Biluthyrning London City Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i London City Airport på dina vägnar.

Res bekymmersfritt med EasyTerra. Spara upp till 60 % på priserna hos alla större biluthyrningsföretag i London City Airport.

 • Gratis avbokning
 • Bästa pris-garanti
 • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning London City Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Storbritannien
 3. Biluthyrning England
 4. Biluthyrning London
 5. London City Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för London City Airport

London City flygplats i ett nötskal

London City flygplats är den yngsta av flygplatserna runt London. Den invigdes 1987 och är belägen i östra delen av staden. Flygplatsen växer stadigt och tar nu emot omkring två miljoner passagerare om året, i första hand affärsresenärer.

Det finns ett automatiskt tunnelbanesystem som förbinder flygplatsen med bland annat Docklands. Efter att detta system infördes finns det inte längre någon flygbuss. Det finns dock fortfarande två lokalbussförbindelser till och från flygplatsen.

Det finns inga hotell på flygplatsen, men det finns många i närheten. Flygplatsen har ett bra utbud av restauranger, (snack) barer och kaféer. Det finns också många affärer. Det finns även en gratistjänst som innebär att man får sina saker levererade till bilen. Det finns ett business centrum med faciliteter för max 120 personer. Dessutom finns det mötesrum och privata kontor som är utrustade med standarduppsättningen av kontorsattiraljer. Annan service på flygplatsen är: banker, bankomater och trådlöst internet. Dessutom finns det en hjälpstation och en skoputsningsservice på bottenvåningen av terminalbyggnaden.

Inom flygindustrin anges London City flygplats med förkortningarna LCY (IATA flygplatskod) och EGLC (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan London City flygplats.