• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Malta Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Malta Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Malta Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Malta Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Malta Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Hyrbilsalternativ i Malta Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Malta Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.5 (41)
  Från SEK 143 / dag
 • Alamo

  8.3 (7823)
  Från SEK 212 / dag
 • Budget

  8.3 (8919)
  Från SEK 200 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • First Car

  8.1 (557)
  Från SEK 118 / dag
 • Carwiz rent a car

  8 (396)
  Från SEK 183 / dag
 • Enterprise

  8 (1693)
  Från SEK 212 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.9 (6094)
  Från SEK 242 / dag
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3787)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.4 (2874)
  Från SEK 225 / dag
 • Europcar

  7.4 (7229)
  Från SEK 182 / dag
 • Avis

  7.4 (5291)
  Från SEK 222 / dag
 • OK Rent a car

  7.2 (905)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3425)
  Från SEK 115 / dag
 • addCarRental

  7.2 (92)
  Från SEK 93 / dag
 • Thrifty

  7.1 (4783)
  Från SEK 225 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Från SEK 140 / dag
 • Sicily by Car

  6.9 (2998)
  Från SEK 139 / dag
 • InterRent

  6.8 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  6.7 (447)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rhodium Car Rental

  6.3 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Smart Rent

  6.1 (3)
  Från SEK 75 / dag
 • Goldcar

  5.2 (5046)
  Från SEK 127 / dag
 • WHEEGO

  Inga omdömen
  Från SEK 91 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Malta Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Malta Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Malta Airport), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malta Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Malta Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Malta Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malta Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Malta Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malta Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Malta Airport), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malta Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Malta Airport), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malta Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Malta Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malta Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Malta Airport) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malta Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Malta Airport) är Mars den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malta Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Malta Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malta Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Malta Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malta Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Malta Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malta Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Malta Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Malta Airport

Platsinformation för Malta Airport

Maltas flygplats i ett nötskal

Maltas internationella flygplats ligger åtta kilometer söder om huvudstaden Valletta, mellan städerna Luqa och Gudja. Lokalinvånarna kallar ofta flygplatsen för Luqa flygplats.

Precis mittemot avgångshallen finns en reguljär bussförbindelse till Vallettas centrum. Restiden är ungefär 30 minuter.

På flygplatsen finns det inget hotell. Det finns ett godtagbart antal affärer, (snack) barer och caféer. Det finns emellertid ingen riktig restaurang, om du inte räknar med snabbmatsrestaurangen McDonalds. Det finns tre lounger. Mer omfattande service för affärsresenärer finns på det närmaste hotellet. Det finns banker, växelkontor och bankomater. Dessutom finns ett postkontor och datorer med internetförbindelse. Trådlöst internet finns tillgängligt.

Inom flygindustrin anges Malta flygplats med förkortningarna MLA (IATA flygplatskod) och LMML (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Maltas flygplats

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  English, Maltese
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • Alamo
 • Budget
 • NÜ Car Rentals
 • First Car
 • Carwiz rent a car
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Hertz
 • ACE Rent A Car
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Europcar
 • Avis
 • OK Rent a car
 • FireFly Car Rental
 • addCarRental
 • Thrifty
 • Green Motion
 • Sicily by Car
 • InterRent
 • SurPrice car rentals
 • Rhodium Car Rental
 • Smart Rent
 • Goldcar
 • WHEEGO