Biluthyrning Madrid Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Madrid Airport på dina vägnar.

Res bekymmersfritt med EasyTerra. Spara upp till 60 % på priserna hos alla större biluthyrningsföretag i Madrid Airport.

  • Gratis avbokning
  • Bästa pris-garanti
  • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Madrid Airport

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Spanien
  3. Biluthyrning Madrid
  4. Madrid Barajas Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Madrid Airport

Madrid Barajas flygplats i ett nötskal

Madrid Barajas är Spaniens största flygplats och den viktigaste flygplatsen i Spaniens huvudstad. Det finns två andra flygplatser i Madrid (Torrejon och Cuatro Vientos), men de är mindre viktiga. Det är en mycket trafikerad flygplats, som 2004 tog emot över 40 miljoner passagerare. 2006 utvidgades flygplatsen med två landningsbanor, en toppmodern terminal (T4) och en extensionsterminal (T4S). Detta kommer att tillåta flygplatsen att ta emot 70 miljoner passagerare om året. Dessa terminaler är nu de viktigaste för flygningar till andra kontinenter. Mellan T4 och T4S finns ett automattåg som går varannan minut under de timmar på dagen då flest flyg anländer till flygplatsen. Det finns en flygbussförbindelse till de gamla terminalerna.

Flygplatsen är belägen 1,3 kilometer nordöst om Madrid och den är lätt att nå med bil. Det finns en direkt tunnelbaneförbindelse till och från flygplatsen och bussförbindelser från de olika terminalerna. Det finns inga hotell på flygplatsen. 

Madrids flygplats har ett stort utbud av affärer i alla terminaler. Grädden på moset är shoppingområdet i den nya terminal T4. Det finns också gott om barer, caféer och restauranger. Totalt finns över 30 ställen där man kan få något att äta och dricka. Flygplatsen har tre affärscentrum. I alla terminaler finns det bankomater och växelkontor. Det finns två hjälpstationer och trådlöst internet är tillgängligt på många olika ställen.

Inom flygindustrin anges Madrid Barajas flygplats med förkortningarna MAD (IATA flygplatskod) och LEMD (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Madrid Barajas flygplats

Andra biluthyrningsplatser i Madrid

Utöver Madrid Airport i Madrid jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Madrid: