• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Catania

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Catania på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Catania

EasyTerra Biluthyrning Catania är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Catania

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Catania

Biluthyrningserbjudanden i Catania

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Catania.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Catania

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Catania med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Goldcar Key'n Go

  8.1 (10)
  Från SEK 467 / dag
 • Drivalia

  7.9 (217)
  Från SEK 342 / dag
 • Alamo

  7.8 (7906)
  Från SEK 489 / dag
 • Centauro

  7.7 (4506)
  Från SEK 367 / dag
 • LocautoRent

  7.6 (1583)
  Från SEK 514 / dag
 • Enterprise

  7.4 (1707)
  Från SEK 489 / dag
 • Leasys

  7.4 (902)
  Från SEK 338 / dag
 • Ecovia Rent

  7.3 (291)
  Från SEK 363 / dag
 • Sixt

  7.3 (2928)
  Från SEK 489 / dag
 • Sicily by Car

  7.1 (3032)
  Från SEK 333 / dag
 • Target Rent

  7.1 (30)
  Från SEK 333 / dag
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • JoyRent

  7 (39)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  6.9 (2991)
  Från SEK 423 / dag
 • Thrifty

  6.8 (4885)
  Från SEK 420 / dag
 • Europcar

  6.7 (7319)
  Från SEK 501 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.6 (3463)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  6.5 (5348)
  Från SEK 543 / dag
 • B-Rent

  6.5 (217)
  Från SEK 328 / dag
 • Maggiore

  6.5 (1581)
  Från SEK 454 / dag
 • Noleggiare

  6.4 (338)
  Från SEK 380 / dag
 • Dollar Rent a Car

  6.3 (3851)
  Från SEK 422 / dag
 • Hertz

  6.3 (6161)
  Från SEK 499 / dag
 • InterRent

  6.2 (5931)
  Från SEK 1 247 / dag
 • Goldcar

  5.9 (5106)
  Från SEK 324 / dag
 • Budget

  5.9 (8999)
  Från SEK 509 / dag
 • Rhodium Car Rental

  5.9 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Viaggiare Rent

  Inga omdömen
  Från SEK 297 / dag
 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7.1 (448)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Cima Luxury

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Catania?

Catania – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Catania), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Catania) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Catania). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Catania) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Catania), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Catania), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Catania) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Catania) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Catania) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Catania) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Catania) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Catania) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Catania) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Catania) är November den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Catania) är November den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Catania – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Catania) är April den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Catania

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Catania, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Catania

EasyTerra Biluthyrning Catania jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Via Matteo Renato Imbriani 248

Platsinformation för Catania

Inledning

Staden Catania ligger vid foten av berget Etna. Även om staden ger ett kaotiskt och oattraktivt första intryck erbjuder den också några överraskningar. Det är kanske ingen överraskning att brottsligheten är utbredd i staden som är belägen på ön Sicilien vilken är känd för sin maffia.

Befolkning

Catania är den tionde största staden i Italien. Staden har cirka 300 000 invånare vilket gör den till den tredje största staden på Sicilien.

Geografiskt läge

Catania ligger på den östra kusten på den italienska ön Sicilien i Joniska havet. Från staden kan man se det 3000 meter höga berget Etna. Många människor väljer Catania som utgångspunkt för att besöka berget Etna.

Ekonomi

Catania har en kommersiell hamn som gränsar till Joniska havet. Staden har det största antalet professionella och amatörmässiga teaterkompanier per kvadratmeter i hela Italien. Sen 1990-talet finns här också ett livligt nattliv som är viktigt för ekonomin. Dessutom är turistsektorn viktig. Många turister besöker Catania på väg till berget Etna. Staden själv har också ett stort antal intressanta saker att erbjuda. Slutligen är brottsligheten utbredd i staden. Detta är att förvänta på maffians hemö.

Flygplatser

Catania flygplats, även känd som Fontanarossa, ligger 7 kilometer sydväst om staden. Den hanterar såväl inrikes- som utrikesflyg. Utrikesflyg gör alltid uppehåll i Rom eller Milano, även om det finns undantag under sommarsäsongen med direkta flyg till exempelvis London.

Kollektivtrafik

Från Catania kan man ta bussen till exempelvis Palermo (Siciliens största stad) och till och med till Rom. Det finns också stadsbussar och regionala bussar. Från järnvägsstationen kan man också ta buss till andra städer på Sicilien.

Trafik och parkering

Även om det är ganska lätt att ta sig till Catania är det en annan sak när man väl är inne i staden. Catanias invecklade enkelriktade gatusystem i kombination med smala gator gör att det är en svår plats att köra på. Det blir ofta trafikstockning och det är svårt att parkera bilen. Vi rekommenderar därför att man parkerar bilen i utkanten av staden och fortsätter till fots eller med kollektivtrafik.

Hotell

Det finns inget speciellt att säga vad gäller hotell i Catania förutom att det är tillrådligt att boka i förväg.

Externa källor

För mer information om Catania rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Goldcar Key'n Go
 • Drivalia
 • Alamo
 • Centauro
 • LocautoRent
 • Enterprise
 • Leasys
 • Ecovia Rent
 • Sixt
 • Sicily by Car
 • Target Rent
 • Optimo Rent
 • JoyRent
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Avis
 • B-Rent
 • Maggiore
 • Noleggiare
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • InterRent
 • Goldcar
 • Budget
 • Rhodium Car Rental
 • Viaggiare Rent
 • McRent
 • Your Rent
 • SurPrice car rentals
 • Cima Luxury
 • NÜ Car Rentals
 • National Car Rental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Catania