• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Porto

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Porto på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Porto

EasyTerra Biluthyrning Porto är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Porto

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Porto

Biluthyrningserbjudanden i Porto

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Porto.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Porto

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Porto med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.6 (7908)
  Från SEK 252 / dag
 • Hertz

  8.5 (6163)
  Från SEK 255 / dag
 • Enterprise

  8.3 (1708)
  Från SEK 266 / dag
 • Sixt

  8.3 (2931)
  Från SEK 231 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8.1 (13)
  Från SEK 206 / dag
 • Guerin

  8.1 (948)
  Från SEK 218 / dag
 • Rent a star

  8.1 (761)
  Från SEK 143 / dag
 • Turisprime

  7.7 (485)
  Från SEK 97 / dag
 • Drivalia

  7.5 (220)
  Från SEK 160 / dag
 • Centauro

  7.4 (4512)
  Från SEK 157 / dag
 • Goldcar

  7.4 (5106)
  Från SEK 104 / dag
 • Budget

  7.4 (9001)
  Från SEK 237 / dag
 • Drive On Holidays

  7.4 (1102)
  Från SEK 136 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.4 (2993)
  Från SEK 251 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.4 (3855)
  Från SEK 183 / dag
 • Thrifty

  7.2 (4888)
  Från SEK 231 / dag
 • Record Rent a Car

  7.2 (1385)
  Från SEK 87 / dag
 • Avis

  7.1 (5349)
  Från SEK 264 / dag
 • InterRent

  6.9 (5931)
  Från SEK 631 / dag
 • Europcar

  6.9 (7320)
  Från SEK 232 / dag
 • SurPrice car rentals

  6.8 (448)
  Från SEK 115 / dag
 • Klass Wagen

  6.2 (35)
  Från SEK 93 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Drive4Less

  6.4 (35)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Drive and go

  6.4 (266)
  Från SEK 572 / dag
 • FireFly Car Rental

  5.8 (3466)
  Från SEK 103 / dag
 • OK Mobility

  Inga omdömen
  Från SEK 91 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Carwiz rent a car

  8.1 (405)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Bravacar

  6.8 (57)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • CITROEN

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Porto?

Porto – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Porto), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Porto) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Porto). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Porto) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Porto), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Porto), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Porto) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Porto) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Porto) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Porto) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Porto) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Porto) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Porto) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Porto) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Porto – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Porto) är Februari den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Porto

Om du letar efter en hyrbil i Portugal, men i en annan stad än Porto, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Portugal-sidan, där du kan välja i vilken stad i Portugal du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Porto

EasyTerra Biluthyrning Porto jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Avenida da Boavista 1269
R. do Campo Lindo 328-330
R. Farrapas 13
Rua Águas Férreas 11
Rua de Gonçalo Cristóvão 67
Rua de Santa Catarina 899
Rua do Barreiro 492
Rua Engenheiro Ferreira Dias 889

Platsinformation för Porto

Inledning

Ett gammalt portugisiskt ordspråk: Coimbra sjunger, Braga ber, Lissabon uppträder och Porto arbetar. Denna inställning till arbetet märks på stämningen i staden. Människorna i Porto är vänliga och jordnära.  

Befolkning

Porto är den näst största staden i Portugal och har omkring 263 000 invånare. Portoborna är kända för att vara arbetsamma. 

Geografiskt läge

Porto ligger på Portugals nordöstra kust. Vågorna som sköljer upp över kusten nära Porto tillhör Atlanten. Floden Douro, som snirklar sig genom Porto, rinner ut i Atlanten. Douros flodstränder är vackra; Porto är en bra utgångspunkt för att besöka dem. 

Ekonomi

Porto är väldigt viktig för Portugals ekonomi. Först och främst har staden det största antalet fabriker i Portugal. En av de saker de gör är att bereda textil. Porto är också handelscentrum i landet. Man handlar mycket med portvin, den produkt som Portugal är internationellt känt för. Turismen är inte så viktig för Porto även om den spelar en viss roll. Gamla stan i Porto blev klassat som världsarv av Unesco 1996, vilket har gynnat turismen. 

Flygplatser

Francisco Sa Carneiro flygplats är Portos flygplats och ligger 2 mil nordväst om staden. Denna flygplats hanterar inrikesflyg, huvudsakligen från Lissabon och Faro, såväl som internationella flyg. 

Kollektivtrafik

Från Porto är det lätt att resa till många andra portugisiska städer, både med buss och med tåg. Bussen är billigare. En gång i halvtimmen kan man ta en buss från Portos flygplats. I centrum verkar bussbolaget STCP. Porto har börjat bygga en tunnelbana. Man planerar att sträcka ut detta nät över hela staden. Spårvagnen har varit mycket viktig för staden, men nu håller den typen av allmänna transportmedel på att försvinna. 

Trafik och parkering

Jämfört med Lissabon är det lätt att köra bil i Porto, även om man här också måste vänja sig vid portugisernas körstil. De kör snabbt. Det kan vara svårt att parkera bilen i centrum. Den bästa lösningen är att lämna bilen precis utanför stadskärnan och fortsätta till fots.

Hotell

I Porto är det inte särskilt svårt att hitta ett hotell som faller en i smaken. Emellertid rekommenderar vi att man bokar i förväg under högsäsong, ungefär från maj till september.

Externa källor

För mer information om Porto rekommenderar vi Google och följande källor: 

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Hertz
 • Enterprise
 • Sixt
 • Goldcar Key'n Go
 • Guerin
 • Rent a star
 • Turisprime
 • Drivalia
 • Centauro
 • Goldcar
 • Budget
 • Drive On Holidays
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Record Rent a Car
 • Avis
 • InterRent
 • Europcar
 • SurPrice car rentals
 • Klass Wagen
 • Rhodium Car Rental
 • Drive4Less
 • Drive and go
 • FireFly Car Rental
 • OK Mobility
 • Your Rent
 • Carwiz rent a car
 • McRent
 • National Car Rental
 • ACE Rent A Car
 • Bravacar
 • CITROEN
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Portugal
 3. Biluthyrning Porto