Biluthyrning Cordoba Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Cordoba Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Cordoba Järnvägsstation

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Córdoba
 4. Cordoba Train Station
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Cordoba Järnvägsstation

Allmän information

Córdoba järnvägsstation, eller Estación de Renfe de Córdoba, ligger i Andalusien i södra Spanien. Den är belägen på 10-minuters promenadväg från den historiska stadskärnan, som finns med på UNESCO:s Världsarvslista. Córdoba är en viktig station på linjen för höghastighetståg. Det tar två timmar att resa till Madrid och 45 minuter till Sevilla.

Transportmedel

Efter ankomsten till Córdoba så lämnar man stationen via den norra utgången; här finns taxi och bussar som tar resenärerna till deras destination. Stadsbussar går regelbundet. Om man vill besöka centrum tar man linje 3 eller 13. Om man vill resa till platser längre bort i regionen kan man ta intercitybussar. Om man vill hyra bil i Córdoba så finns det flera olika biluthyrningsföretag i centralhallen, som till exempel Avis, Europcar, and National Atesa.

Service

Man kan köpa biljetter på biljettkontor och i biljettautomater. Det finns även bagageskåp, en bank, bagagevagnar och en informationsdisk. Alla faciliteter för handikappade finns tillgängliga.

Restauranger

Det finns tre restauranger. Om man är sugen på något kallt så kan man köpa en glass i glasskiosken Farggi. Om man vill äta middag i lugn och ro ska man gå till Restaurant Medas. Man kan även köpa smörgåsar och choklad hos Roldan's.

Affärer

Man kan även prova lyckan på Córdoba järnvägsstation, eftersom det finns en butik där man kan köpa lotter. Dessutom finns det en tidningsaffär och en mobiltelefonsaffär. 

Användbara länkar

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Atesa
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Goldcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Thrifty