• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Córdoba

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Córdoba på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Córdoba

EasyTerra Biluthyrning Córdoba är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Córdoba

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Córdoba.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Herrgårdsvagn
SUV

Biluthyrare i Córdoba

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Córdoba med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.6 (7920)
  Från SEK 443 / dag
 • Enterprise

  8.3 (1712)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3864)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.9 (4903)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.8 (6177)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.7 (5359)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.8 (9014)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2997)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.5 (7341)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.5 (5112)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.6 (2941)
  Från SEK 622 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.6 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 426 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Córdoba?

Córdoba – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Córdoba), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Córdoba – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Córdoba) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil April är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Córdoba). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Córdoba – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Córdoba) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Córdoba – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Córdoba), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Córdoba - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Córdoba), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Córdoba - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Córdoba) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Córdoba – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Córdoba) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Córdoba – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Córdoba) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Córdoba – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Córdoba) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Córdoba - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Córdoba) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Córdoba – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Córdoba) är Juni den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Córdoba – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Córdoba) är Maj den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Córdoba

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än Córdoba, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Córdoba

EasyTerra Biluthyrning Córdoba jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Córdoba

Inledning

Córdoba var huvudstaden i det medeltida kalifatet Córdoba. Denna historiska stad är fantastiskt välbevarad. Den moriska moskén (Mezquita) är en pärla. Man kan även besöka många byggnader från senare århundraden i Córdoba. Det är på god grund som hela den gamla stadskärnan är med på UNESCO:s Världsarvslista. Det är även födelsestaden för en särskild sorts hatt som kallas sombrero cordobés. Den bör inte förväxlas med hatten från Mexiko med samma namn (sombrero); det här är en 'typisk spansk' hatt.

Invånare

Staden har ungefär 325 000 invånare.

Geografiskt läge

Córdoba är belägen i södra Spanien, i Andalusien, på 120 meters höjd. Staden är byggd på floden Guadalquivirs norra strand och ligger precis framför bergskedjan Sierra Morenas fot, vilken är belägen norr om Córdoba.

Ekonomi

Córdoba är ett administrativt centrum och därför är regeringen en viktig arbetsgivare. Turismen är också en viktig pelare för ekonomin: den vackra historiska staden lockar varje år många besökare. Det finns även de som ägnar sig år smyckessnide (silver och guld) och handel med jordbruksprodukter från stadens omgivningar (bland annat korn och oliver) är en inkomstkälla.

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen, som är enkel att nå, är Sevillas flygplats. San Pablo flygplats är belägen 11,2 mil sydvästerom Córdoba. Flygplatsen ligger vid motorväg A-4, som ansluter Córdoba till Sevilla och därför är enkel att nå med bil.

Kollektivtrafik

Córdoba har utmärkt offentlig busstransport. Bussarna går ofta och alla platser som är av intresse för turister är enkla att nå med kollektivtrafik. Det finns även bussar och tåg till platser i närheten och längre bort som till exempel till Sevilla och Madrid.

Trafik och parkering

Det är ingen latmansgöra att hitta parkeringsplats i Córdobas gamla centrum. Ibland finns det platser tillgängliga på parkeringområdet nära Alcazaba, men det är bättre att ställa sin hyrbil i ett av de privata parkeringsgaragen. Garagen i närheten av Puerta del Puente (Broporten) är centralt belägen. Om även detta försök misslyckas så kan man besöka sin hyrbil vid Avenida Fray Albino på andra sidan floden. Då kan man promenera till centrum via Romerska-bron eller San Rafael-bron.

Hotell

Córdoba är en turistattraktion och därför finns det ingen brist på logi, från enkla vandrarhem till lyxhotell och logi i historiska byggnader. Maj är den månad då flest besökare kommer till staden: det är inte så varmt och många festivaler arrangeras. Om man vill besöka Córdoba under denna period så rekommenderar vi att man bokar logi i god tid före resan. 

Externa källor

För mer information om Córdoba, Spanien, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Enterprise
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Hertz
 • Avis
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Goldcar
 • Sixt
 • Rhodium Car Rental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Córdoba