• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Malta

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Malta på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Malta

EasyTerra Biluthyrning Malta är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Malta

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Malta.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När ska man boka en hyrbil i Malta

Malta – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Malta), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malta – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Malta) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Malta). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malta – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Malta) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malta – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Malta), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malta - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Malta), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malta - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Malta) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malta – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Malta) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malta – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Malta) är Mars den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malta – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Malta) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malta - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Malta) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malta – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Malta) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malta - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Malta) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hyrbilsföretag i Malta

EasyTerra Biluthyrning jämför hyrbilspriser på följande platser

Platsinformation för Malta

Inledning

Malta är den största ön i den maltesiska ögruppen, som även består av Gozo och den obebodda Comino. Malta är full av historia, men bjuder också på sol, hav, stränder och utmärkt dykarsport. Bara huvudstaden Valetta har mer än 300 monument och många andra kvarlämningar från Maltas förfäder, inklusive den underjordiska gravplatsen (hypogeum) Hal Saflieni och de megalitiska templen. Förutom detta gör havets kristallklara vatten och turistorternas spännande nattliv att Malta har något att erbjuda alla.

Befolkning

På det två öarna Malta och Gozo bor det omkring 400 000 människor. Den största staden är inte Valletta, utan Birkirka. Malta är ett av världens mest tätbefolkade länder.

Geografiskt läge

Ögruppen ligger i Medelhavet, mer än nio mil söder om den italienska ön Sicilien. Landskapet är kuperat och den högsta punkten är Ta’ Dmejrek (253 meter).

Ekonomi

Malta har blivit ett finanscentrum, med många kontor och utlandsbaserade banker. Det finns ett flertal företag som ägnar sig åt hasardspel online. Dessutom har ögruppen kalkstensgruvor och på Malta tillverkas det elektronik och kläder. Turism är mycket viktigt: ögruppen besöks av mer än en miljon människor varje år. På den senaste tiden har landet försökt marknadsföra så kallad medicinsk turism (människor som får läkarvård på Malta, eftersom behandlingen är mycket dyrare i deras eget land, eller eftersom de står på en lång väntelista).

Flygplatser

Den internationella flygplatsen är belägen åtta kilometer söder om huvudstaden Valetta, nära staden Luqa. Flygplatsen kallas ofta för Luqa flygplats. Malta internationella flygplats är enkel att nå med hyrbil. Från staden följer man först vägen mot Marsa. Efter det anges vägen tydligt på vägskyltar.

Kollektivtrafik

Malta har bra offentlig busstransport. Nästan samtliga bussar till olika platser avgår från Valletta. Detta betyder att det inte finns någon busservice mellan sevärdheterna, utan man måste åka tillbaka till staden först. För att kringgå detta problem kan det vara en god idé att hyra en bil.  

Trafik och parkering

Under de senaste åren har vägarna på Malta förbättrats mycket och en hyrbil är ett idealiskt transportmedel för att besöka de många sevärdheterna och vackra stränderna. Det är inte tillåtet att parkera vid en dubbel gul linje. Vid en enkel gul linje är det inte tillåtet att parkera under vissa timmar (det anges vanligtvis på skyltar vilken tid parkering är tillåten). På dessa platser kan man stanna under en kort tid. I så kallade ‘Time Parking Zones’ är det endast tillåtet att parkera under den tidsperiod som anges, i de flesta fall inte mer än en timme.

Hotell

Malta har ingen brist på hotell och logi. Från billiga sovsalar för backpackers till femstjärniga hotell. Under de senaste åren har fler hotell byggts i de dyrare kategorierna. Turister som har råd med den typen av hotellrum spenderar mer pengar, argumenterar Maltas invånare. På sommaren är det klokt att boka hotellrum i god tid före resan.

Externa källor

För mer information om Malta rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  English, Maltese
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • Alamo
 • NÜ Car Rentals
 • First Car
 • Carwiz rent a car
 • Enterprise
 • Hertz
 • National Car Rental
 • ACE Rent A Car
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Avis
 • Europcar
 • Thrifty
 • Sicily by Car
 • OK Rent a car
 • FireFly Car Rental
 • addCarRental
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • InterRent
 • Rhodium Car Rental
 • Smart Rent
 • Goldcar
 • WHEEGO
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Malta
 3. Biluthyrning Malta