Biluthyrning Paris Järnvägsstation Gare de l'Est

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Paris Järnvägsstation Gare de l'Est på dina vägnar.

Res bekymmersfritt med EasyTerra. Spara upp till 60 % på priserna hos alla större biluthyrningsföretag i Paris Järnvägsstation Gare de l'Est.

  • Gratis avbokning
  • Bästa pris-garanti
  • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Paris Järnvägsstation Gare de l'Est

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Frankrike
  3. Biluthyrning Paris
  4. Gare de Paris-Est
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Paris Järnvägsstation Gare de l'Est

Allmän information

Paris Gare de l’Est är en av de äldsta och största järnvägsstationerna i Paris. Den första Orientexpressen avgick från den här stationen i riktning mot Istanbul. Den ligger i det 10:e arrondissemanget, nära Gare du Nord på Rue du 8 mai 1945. Från Gare de l'Est går det TGV-tåg till östra och nordöstra FrankrikeLuxenburgTyskland och Centraleuropa.

Är du på väg tillbaka till Nederländerna eller måste du byta tåg på Gare du Nord? I detta fall kan du ta linje 4 i riktning mot Porte de Clignancourt eller linje 5 i riktning mot Bobigny - Pablo Picasso.

Transportmedel

Vill du utforska Paris? Det finns ett taxistånd utanför stationen. Det finns ett flertal taxibolag. Paris stadsbussar stannar precis mittemot stationen på Boulevard de Strasbourg. Gare de l'Est tunnelbanestation är belägen precis under stationen. För att nå stationen tar du rulltrappan ner i centralhallen. 

Vill du hyra en bil i Paris? Det finns tre biluthyrningsfirmor på den här stationen: Avis, Europcar och Hertz. De finns på nivå -1.

Service

Tågbiljetter kan köpas i centralhallen vid ingångarna St. Martin och Alsace. Nära Alsace-ingången finns det även en informationsdisk för turister. Stationen har även Wi-Fi, hjärtstartare, en disk för förlorade och upphittade föremål, ett postkontor, en polisstation, toaletter, automater där man kan köpa snacks och läsk, samt bankomater.

Restauranger

Det finns många platser där man kan ta något att äta på Paris Gare de l'Est. Det finns en Foodissimo och ett brasserie i centralhallen men över hela stationen finns det restauranger med takeaway, sandwichbarer och det finns ett snabbköp. För de som är intresserade så finns det en chokladbutik och delikatessaffärer på nivå -1.

Affärer

Stationen har gott om affärer. Bara för att nämna några: en telefonaffär, en blomsteraffär, en FNAC-butik där man kan köpa skivor, filmer och böcker, ett flertal butiker som säljer herr- och damkläder, skoaffärer, juvelerare, tidningskiosker och apotek. 

Användbara länkar