Biluthyrning Paris Järnvägsstation Gare d'Austerlitz

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Paris Järnvägsstation Gare d'Austerlitz på dina vägnar.

Res bekymmersfritt med EasyTerra. Spara upp till 60 % på priserna hos alla större biluthyrningsföretag i Paris Järnvägsstation Gare d'Austerlitz.

  • Gratis avbokning
  • Bästa pris-garanti
  • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Paris Järnvägsstation Gare d'Austerlitz

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Frankrike
  3. Biluthyrning Paris
  4. Gare de Paris-Austerlitz
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Paris Järnvägsstation Gare d'Austerlitz

Allmän information

Paris Gare d’Austerlitz är en av de största stationerna i och utanför Paris. Den ligger på den vänstra stranden av Seine nära Gare de Lyon i det 13:e arrondissemanget. Stationen tar emot omkring 25 miljoner passagerare varje år. Förutom höghastigehetståg och regionala tåg så går det nattåg till OrléansBarcelona och Madrid. Stationen har två ingångar, en vid sidan av Seine på Quai d’Austerlitz (Cour Seine) och den andra vid Cour de L’Arivée, som ansluter till Boulevard de L’Hôpital (Cour Muséum).

Transportmedel

Vill du besöka den här metropolen? Det stannar bussar vid utgångarna Cour Seine och Cour Muséum; här hittar du även taxistånd med flera olika taxibolag. Under stationen ligger tunnelbanestationen Austerlitz. För att ta dig till Gare du Nord så måste du ta tunnelbanelinje 5 i riktning mot Bobigny - Pablo Picasso. Du kan även hyra en bil på Paris Austerlitz med Avis. Välj utgången Cour Muséum och sväng till höger. Efter 50 meter hittar du Avis på den högra sidan. Stationens parkeringshus kan nås från båda sidor av stationen.

Service

Biljettkontor finns i Seine vänthall och informationsdisken för turister ligger på våning -1 nära RER C. Stationen har även kontor för förlorade och upphittade föremål, förvaringsskåp, toaletter och duschar, telefonautomater, automater för snacks och läsk, bankomater och wi-fi. 

Restauranger

Det finns caféer på plattformerna 13 och 14. I båda avgångshallarna finns det ett flertal restauranger med takeaway. Nära utgången Cour Muséum finns det en butik som säljer regionala produkter.  

Affärer

Austerlitz har ett brett utbud av affärer, bland annat en juvelerarbutik, klädbutiker, ett parfymeri, en tidningskiosk och ett apotek. Det finns ett snabbköp på nivå -1.

Användbara länkar