• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Belgrad Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Belgrad Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Belgrad Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Belgrad Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Belgrad Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Belgrad Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Belgrad Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.6 (53)
  Från SEK 279 / dag
 • Carwiz rent a car

  8.3 (407)
  Från SEK 191 / dag
 • Alamo

  8.2 (7915)
  Från SEK 270 / dag
 • Sixt

  8 (2937)
  Från SEK 249 / dag
 • Hertz

  7.8 (6171)
  Från SEK 281 / dag
 • Budget

  7.8 (9008)
  Från SEK 206 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.6 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3472)
  Från SEK 275 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Från SEK 260 / dag
 • Green Motion

  7 (1711)
  Från SEK 240 / dag
 • Avis

  6.8 (5354)
  Från SEK 278 / dag
 • Goldcar

  6.7 (5111)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Mex Rent a Car

  5.8 (44)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Active Car Rental

  8.1 (408)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Nur Rent a car

  7.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • WHEEGO

  Inga omdömen
  Från SEK 284 / dag
 • ORYX Rent A Car

  7.6 (131)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Fleet Rent a car

  7.5 (246)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  6.3 (95)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.9 (1709)
  Från SEK 298 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4896)
  Från SEK 443 / dag
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  6.9 (137)
  Från SEK 267 / dag
 • Europcar

  8 (7334)
  Från SEK 402 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Belgrad Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Belgrad Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Belgrad Airport), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Belgrad Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Belgrad Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Belgrad Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Belgrad Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Belgrad Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Belgrad Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Belgrad Airport), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Belgrad Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Belgrad Airport), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Belgrad Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Belgrad Airport) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Belgrad Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Belgrad Airport) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Belgrad Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Belgrad Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Belgrad Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Belgrad Airport) är Mars den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Belgrad Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Belgrad Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Belgrad Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Belgrad Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Belgrad Airport – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Belgrad Airport) är Juli den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Belgrad Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Belgrad Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Belgrad Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Belgrad Airport) är Juni den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Belgrad Airport

Platsinformation för Belgrad Airport

Belgrad Nikola Tesla flygplats i ett nötskal

Lokalbefolkningen kallar ofta Belgrads Nikola Tesla flygplats för Surcin flygplats, efter staden där den ligger. Flygplatsen har två terminaler: T1 är den gamla terminalen som används till inrikesflyg, T2 är en helt ny terminal för utrikesflyg.

Det finns ingen tågförbindelse till flygplatsen. Flygplatsen ligger 1,8 mil från stadens centrum. En gång i timmen går en flygbuss som förbinder flygplatsen med Belgrads centrum.

På flygplatsen finns det inte några hotell. Det finns ett begränsat antal platser där man kan ta något att äta och dricka. Flygplatsen har (ännu) inte särskilt många faciliteter för affärsresande. Det finns emellertid en VIP lounge nära gate 22. På flygplatsen finns banker, växelkontor och bankomater. Det finns även ett postkontor. I ankomsthallen finns en hjälpstation som du kan ringa till från en av informationsdiskarna. Det finns också skötrum. Den nya terminalbyggnaden för internationella flygningar är mycket handikappvänlig. 

Inom flygindustrin anges Belgrad Nikola Tesla flygplats med förkortningarna BEG (IATA flygplatskod) och LYBE (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan  Belgrad Nikola Tesla flygplats

Praktisk information

 • Valuta
  Serbian dinar
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  Serbian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • Carwiz rent a car
 • Alamo
 • Sixt
 • Hertz
 • Budget
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • FireFly Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Green Motion
 • Avis
 • Goldcar
 • InterRent
 • Mex Rent a Car
 • Active Car Rental
 • Nur Rent a car
 • ACE Rent A Car
 • WHEEGO
 • ORYX Rent A Car
 • NÜ Car Rentals
 • Fleet Rent a car
 • addCarRental
 • Enterprise
 • Thrifty
 • National Car Rental
 • Global Rent a Car
 • Europcar