Biluthyrning London Stansted Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i London Stansted Airport på dina vägnar.

Res bekymmersfritt med EasyTerra. Spara upp till 60 % på priserna hos alla större biluthyrningsföretag i London Stansted Airport.

 • Gratis avbokning
 • Bästa pris-garanti
 • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning London Stansted Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Storbritannien
 3. Biluthyrning England
 4. Biluthyrning London
 5. London Stansted Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för London Stansted Airport

London Stansted flygplats i ett nötskal

London Stansted flygplats är belägen ungefär 5 mil nordost om den brittiska huvudstaden. Det är Storbritanniens fjärde flygplats efter London Heathrow, London Gatwick och Manchesters flygplats. Den används av lågprisbolag som Ryanair och EasyJet. Årligen tar flygplatsen emot 22 miljoner passagerare. Det finns planer på att bygga ut flygplatsen men det finns mycket motstånd från befolkningen i området.

Det finns en tågförbindelse var femtonde minut från tågstationen under terminalbyggnaden till en station i London (restid 45 minuter). Huvudstaden är också lätt att nå med bil och buss. Det finns speciella snabbussar som tar passagerare direkt till London. Det finns två hotell på flygplatsen. Ett kan nås med flygbuss, det andra via en korridor från terminalen.

Det finns gott om restauranger, (snack) barer, kaféer och affärer på flygplatsen, både för besökare och för resenärer. Faciliteter för affärsresande tillhandahålls av United Business Centre. Det finns kontor och mötesrum för 2-30 personer. Flygplatsen är helt handikappanpassad. Dessutom finns det en hjälpstation såväl som flera bankomater, växlingskontor och banker. Det finns trådlöst internet i hela terminalen och det finns ett tyst rum.

Inom flygindustrin anges London Stansted flygplats med förkortningarna STN (IATA flygplatskod) och EGSS (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan London Stansted flygplats.