• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Lissabon Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Lissabon Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Lissabon Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Lissabon Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Lissabon Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Lissabon Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Lissabon Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • OK Mobility

  8.3 (6)
  Från SEK 82 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8.1 (14)
  Från SEK 238 / dag
 • Alamo

  8 (7927)
  Från SEK 263 / dag
 • Guerin

  8 (948)
  Från SEK 233 / dag
 • Enterprise

  8 (1712)
  Från SEK 300 / dag
 • Hertz

  7.9 (6180)
  Från SEK 231 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (3005)
  Från SEK 240 / dag
 • Sixt

  7.6 (2944)
  Från SEK 237 / dag
 • Thrifty

  7.5 (4909)
  Från SEK 211 / dag
 • Turisprime

  7.5 (487)
  Från SEK 114 / dag
 • Europcar

  7.4 (7346)
  Från SEK 240 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.4 (3866)
  Från SEK 197 / dag
 • Drive and go

  7.3 (266)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.3 (9021)
  Från SEK 241 / dag
 • Drive On Holidays

  7.3 (1108)
  Från SEK 134 / dag
 • Avis

  7.3 (5364)
  Från SEK 273 / dag
 • Record Rent a Car

  7.2 (1387)
  Från SEK 92 / dag
 • Drivalia

  7.2 (231)
  Från SEK 144 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.1 (448)
  Från SEK 115 / dag
 • Green Motion

  7 (1717)
  Från SEK 202 / dag
 • Rent a star

  6.9 (761)
  Från SEK 199 / dag
 • Global Rent a Car

  6.9 (137)
  Från SEK 113 / dag
 • Centauro

  6.9 (4528)
  Från SEK 148 / dag
 • InterRent

  6.7 (5931)
  Från SEK 653 / dag
 • Goldcar

  6.6 (5115)
  Från SEK 126 / dag
 • Klass Wagen

  6.5 (36)
  Från SEK 91 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Drive4Less

  6.1 (35)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  6 (3482)
  Från SEK 160 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Carwiz rent a car

  8.1 (410)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • CITROEN

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Bravacar

  6.8 (57)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 426 omdömen

Lissabon Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Lissabon Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Lissabon Airport), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lissabon Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Lissabon Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Lissabon Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lissabon Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Lissabon Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lissabon Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Lissabon Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lissabon Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Lissabon Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lissabon Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Lissabon Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lissabon Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Lissabon Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lissabon Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Lissabon Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lissabon Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Lissabon Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lissabon Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Lissabon Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lissabon Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Lissabon Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lissabon Airport – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Lissabon Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lissabon Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Lissabon Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lissabon Airport – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Lissabon Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Lissabon Airport

Andra uthyrningsställen i Lissabon

Utöver Lissabon Airport i Lissabon jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Lissabon:

Platsinformation för Lissabon Airport

Portela flygplats i ett nötskal

Lissabons flygplats ligger sju kilometer nordost om den portugisiska huvudstaden. Den invigdes den 15 oktober 1942. Efter Andra Världskriget blev det snart nödvändigt att bygga ut den. År 2006 visade sig flygplatsen ha blivit för liten igen på grund av den snabba ökningen av passagerare och frakt. För närvarande finns det planer på att bygga en ny flygplats. Ett slutligt beslut har dock inte tagits ännu.

Flygplatsen är lätt att nå med bil och det finns tillräckligt många taxibilar på flygplatsen för att köra passagerarna till deras slutdestinationer. Dessutom finns det bussförbindelser.

Det finns två hotell i den omedelbara omgivningen. Vid en speciell turistdisk kan man boka hotell.

Det finns ett ganska stort urval av affärer och restauranger och på flera platser finns det läsk-, choklad- och godisautomater. Det finns en lounge i ankomstterminalen och bakom tullen. Det finns också två lounger i avgångsterminalen. Alla dessa lounger har internet, telefon och fax. Flygplatsen har också en hjälpstation, dyra duschar, bankomater och växlingskontor.

Inom flygindustrin anges Portela flygplats med förkortningarna LIS (IATA flygplatskod) och LPPT (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Lissabon Portela flygplats

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • OK Mobility
 • Goldcar Key'n Go
 • Alamo
 • Guerin
 • Enterprise
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • Thrifty
 • Turisprime
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Drive and go
 • Budget
 • Drive On Holidays
 • Avis
 • Record Rent a Car
 • Drivalia
 • SurPrice car rentals
 • Green Motion
 • Rent a star
 • Global Rent a Car
 • Centauro
 • InterRent
 • Goldcar
 • Klass Wagen
 • Rhodium Car Rental
 • Drive4Less
 • FireFly Car Rental
 • Your Rent
 • Carwiz rent a car
 • National Car Rental
 • ACE Rent A Car
 • CITROEN
 • Bravacar