• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning London

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i London på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning London

EasyTerra Biluthyrning London är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i London

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i London

Biluthyrningserbjudanden i London

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i London.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i London

Nedan visas biluthyrningsföretagen i London med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.5 (7912)
  Från SEK 439 / dag
 • Avis

  8.2 (5349)
  Från SEK 397 / dag
 • National Car Rental

  8 (384)
  Från SEK 504 / dag
 • Hertz

  8 (6165)
  Från SEK 294 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1708)
  Från SEK 469 / dag
 • Budget

  7.9 (9003)
  Från SEK 392 / dag
 • Flizzr

  7.9 (270)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.7 (4888)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2994)
  Från SEK 360 / dag
 • Drivalia

  7.5 (220)
  Från SEK 248 / dag
 • Europcar

  7.4 (7322)
  Från SEK 361 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.4 (3466)
  Från SEK 328 / dag
 • Sixt

  7.3 (2932)
  Från SEK 359 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Från SEK 242 / dag
 • InterRent

  6.6 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  6.5 (1709)
  Från SEK 280 / dag
 • Easirent

  6.2 (513)
  Från SEK 260 / dag
 • City Inter-Rent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Apollo Car Rental

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.5 (5108)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3855)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • City Car Rent a Car

  7.3 (14)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i London?

London – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (London), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

London – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (London) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (London). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

London – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (London) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

London – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (London), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

London - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (London), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

London - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (London) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

London – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (London) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

London – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (London) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

London – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (London) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

London - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (London) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

London – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (London) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

London - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (London) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

London - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (London) är December den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring London

Om du letar efter en hyrbil i Storbritannien, men i en annan stad än London, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Storbritannien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Storbritannien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i London

EasyTerra Biluthyrning London jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

1 Brewery Road
101-103 Brentfield Road
133 Stonecot Hill
145 Battersea Park Road
156 Southampton Row
168 Lee High Road
200A Buckingham Palace Rd
240 Kingsbury Rd
35 Edgeware Road
379 N Circular Rd.
628 Streatham High Road
68-86 Clapham Road
7-23 Bryanston Street
711-713 Old Kent Road
979 High Rd
Courtenay Rd, East Ln
Elms Mews
North End Road

Platsinformation för London

Inledning

Den brittiska huvudstaden kallas även ‘Europas mest svängiga stad’. London är (tillsammans med New York, Paris och Tokyo) en av världens främsta huvudstäder. Staden är full av historia. Här finns flera stora museer (de flesta med gratis inträde), en av världens bästa klubbscener och ett otroligt utbud av restauranger. Dessutom är staden ett shoppingparadis med stora varuhus, designerbutiker och små affärer. 

Befolkning

London har 7,5 miljoner invånare. Hela Londons storstadsområde har emellertid 12 miljoner invånare, vilket gör staden till den största i EU.

Geografiskt läge

London grundades av romarna år 43 f.Kr. Staden är belägen i sydöstra England vid floden Thames, som flyter genom London från väster till öster. Det är en mycket stor stad. Om man räknar med Storlondon sträcker sig London över mer än 1500 kvadratkilometer.

Ekonomi

London är en av världens viktigaste handelscentrum och det viktigaste finanscentrat i Europa. Många stora banker och korporationer har sina (europeiska) huvudkontor i den brittiska huvudstaden. Staden är också ett viktigt centrum för media. Den största arbetsgivaren är BBC, men även andra radio- och tevestationer har sina säten i London, liksom stora tidningar och bokförlag.

Dessutom är turismen viktig för Londons ekonomi. Staden har 16 miljoner besökare om året.

Sedan lång tid tillbaka är Londons hamn inte längre den största hamnen i Storbritannien. Hur som helst är omlastningsvolymen fortfarande betydelsefull, omkring 50 miljoner ton om året.

Flygplatser

Staden har så många som fem flygplatser. Heathrow flygplats (2,4 mil väster om stadens centrum) är den största flygplatsen, därefter kommer London Gatwick, 4,5 mil söder om staden, vid motorvägen M23, och Stansted flygplats, cirka 5 mil nordost om London. Luton flygplats är belägen 5,1 mil norr om staden och används främst av budgetflygbolag. Den minsta flygplatsen City flygplats är den mest centrala av alla flygplatserna (i östra delen av London, nära Docklands) och den används vanligen av affärsresande.

Kollektivtrafik

Kollektivtrafiken i den brittiska huvudstaden är utmärkt. Först och främst finns tunnelbanan (‘The Tube’), som är det snabbaste och lämpligaste sättet att förflytta sig på i London. Även om tunnelbanesystemet redan är mycket utbrett, så kommer det att förlängas ännu mer under de kommande åren inför Sommar-OS 2012.

Det är omöjligt att tänka sig London utan sina röda dubbeldäckare. Det är säkerligen inte det snabbaste transportmedlet, men det är roligt att åka med dem, samtidigt som man får en sightseeingtur.

På natten avgår nästan alla bussar från Trafalgar Square. Var uppmärksam på att de bara stannar om man ber om det.

Trafik och parkering

Även om det går utmärkt att använda bilen utanför Londons centrum är det definitivt inte tillrådigt att besöka stadskärnan med bil. För att försöka motverka folk från att använda bilen i centrum har man infört en tull (‘Trafikstockningstull’) för de som vill köra in i stadskärnan. Det är även svårt att hitta parkeringsplatser och parkeringsavgifterna är höga. 

Hotell

London har ingen brist på hotell. Utbudet sträcker sig från trevliga bed & breakfast till klassiska och eleganta hotell och hypermoderna lyxanläggningar. Man bör vara medveten om att London inte bara lockar många turister, utan att det också är ett viktigt affärscentrum. Därför är det tillrådigt att boka rum i god tid om man vill bo nära stadens centrum.

Externa källor

För mer information om London rekommenderar vi Google och följande källor:

 

Praktisk information

 • Valuta
  British pound
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  48 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  96 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Avis
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Enterprise
 • Budget
 • Flizzr
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 • Drivalia
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Sixt
 • SurPrice car rentals
 • InterRent
 • Green Motion
 • Easirent
 • City Inter-Rent
 • Apollo Car Rental
 • Goldcar
 • Dollar Rent a Car
 • Your Rent
 • City Car Rent a Car
 • McRent
 • ACE Rent A Car