• Kundbetyg
 • 8.3 / 10 Antal recensioner: 387
Behöver du hjälp?
+46 10 138 84 02

Biluthyrning Paris Järnvägsstation Gare de l'Est

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Paris Järnvägsstation Gare de l'Est på dina vägnar.

 • Gratis avbokning
 • Bästa pris-garanti
 • 24000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Paris Järnvägsstation Gare de l'Est

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Paris Järnvägsstation Gare de l'Est

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Paris Järnvägsstation Gare de l'Est.
 • Till exempel: Fiat 500
  Mini-klass
  Till exempel: Fiat 500
 • Populär kategori
  Till exempel: Peugeot 208
  Ekonomi-klass
  Till exempel: Peugeot 208
 • Till exempel: Peugeot 2008
  Kompakt-klass
  Till exempel: Peugeot 2008
 • Till exempel: Renault Scenic
  Mellanklass-klass
  Till exempel: Renault Scenic
 • Till exempel: Renault Talisman
  Standard-klass
  Till exempel: Renault Talisman
 • Till exempel: Peugeot 5008
  Full-size-klass
  Till exempel: Peugeot 5008
 • Till exempel: BMW 5 Series
  Lyx-klass
  Till exempel: BMW 5 Series
 • Till exempel: Renault Talisman Estate
  Herrgårdsvagn-klass
  Till exempel: Renault Talisman Estate

Hyrbilsalternativ i Paris Järnvägsstation Gare de l'Est

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Paris Järnvägsstation Gare de l'Est. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.
 • SIXT Rent a Car
  8 (2228)
  Från / dag
 • Avis
  7.6 (4675)
  Från / dag
Priserna ovan är per dag baserat på en hyresperiod om minst 7 dagar. Skatter och extrakostnader för tillbehör kan tillkomma. Vänligen klicka här för en förklaring av dessa kostnader.

Paris Järnvägsstation Gare de l'Est genomsnittligt dagligt pris per månad

Genomsnittligt dagspris per månad

Platsinformation för Paris Järnvägsstation Gare de l'Est

Allmän information

Paris Gare de l’Est är en av de äldsta och största järnvägsstationerna i Paris. Den första Orientexpressen avgick från den här stationen i riktning mot Istanbul. Den ligger i det 10:e arrondissemanget, nära Gare du Nord på Rue du 8 mai 1945. Från Gare de l'Est går det TGV-tåg till östra och nordöstra FrankrikeLuxenburgTyskland och Centraleuropa.

Är du på väg tillbaka till Nederländerna eller måste du byta tåg på Gare du Nord? I detta fall kan du ta linje 4 i riktning mot Porte de Clignancourt eller linje 5 i riktning mot Bobigny - Pablo Picasso.

Transportmedel

Vill du utforska Paris? Det finns ett taxistånd utanför stationen. Det finns ett flertal taxibolag. Paris stadsbussar stannar precis mittemot stationen på Boulevard de Strasbourg. Gare de l'Est tunnelbanestation är belägen precis under stationen. För att nå stationen tar du rulltrappan ner i centralhallen. 

Vill du hyra en bil i Paris? Det finns tre biluthyrningsfirmor på den här stationen: Avis, Europcar och Hertz. De finns på nivå -1.

Service

Tågbiljetter kan köpas i centralhallen vid ingångarna St. Martin och Alsace. Nära Alsace-ingången finns det även en informationsdisk för turister. Stationen har även Wi-Fi, hjärtstartare, en disk för förlorade och upphittade föremål, ett postkontor, en polisstation, toaletter, automater där man kan köpa snacks och läsk, samt bankomater.

Restauranger

Det finns många platser där man kan ta något att äta på Paris Gare de l'Est. Det finns en Foodissimo och ett brasserie i centralhallen men över hela stationen finns det restauranger med takeaway, sandwichbarer och det finns ett snabbköp. För de som är intresserade så finns det en chokladbutik och delikatessaffärer på nivå -1.

Affärer

Stationen har gott om affärer. Bara för att nämna några: en telefonaffär, en blomsteraffär, en FNAC-butik där man kan köpa skivor, filmer och böcker, ett flertal butiker som säljer herr- och damkläder, skoaffärer, juvelerare, tidningskiosker och apotek. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  economy
 • Populära hyrföretag
  SIXT Rent a Car

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.
Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • SIXT Rent a Car
 • Avis
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Paris
 4. Paris Järnvägsstation Gare de l'Est