Biluthyrning London Heathrow Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i London Heathrow Airport på dina vägnar.

 • Gratis avbokning
 • Bästa pris-garanti
 • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning London Heathrow Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Storbritannien
 3. Biluthyrning England
 4. Biluthyrning London
 5. London Heathrow Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för London Heathrow Airport

London Heathrow flygplats i ett nötskal

Räknat i antal passagerare är Heathrow Europas största flygplats. Flygplatsen är belägen i utkanten av London, 2,4 mil väster om stadens centrum. Det finns fyra terminaler. Terminal 1, 2 och 3 är förbundna med varandra. Terminal 4 kan nås med Heathrow Express-tåget som är gratis. 2008 öppnades en ny terminal på flygplatsen västra sida. Terminalen kommer inte att bli färdig förrän 2015 och då kommer Heathrow att ha kapacitet för 90 miljoner passagerare per år.

Det finns tågstationer i centralhallen till terminal 1, 2 och 3 samt i terminal 4. Dessutom är London lätt att nå med bil även om vägarna runt London och flygplatsen är hårt trafikerade.

Runt omkring flygplatsen finns det många hotell. Från terminal 1, 2 och 3 finns det en flygbuss till de största hotellen i området.
Heathrow har allting man kan förvänta sig att en av en av de största flygplatserna i världen har: ett stort antal affärer, (snack) barer, kaféer och restauranger i alla terminalerna.
Flygplatsen erbjuder omfattande faciliteter för affärsresande. Den har bland annat 20 mötesrum och en konferenssal. Dessutom har många flygbolag sina egna lounger. I alla terminalerna finns det bankomater och växlingskontor. Det finns trådlöst internet och det finns ett internetkafé i terminal 4. Det finns även lekhörnor för barn, en hjälpstation (som kan kontaktas via telefon) och ett apotek. Flygplatsen är mycket handikappvänlig.

Inom flygindustrin anges London Heathrow Airport med förkortningarna LHR (IATA flygplatskod) och EGLL (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan London Heathrow flygplats