• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Coimbra

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Coimbra på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Coimbra

EasyTerra Biluthyrning Coimbra är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Coimbra

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Coimbra med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Enterprise

  8.3 (1712)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.1 (4903)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8 (6177)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.9 (9014)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2997)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.4 (7341)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.3 (5359)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Guerin

  8.2 (948)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 426 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Coimbra

Om du letar efter en hyrbil i Portugal, men i en annan stad än Coimbra, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Portugal-sidan, där du kan välja i vilken stad i Portugal du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Coimbra

EasyTerra Biluthyrning Coimbra jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Coimbra Train Station
R. Gen. Humberto Delgado 297
R. Padre Estevao Cabral

Platsinformation för Coimbra

Inledning

Under medeltiden var Coimbra Portugals huvudstad. Den är främst berömd för sitt universitet som öppnade 1920 vilket gör det till ett av de äldsta i Europa. Det finns även lämningar från det Romerska riket, vilka omfattar en väl bevarad akvedukt och cryptoporticus (underjordiska gallerier).

Befolkning

Staden har ungefär 140 000 invånare.

Geografiskt läge

Den historiska staden Coimbra är belägen i centrala Portugal, vid floden Mondego River. Floden har sin mynning fyra mil västerut, i Atlanten. Här finner man också badorten Figueira da Foz. Coimbra är en vacker stad, men det finns även pittoreska städer och byar i omgivningarna, som till exempel Lousã och Penacova.

Ekonomi

Coimbra är ett centrum för utbildning och hälsa. Hela 35 000 studenter utbildar sig på högre nivå (20 000 på universitetet) och det finns två statliga och ett stort antal privata sjukhus. Det finns även software- och high-techföretag.

Flygplatser

Coimbra är belägen vid Portugals främsta motorväg A1, vilken ansluter huvudstaden Lissabon till Porto. Flygplatserna i båda städerna är enkla att nå med hyrbil. Portos flygplats, Francisco de Sá Carneiro flygplats, är belägen 11,8 mil nordväster om Coimbra; Lissabons flygplats Portela flygplats, 17 mil söder om staden.

Kollektivtrafik

Staden har utmärkt offentlig busstransport, som drivs av Serviços Municipalizados de Transportes Urbanos de Coimbra (SMTUC). Det finns vanliga bussar och trådbussar. (Coimbra är den enda portuguisiska staden men den här typen av busstransport). Det finns regionala bussförbindelser till platser i trakten, men även till Porto och Lissabon.

Trafik och parkering

Att ta sig runt i Coimbra är enkelt, men att hitta en ledig parkeringsplats i stadens centrum är svårt. Särskilt i närheten av universitetet är praktiskt taget alla platser upptagna under veckodagarna. Lyckligtvis finns det många (ofta underjordiska) parkieringshus inuti och runtomkring centrum där det är säkert att ställa hyrbilen. På den andra sidan floden (i Santa Clara) finns det några lediga parkeringsplatser.

Hotell

Eftersom det är en stad för unga människor och studenter så har Coimbra ingen brist på billigt logi, särskilt inte i stadens centrum. Emellertid så finns det också lyxhotell, inklusive så kallade pousadas (hotell som ligger i historiska byggnader).

Externa källor

För mer information angående Coimbra, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Hertz
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Avis
 • Guerin
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Portugal
 3. Biluthyrning Coimbra