• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Paris

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Paris på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Paris

EasyTerra Biluthyrning Paris är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Paris

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Paris

Biluthyrningserbjudanden i Paris

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Paris.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Paris

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Paris med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Sixt

  8.2 (2928)
  Från SEK 387 / dag
 • Enterprise

  7.7 (1707)
  Från SEK 335 / dag
 • National Car Rental

  7.6 (384)
  Från SEK 442 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.6 (3851)
  Från SEK 363 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2991)
  Från SEK 241 / dag
 • Sicily by Car

  7.5 (3032)
  Från SEK 327 / dag
 • Alamo

  7.5 (7906)
  Från SEK 355 / dag
 • Budget

  7.4 (8999)
  Från SEK 249 / dag
 • Europcar

  7.3 (7319)
  Från SEK 242 / dag
 • Avis

  7.3 (5348)
  Från SEK 299 / dag
 • Hertz

  7 (6161)
  Från SEK 234 / dag
 • Thrifty

  7 (4885)
  Från SEK 232 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.7 (3463)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • AbsoluteCar

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ADA

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • RPS Luxe

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • First Car

  8 (561)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Edel & Stark

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Carwiz rent a car

  8.1 (404)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rent a car

  8.5 (25)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Travel Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • AVIS Car-Away

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • CITROEN

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Paris?

Paris – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Paris), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Paris) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Paris). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Paris) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Paris), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Paris), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Paris) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Paris) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Paris) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Paris) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Paris) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Paris) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Paris) är November den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Paris) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Paris) är Februari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Paris – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Paris) är Juli den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Paris

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än Paris, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Paris

EasyTerra Biluthyrning Paris jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

1 Rue Ambroise Paré
189 Av. du Général-Leclerc
2 Place de la Porte de Saint-Cloud
213 Blvd Vincent Auriol
44 Cr de Vincennes
5 Avenue D Italie
78 Avenue Pierre Grenier
8 Av. Foch
95 Av. du Général-Leclerc
99 Av. Charles De Gaulle

Platsinformation för Paris

Inledning

För många människor är Paris den mest romantiska staden i världen. Efter London, är Paris den största staden i Europa, och tillsammans med London, New York och Tokyo, är det en av de fyra största städerna i världen. Paris, "Ljusets stad", är en vacker, storslagen och fascinerande plats att bo i och att besöka. Staden har massvis med kända byggnader och monument, även för personer som aldrig varit där, till exempel Eiffeltornet, Notre Dame, Seine och Louvren.

Befolkning

Paris är Frankrikes huvudstad och har runt 2 miljoner invånare. Staden är känd för sitt multikulturella samhälle. Sedan medeltiden har invandrare känt sig lockade av staden. De flesta parisare har franskt ursprung. Därtill kommer många av stadens invånare från Portugal, Algeriet, Marocko, Tunisien, Västafrika, Sydostasien och Västindien.

Geografiskt läge

Paris ligger i norra Frankrike, cirka 15 mil från Seinebukten, som ligger vid Engelska kanalen. Seines källor ligger i bergen öster om staden.

Ekonomi

Paris är Frankrikes politiska och ekonomiska centrum. Regeringen står för många jobb i staden. Dessutom har stora biltillverkare som Renault och Citroen ett positivt inflytande på ekonomin. Staden har också en blomstrande industri inom flygelektronik och elapparater. Idag kännetecknas Paris innerstad av kontorsbyggnader, även om många av företagen har flyttat till stadens förorter, samt turismen. Turismen är en viktig inkomstkälla för staden. Varje år besöker miljoner människor från hela världen "Ljusets stad". Populära sevärdheter är Louvren, Eiffeltornet, Versailles, Centre Pompidou, etc. Dessutom mår den parisiska ekonomin bra av sina "Parisvaror", exempelvis smycken, parfymer och Haute Couture. Slutligen är Paris ett världscentrum för bank och handel.

Flygplatser

Paris har tre flygplatser, varav den första är Paris-Beauvais flygplats, som ligger runt 8 mil norr om Paris. Flygplatsen tar mest hand om flyg från lågprisbolag som Ryanair, till exempel från Dublin och Glasgow.

Den andra flygplatsen är Roissy Charles de Gaulle flygplats, som ligger 3 mil nordost om staden. Det är en stor inrikes- och internationell flygplats.

Slutligen finns Orly flygplats, belägen 18 kilometer söder om Paris. Orly är lite mindre och äldre än Roissy Charles de Gaulle flygplats. Den tar hand om flyg från bland annat Iberia och TAP Air Portugal.

Kollektivtrafik

Om du inte har en hyrbil till förfogande när du besöker Paris, är följande tips avsedda att ge dig en idé om kollektivtrafiken i och runt Paris. 

Från Paris-Beauvais flygplats kan du resa med buss till staden. Busstiderna är samordnade med Ryanairs flygningar. Från Roissy Charles de Gaulle flygplats är det bästa sättet att ta sig till staden med tåg. Du kan även ta bussen till centrum. Om du vill resa till Orly flygplats, kan du ta antingen flygbussen eller tåget, eller buss nummer 3 (gratis för Air France passagerare). Det finns många sätt att resa från Orly flygplats till centrum. Biljetter säljs på bussen. Du kan också ta tåget eller flygbussen.

Kollektivtrafiken i Paris anses vara väldigt effektiv och billig. Paris har ett bussnät som inkluderar nattbussar. Staden har också tunnelbana och RER, två tunnelbanesystem som är sammankopplade. Vi rekommenderar att du köper ett rabattkort om du inte använder dig av hyrbil och ofta behöver använda det allmänna transportsystemet. Carte Orange är ett rabattkort som gäller på bussarna såväl som på metron och RER. Du kan köpa månads- eller veckokort. Det finns fler slags rabattkort som du kan fråga om på plats.

Mellan mars och oktober finns det en flodbåt som tar dig till åtta av de främsta ställena, inklusive Notre Dame.

Trafik och parkering

Att köra bil i Paris är ganska krångligt, dock inte omöjligt. Det bästa sättet att ta sig runt i staden är via ringvägen som heter Boulevard Peripherique. I många delar av staden är det en dyr affär att parkera bilen. Parkeringsrutor på gatan är oftast de billigaste, mellan € 1.50 och € 2 per timme. Stora parkeringsplatser kostar runt € 2.60 i timmen och runt € 22 per dygn.

I Paris finns det relativt många budgethotell. Mellanklasshotellen är mycket prisvärda i förhållande till standarden. I detta avseende har hotellen i Paris kallats Europas bästa. Det finns också många lyxhotell. Vi rekommenderar att du bokar i förväg, speciellt under de perioderna under året med mest rörelse, det vill säga vår, sommar och jul/nyår.

Externa källor

För mer information om Paris rekommenderar vi Google, och följande externa källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Sixt
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Sicily by Car
 • Alamo
 • Budget
 • Europcar
 • Avis
 • Hertz
 • Thrifty
 • FireFly Car Rental
 • InterRent
 • AbsoluteCar
 • ADA
 • RPS Luxe
 • First Car
 • Edel & Stark
 • Your Rent
 • Carwiz rent a car
 • McRent
 • Rent a car
 • Travel Car
 • AVIS Car-Away
 • CITROEN
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Paris