• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning London City Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i London City Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning London City Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden London City Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i London City Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i London City Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i London City Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Avis

  8.1 (5359)
  Från SEK 472 / dag
 • Budget

  7.9 (9014)
  Från SEK 449 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2997)
  Från SEK 418 / dag
 • Hertz

  7.9 (6177)
  Från SEK 401 / dag
 • Europcar

  7.1 (7341)
  Från SEK 450 / dag
 • Green Motion

  6.6 (1717)
  Från SEK 293 / dag
 • Easirent

  6.3 (513)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.2 (2941)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.7 (4903)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • City Inter-Rent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  7.6 (3477)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Drivalia

  7.4 (230)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 426 omdömen

London City Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

London City Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (London City Airport), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

London City Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (London City Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (London City Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

London City Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (London City Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

London City Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (London City Airport), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

London City Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (London City Airport), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

London City Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (London City Airport) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

London City Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (London City Airport) är September den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

London City Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (London City Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

London City Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (London City Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

London City Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (London City Airport) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

London City Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (London City Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats London City Airport

Andra uthyrningsställen i London

Utöver London City Airport i London jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i London:

Platsinformation för London City Airport

London City flygplats i ett nötskal

London City flygplats är den yngsta av flygplatserna runt London. Den invigdes 1987 och är belägen i östra delen av staden. Flygplatsen växer stadigt och tar nu emot omkring två miljoner passagerare om året, i första hand affärsresenärer.

Det finns ett automatiskt tunnelbanesystem som förbinder flygplatsen med bland annat Docklands. Efter att detta system infördes finns det inte längre någon flygbuss. Det finns dock fortfarande två lokalbussförbindelser till och från flygplatsen.

Det finns inga hotell på flygplatsen, men det finns många i närheten. Flygplatsen har ett bra utbud av restauranger, (snack) barer och kaféer. Det finns också många affärer. Det finns även en gratistjänst som innebär att man får sina saker levererade till bilen. Det finns ett business centrum med faciliteter för max 120 personer. Dessutom finns det mötesrum och privata kontor som är utrustade med standarduppsättningen av kontorsattiraljer. Annan service på flygplatsen är: banker, bankomater och trådlöst internet. Dessutom finns det en hjälpstation och en skoputsningsservice på bottenvåningen av terminalbyggnaden.

Inom flygindustrin anges London City flygplats med förkortningarna LCY (IATA flygplatskod) och EGLC (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan London City flygplats.

Praktisk information

 • Valuta
  British pound
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  48 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  96 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Europcar
 • Green Motion
 • Easirent
 • Sixt
 • Thrifty
 • City Inter-Rent
 • FireFly Car Rental
 • Drivalia