• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Paris Järnvägsstation Gare d'Austerlitz

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Paris Järnvägsstation Gare d'Austerlitz på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Paris Järnvägsstation Gare d'Austerlitz

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Hyrbilsalternativ i Paris Järnvägsstation Gare d'Austerlitz

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Paris Järnvägsstation Gare d'Austerlitz. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Avis

  7.8 (6018)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8.1 (9698)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Edel & Stark

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • AbsoluteCar

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Platsinformation för Paris Järnvägsstation Gare d'Austerlitz

Allmän information

Paris Gare d’Austerlitz är en av de största stationerna i och utanför Paris. Den ligger på den vänstra stranden av Seine nära Gare de Lyon i det 13:e arrondissemanget. Stationen tar emot omkring 25 miljoner passagerare varje år. Förutom höghastigehetståg och regionala tåg så går det nattåg till OrléansBarcelona och Madrid. Stationen har två ingångar, en vid sidan av Seine på Quai d’Austerlitz (Cour Seine) och den andra vid Cour de L’Arivée, som ansluter till Boulevard de L’Hôpital (Cour Muséum).

Transportmedel

Vill du besöka den här metropolen? Det stannar bussar vid utgångarna Cour Seine och Cour Muséum; här hittar du även taxistånd med flera olika taxibolag. Under stationen ligger tunnelbanestationen Austerlitz. För att ta dig till Gare du Nord så måste du ta tunnelbanelinje 5 i riktning mot Bobigny - Pablo Picasso. Du kan även hyra en bil på Paris Austerlitz med Avis. Välj utgången Cour Muséum och sväng till höger. Efter 50 meter hittar du Avis på den högra sidan. Stationens parkeringshus kan nås från båda sidor av stationen.

Service

Biljettkontor finns i Seine vänthall och informationsdisken för turister ligger på våning -1 nära RER C. Stationen har även kontor för förlorade och upphittade föremål, förvaringsskåp, toaletter och duschar, telefonautomater, automater för snacks och läsk, bankomater och wi-fi. 

Restauranger

Det finns caféer på plattformerna 13 och 14. I båda avgångshallarna finns det ett flertal restauranger med takeaway. Nära utgången Cour Muséum finns det en butik som säljer regionala produkter.  

Affärer

Austerlitz har ett brett utbud av affärer, bland annat en juvelerarbutik, klädbutiker, ett parfymeri, en tidningskiosk och ett apotek. Det finns ett snabbköp på nivå -1.

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Budget
 • Edel & Stark
 • AbsoluteCar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Paris
 4. Paris Järnvägsstation Gare d'Austerlitz