• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Madrid

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Madrid på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Madrid

EasyTerra Biluthyrning Madrid är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Madrid

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Madrid

Biluthyrningserbjudanden i Madrid

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Madrid.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Madrid

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Madrid med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Goldcar Key'n Go

  8.8 (14)
  Från SEK 207 / dag
 • OK Mobility

  Inga omdömen
  Från SEK 74 / dag
 • Enterprise

  8.4 (1712)
  Från SEK 323 / dag
 • Alamo

  8.3 (7920)
  Från SEK 293 / dag
 • Hertz

  8 (6177)
  Från SEK 236 / dag
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Flizzr

  7.9 (271)
  Från SEK 225 / dag
 • Avis

  7.9 (5359)
  Från SEK 208 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.5 (3864)
  Från SEK 197 / dag
 • Centauro

  7.4 (4527)
  Från SEK 158 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.3 (2997)
  Från SEK 194 / dag
 • Budget

  7.2 (9014)
  Från SEK 214 / dag
 • Sixt

  7.1 (2941)
  Från SEK 251 / dag
 • Europcar

  7 (7341)
  Från SEK 249 / dag
 • Thrifty

  6.9 (4903)
  Från SEK 226 / dag
 • Record Rent a Car

  6.8 (1387)
  Från SEK 87 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.7 (3477)
  Från SEK 93 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.7 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.3 (5931)
  Från SEK 694 / dag
 • Goldcar

  5.8 (5112)
  Från SEK 119 / dag
 • Drivalia

  7.1 (230)
  Från SEK 261 / dag
 • Leasys

  8.2 (902)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Carwiz rent a car

  8.1 (408)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • CITROEN

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 426 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Madrid?

Madrid – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Madrid), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Madrid) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Madrid). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Madrid) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Madrid), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Madrid), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Madrid) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Madrid) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Madrid) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Madrid) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Madrid) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Madrid) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Madrid) är Mars den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Madrid) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Madrid) är September den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Madrid) är Maj den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Madrid

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än Madrid, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Madrid

EasyTerra Biluthyrning Madrid jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Av del Partenón

Platsinformation för Madrid

Inledning

Madrid är huvudstaden i Spanien och även landet största stad. Det är en metropol där många multinationella företag är belägna. Här finns även Spaniens parlament ,med mera. Dessutom lockar staden varje år många turister som dras till de intressanta museerna och stadens vibrerande nattliv.

Befolkning

Madrid har omkring 3 miljoner invånare. Hela Spanien har omkring 40 miljoner invånare.

Geografiskt läge

Madrid är beläget  ungefär mitt i Spanien, långt från havet och på 600-meters höjd, vilket betyder att vintrarna är kalla och somrarna är varma. Norr och öster om staden finns två bergskedjor: Sierra de Gredos och Sierra de Guadarrama.

Ekonomi

Madrid är en riktig metropol. I Madrid finns många multinationella företag. Staden har också stor (internationell) betydelse för banksektorn. Dessutom finns även många industrier. De flesta av Madrids industrier ligger i den södra delen av staden, där man tillverkar textil, livsmedel och metaller.

Det finns också många arbeten inom den offentliga sektorn, som har anknytning till regeringen, parlamentet och så vidare. Den spanska kungafamiljen bor också i Madrid.

Turismen har förstås också betydelse. Turisterna kommer till Madrid, lockade av stadens konst- och kulturella attraktioner. Dessutom lockar stadens vibrerande nattliv också många turister. Slutligen har Madrid också ett antal universitet.

Flygplatser

Barajas internationella flygplats är Madrids flygplats. Flygplatsen förbinder den Iberiska halvön (Spanien och Portugal) med resten av Europa. Förra året tog Barajas internationella flygplats emot 40 miljoner passagerare, vilket gör flygplatsen till en av de 20 mest trafikerade i världen. Just nu håller man på att bygga ut flygplatsen, vilket kommer att förbättra dess service i framtiden.

Kollektivtrafik

Om man inte har en hyrbil kan man använda Madrids allmänna transportsystem. På flygplatsen kan man ta buss eller tunnelbana till centrum. Madrids bussbolag kalas EMT. De regionala tågen som går till stadens förorter sköts av Cercanías. Den bästa allmänna transportformen i Madrid är tunnelbanan, som är snabb och ren och som tar en "överallt".

Trafik och parkering

Madrid är en stad som är ganska svår att köra bil i. Det är bäst att undvika rusningstiden. Den bästa tiden att köra på är mellan klockan 14 och 16. När man har kommit fram till stadens centrum bör man ta första tillgängliga parkeringsplats. Parkeringsplatser anges med P. Det kan kosta upp till en euro per timme att parkera. Det rekommenderas inte att parkera hyrbilen på trottoaren eftersom det finns en chans att den bogseras iväg eller att man får böter. Om det händer bör man ringa Grua Municipal.

Hotell

Madrid har en utmärkt hotellsektor. Man hittar allt, från budgethotell till lyxhotell. I allmänhet är det inte svårt att hitta hotellrum. Under sommaren och under semestertider är det klokt att boka hotell i förväg.

Externa källor

För mer information om Madrid rekommenderar vi Google och följande källor: 

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Goldcar Key'n Go
 • OK Mobility
 • Enterprise
 • Alamo
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Flizzr
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Centauro
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • Sixt
 • Europcar
 • Thrifty
 • Record Rent a Car
 • FireFly Car Rental
 • Rhodium Car Rental
 • InterRent
 • Goldcar
 • Drivalia
 • Leasys
 • Carwiz rent a car
 • ACE Rent A Car
 • CITROEN
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Madrid