• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Madrid Järnvägsstation Atocha

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Madrid Järnvägsstation Atocha på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Madrid Järnvägsstation Atocha

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Madrid Järnvägsstation Atocha

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Madrid Järnvägsstation Atocha.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Madrid Järnvägsstation Atocha

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Madrid Järnvägsstation Atocha. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Hertz

  8.2 (6171)
  Från SEK 290 / dag
 • Enterprise

  8.3 (1709)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8.3 (7915)
  Från SEK 433 / dag
 • Avis

  7.9 (5354)
  Från SEK 473 / dag
 • Centauro

  7.7 (4518)
  Från SEK 205 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.4 (2995)
  Från SEK 424 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.2 (3862)
  Från SEK 313 / dag
 • Europcar

  7.2 (7334)
  Från SEK 418 / dag
 • Thrifty

  7.1 (4896)
  Från SEK 378 / dag
 • Sixt

  7.1 (2937)
  Från SEK 508 / dag
 • Budget

  6.8 (9008)
  Från SEK 303 / dag
 • Record Rent a Car

  6.9 (1386)
  Från SEK 289 / dag
 • Goldcar

  5.8 (5111)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  6.4 (3472)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Drivalia

  7.4 (225)
  Från SEK 261 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.7 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Leasys

  8.2 (902)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Flizzr

  8 (271)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Carwiz rent a car

  8.2 (407)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Madrid Järnvägsstation Atocha genomsnittligt dagligt pris per månad

Madrid Järnvägsstation Atocha – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Madrid Järnvägsstation Atocha), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. April är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid Järnvägsstation Atocha – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Madrid Järnvägsstation Atocha) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Madrid Järnvägsstation Atocha). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid Järnvägsstation Atocha – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Madrid Järnvägsstation Atocha) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid Järnvägsstation Atocha – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Madrid Järnvägsstation Atocha), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid Järnvägsstation Atocha - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Madrid Järnvägsstation Atocha), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid Järnvägsstation Atocha - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Madrid Järnvägsstation Atocha) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid Järnvägsstation Atocha – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Madrid Järnvägsstation Atocha) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid Järnvägsstation Atocha – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Madrid Järnvägsstation Atocha) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid Järnvägsstation Atocha – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Madrid Järnvägsstation Atocha) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid Järnvägsstation Atocha - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Madrid Järnvägsstation Atocha) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid Järnvägsstation Atocha – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Madrid Järnvägsstation Atocha) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid Järnvägsstation Atocha - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Madrid Järnvägsstation Atocha) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid Järnvägsstation Atocha - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Madrid Järnvägsstation Atocha) är Januari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Madrid Järnvägsstation Atocha – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Madrid Järnvägsstation Atocha) är Juli den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Madrid Järnvägsstation Atocha

Andra uthyrningsställen i Madrid

Utöver Madrid Järnvägsstation Atocha i Madrid jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Madrid:

Platsinformation för Madrid Järnvägsstation Atocha

Allmän information

Atocha järnvägsstation eller Estación de Atocha är belägen i den södra delen av staden, nära centrum. Det är den största och mest trafikerade stationen i Spaniens huvudstad Madrid och den tar emot ungefär 16 miljoner passagerare varje år. Den ligger i stadsdelen Arganzuela och invigdes 1851. I den gigantiska järnvägsbyggnaden kan man ta spanska pendeltåg (Cercanías), men även intercity-, regional- och höghastighetståg till SevillaCórdobaBarcelona eller Valencia.

Det har varit mycket nyheter om Atocha på grund av terroristattackerna 2004, då 191 människor förlorade livet och 1800 skadades.  

Transportmedel

Vill du stanna i Madrid? Turistattraktioner som till exempel museet Reina Sofia, botaniska trädgården och Retiroparken ligger på gångavstånd. Det finns emellertid även taxi och stadsbussar i närheten av stationen på Plaza del Emperador Carlos V. Dessutom finns det två tunnelbanestationer: Atocha och Atocha Renfe. Du kan även hyra bil i Madrid.

Service

Stationen, med sitt imponerande glastak från 1800-talet ser mer ut som en modern flygplats än som en gammal järnvägsstation. Den är fullt utrustad, inklusive en informationsdisk, en disk för förlorade och upphittade föremål, biljettkontor och ett flertal resebyråer.

Restauranger och affärer

Den gamla delen av stationsbyggnaden, som inte längre tillgodoser dagens behov, har bevarats och omvandlats till ett shoppingcenter med många snabbmatsrestauranger och utomhuscaféer där man kan ta något att äta och dricka i närheten av den tropiska trädgården! Utanför stationen finns det ett stort utbud av trevliga restauranger med överkomliga priser, som serverar smörgåsar och dagens rätt för €13.

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Enterprise
 • Alamo
 • Avis
 • Centauro
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Thrifty
 • Sixt
 • Budget
 • Record Rent a Car
 • Goldcar
 • FireFly Car Rental
 • Drivalia
 • Rhodium Car Rental
 • Leasys
 • Flizzr
 • Carwiz rent a car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Madrid
 4. Madrid Järnvägsstation Atocha