• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Faro

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Faro på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Faro

EasyTerra Biluthyrning Faro är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Faro

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Faro

Biluthyrningserbjudanden i Faro

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Faro.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Faro

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Faro med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Guerin

  8.4 (928)
  Från SEK 143 / dag
 • Rent a star

  8.4 (759)
  Från SEK 127 / dag
 • Alamo

  8.4 (7820)
  Från SEK 173 / dag
 • YorCar

  8.3 (2)
  Från SEK 80 / dag
 • Sixt

  8.2 (2871)
  Från SEK 170 / dag
 • Enterprise

  8 (1693)
  Från SEK 184 / dag
 • Thrifty

  8 (4771)
  Från SEK 146 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (381)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3776)
  Från SEK 152 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2942)
  Från SEK 154 / dag
 • Avis

  7.7 (5284)
  Från SEK 201 / dag
 • Budget

  7.5 (8901)
  Från SEK 166 / dag
 • Drive On Holidays

  7.5 (1076)
  Från SEK 95 / dag
 • Hertz

  7.5 (6081)
  Från SEK 174 / dag
 • Europcar

  7.4 (7216)
  Från SEK 177 / dag
 • Centauro

  7.4 (4398)
  Från SEK 107 / dag
 • OK Rent a car

  7.4 (904)
  Från SEK 84 / dag
 • Klass Wagen

  7.2 (30)
  Från SEK 69 / dag
 • Turisprime

  7 (467)
  Från SEK 73 / dag
 • SurPrice car rentals

  6.9 (447)
  Från SEK 75 / dag
 • Bravacar

  6.8 (57)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.8 (5931)
  Från SEK 382 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.8 (3416)
  Från SEK 96 / dag
 • Drive and go

  6.7 (266)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.5 (5034)
  Från SEK 94 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.4 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar Key'n Go

  Inga omdömen
  Från SEK 203 / dag
 • Auto Rent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Faro?

Faro – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Faro), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Faro – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Faro) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Faro). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Faro – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Faro) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Faro – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Faro), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Faro - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Faro), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Faro - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Faro) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Faro – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Faro) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Faro – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Faro) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Faro – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Faro) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Faro - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Faro) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Faro – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Faro) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Faro – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Faro) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Faro - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Faro) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Faro – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Faro) är Februari den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Faro

Om du letar efter en hyrbil i Portugal, men i en annan stad än Faro, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Portugal-sidan, där du kan välja i vilken stad i Portugal du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Faro

EasyTerra Biluthyrning Faro jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Estr. de São Brás de Alportel
Estrada do Aeroporto de Faro
Estrada Nacional 2
N125-10 330A
R. 1 de Maio 1
R. Prof. Dr. Egas Moniz 16
Sitio do Arneiro, Cx. P. 174-G

Platsinformation för Faro

Inledning

Faro är huvudstad i Algarve (en provins i Portugal). Staden är en knutpunkt och ett handelscentrum. Dessutom är Faro en intressant stad att besöka som turist. 

Befolkning

Faro har runt 42 000 invånare vilket gör den till den tjugoandra största staden i Portugal.

Geografiskt läge

Faro ligger mitt på Portugals södra kust. Algarves huvudstad är belägen i ett delta av många sanddyner och stränder. Norr om Faro finns det ett bergigt område som också är intressant för turister. Mindre än 10 mil öster om Faro ligger den spanska gränsen. 

Ekonomi

En stor del av Faros ekonomi är beroende av transport. Faro är ett verkligt transportnav, på grund av sina utmärkta faciliteter och sitt läge. Faro kan nås med båt, lastbil/bil, tåg och flyg. Dessutom finns det många företag i denna kuststad. Det är ett verkligt handelscentrum i Algarve.

En annan pelare i Faros ekonomi är turismen. Varje år kommer många turister till portugisiska Algarve och många av dem reser via Faro och många andra tillbringar sin semester i Faro. 

Flygplatser

Under hela året går det flyg från Faros flygplats till Lissabon. Dessa flyg går ett par gånger om dagen. Under högsäsong, juli till september, går det också direktflyg från Faro till Porto (men det finns inga direktflyg andra hållet). Air Portugalia och TAP Air Portugal är de två flygbolag som använder sig av Faros flygplats. Under högsäsong går det också många flyg till och från många europeiska städer. 

Kollektivtrafik

Från Faro finns det bra tågförbindelser till bland annat Lissabon. Vägförbindelsen mellan dessa två städer är också bra. Man kan till och med ta båten till många andra städer från Faro. Från flygplatsen går det bussar fram och tillbaka till staden flera gånger om dagen. Bus Eva heter bussbolaget i Faro, och de erbjuder bland annat dagsbiljetter.

Trafik och parkering

På grund av dess storlek är det inte särskilt svårt att köra i Faro, även om man också här måste vänja sig vid portugisernas äventyrligare körstil. Emellertid är detta inte något större problem. Beträffande parkering bör det inte vara särskilt bekymmersamt, även om det under högsäsong kan vara lite svårare att hitta en (något sånär överkomlig) parkeringsplats. Det kan vara klokt att lämna bilen utanför stadens centrum och fortsätta till fots.

Hotell

I Faro beror hotellpriser och tillgänglighet på säsong. I juli och augusti är priserna som högst och tillgängligheten som minst. I januari, februari osv. är situationen den omvända. Detta betyder att bokning i förväg rekommenderas under högsäsong.

Externa källor

För mer information om Faro rekommenderar vi Google och följande källor: 

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Guerin
 • Rent a star
 • Alamo
 • YorCar
 • Sixt
 • Enterprise
 • Thrifty
 • National Car Rental
 • ACE Rent A Car
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Budget
 • Drive On Holidays
 • Hertz
 • Europcar
 • Centauro
 • OK Rent a car
 • Klass Wagen
 • Turisprime
 • SurPrice car rentals
 • Bravacar
 • InterRent
 • FireFly Car Rental
 • Drive and go
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar Key'n Go
 • Auto Rent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Portugal
 3. Biluthyrning Faro