur eftersom Sicilien har många kvarlevor från de gamla grekernas tid. Grekerna var de första invånarna på ön.

Befolkning

Sicilien har mer än 5 miljoner invånare. Nästan en fjärdedel bor i och runtomkring de största städerna Palermo och Catania. Sicilianarna är stolta över sin ö och när de blir tillfrågade om sin nationalitet svarar de ofta 'sicilianare' och inte 'italienare'.

Läge

Sicilien är avskild från den sydliga italienska regionen Kalabrien genom Messinasundet. Ön är triangelformad; Siciliens ursprungliga romerska namn var Trinacria.

Ekonomi

Sicilien har en ytterst produktiv jord och därför spelar jordbruket en viktig roll i den lokala ekonomin. Ön är känd för att vara kornboden i Italien. Man odlar även citrusfrukter (citroner, apelsiner, limefrukter), oliver, mandel och (vin) druvor. Öns viner är världsberömda, särskilt de som tillverkas av druvan Nero d'Avola. Denna druva, som har gjort ett riktigt triumftåg i hela världen, har sitt ursprung i sydöstra Sicilien. Fiskeindustrin är främst inriktad på sardiner och tonfisk. Ön lockar turister hela året runt, men sommaren är den tid då ön tar emot flest besökare.

Flygplatser

Det finns tre viktiga flygplatser på Sicilien. Den mest trafikerade är Catania flygplats på ostkusten och på andra plats kommer huvudstadens flygplats Palermo flygplats. Trapani har också en flygplats, men den används främst av lågprisflygbolag.

Kollektivtrafik

Sicilien har ett utbrett och överraskande välfungerande bussnät. De större städerna har frekventa bussförbindelser; till mindre byar går det bussar en gång om dagen. Dessutom har ön ett bra järnvägsnät: de viktigaste linjerna är Messina-Palermo och Messina-Catania-Syracuse. Det finns också tåg till Neapeln och Rom (dessa tåg korsar Messinasundet med en speciell tågfärja). Palermo och Catania har tunnelbana, medan Messina har ett system med lättåg.

Trafik och parkering

Huvudvägarna på Sicilien är utmärkta. Det finns fyra motorvägar: Catania-Palermo, Palermo-Mazzara, Catania-Noto och Messina-Palermo (den sistnämnda är en tullväg). Men om man verkligen vill utforska Sicilien med en hyrbil så bör man undvika dessa motorvägar och följa de mindre vägarna. Man bör tänka på att inlandsvägarna är smala, kurviga och ibland oasfalterade.

Hotell

Det finns ingen brist på hotell, pensionat eller annan logi på Sicilien. Naturligtvis hittar man de flesta hotell runt (den turistiska) ostkusten och i större städer, men även på mindre orter är det inga problem att hitta rum.

Externa källor

För mer information om Sicilien rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • NÜ Car Rentals
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Goldcar Key'n Go
 • LocautoRent
 • Centauro
 • Your Rent
 • Sixt
 • Leasys
 • Sicily by Car
 • Dollar Rent a Car
 • Ecovia Rent
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Enterprise
 • Drivalia
 • Target Rent
 • JoyRent
 • Europcar
 • Noleggiare
 • Thrifty
 • Optimo Rent
 • Avis
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • B-Rent
 • Budget
 • Maggiore
 • InterRent
 • FireFly Car Rental
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • Acarent
 • McRent
 • Cima Luxury
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Sicilien