• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Belgrad

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Belgrad på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Belgrad

EasyTerra Biluthyrning Belgrad är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Belgrad

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Belgrad

Biluthyrningserbjudanden i Belgrad

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Belgrad.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Belgrad

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Belgrad med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Carwiz rent a car

  8.6 (390)
  Från SEK 77 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.4 (41)
  Från SEK 105 / dag
 • Alamo

  8.3 (7778)
  Från SEK 140 / dag
 • National Car Rental

  8.2 (378)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Active Car Rental

  8.1 (406)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  8 (2824)
  Från SEK 134 / dag
 • Europcar

  8 (7171)
  Från SEK 353 / dag
 • Hertz

  8 (6042)
  Från SEK 216 / dag
 • Enterprise

  8 (1687)
  Från SEK 173 / dag
 • Thrifty

  7.9 (4742)
  Från SEK 390 / dag
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.8 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.8 (8849)
  Från SEK 151 / dag
 • ORYX Rent A Car

  7.8 (131)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Fleet Rent a car

  7.5 (246)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  7.3 (92)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3411)
  Från SEK 182 / dag
 • Avis

  7.2 (5258)
  Från SEK 124 / dag
 • Nur Rent a car

  7.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.1 (1692)
  Från SEK 269 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.1 (445)
  Från SEK 105 / dag
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Från SEK 102 / dag
 • Goldcar

  6.6 (4998)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.5 (5930)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Mex Rent a Car

  5.2 (42)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • WHEEGO

  Inga omdömen
  Från SEK 114 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Belgrad?

Belgrad – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Belgrad), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Belgrad – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Belgrad) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Belgrad). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Belgrad – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Belgrad) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Belgrad – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Belgrad), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Belgrad - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Belgrad), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Belgrad - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Belgrad) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Belgrad – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Belgrad) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Belgrad – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Belgrad) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Belgrad – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Belgrad) är Mars den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Belgrad - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Belgrad) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Belgrad – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Belgrad) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Belgrad – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Belgrad) är Juli den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Belgrad - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Belgrad) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Belgrad - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Belgrad) är Juni den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Belgrad

Om du letar efter en hyrbil i Serbien, men i en annan stad än Belgrad, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Serbien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Serbien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Belgrad

EasyTerra Biluthyrning Belgrad jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Belgrad

Inledning

Belgrad är huvudstad i Serbien och har en rik men även tragisk historia. Under 1900-talet har staden bombats hela fem gånger. Även om spåren från det förflutna fortfarande är synliga här och var så har staden kommit över tragedin och dess invånare har en stark framtidstro. Belgrad (vilket betyder 'Vita staden') har imponerande ortodoxa kyrkor och andra historiska byggnader (till exempel Nationalmuseet och Nationalteatern), men det finns även fula byggnader från kommunisttiden. Vid solnedgången blir det liv och rörelse vid fästningen Kalemegdan. Belgrads nattliv är mycket intensivt, med flytande restauranger i floderna Sava och Donau, och många barer och nattklubbar, som har öppet fram till soluppgången. 

Befolkning

Staden har 1,6 miljoner invånare.

Geografiskt läge

Belgrad är belägen på den plats där floden Sava rinner ut i Donau. Stadens centrum är kuperat. Den högsta punkten är Torlak hill (303 meter). Söder om staden finns det högre berg, till exempel Avala (511 meter) och Kosmaj (628 meter).

Ekonomi

Belgrad har genomlevt en svår tid ekonomiskt, efter Jugoslavien sönderfall som följdes av krig och handelsblockad. Staden håller på att hämta sig från detta och tidskriften Financial Times har utsett Belgrad till framtidsstaden. Dessutom har de internationella företagen Asus, Intel, Motorola, Microsoft, Carlsberg, Unilever och Procter & Gamble sina filialer här.

Flygplatser

Belgrad flygplats är belägen 1,8 mil från stadens centrum. Flygplatsen ligger precis vid motorväg E70 (Belgrad – Zagreb) och är därför enkel att nå med hyrbil. Lokalbefolkning kallar ofta Nikola Tesla flygplats för Surčin flygplats, efter platsen som den ligger på.

Kollektivtrafik

Belgrad har ett bra kollektivtrafiksystem, vilket består av bussar, spårvagnar och trådbussar. Bussarna är moderna, men spårvagnarna är nästan antika. Spårvagnslinje 2 går runt stadens centrum. Dessutom finns det en speciell busslinje (400) till toppen av berget Avala på helgerna. Man bör undvika kollektivtrafik under rusningstiden då bussar och spårvagnar är överfulla.

Trafik och parkering

Förutom under rusningstiden så är det enkelt att utforska den serbiska huvudstaden med hyrbil. Man bör vara uppmärksam på de att de filer som är märkta med gult endast är avsedda för kollektivtrafik. Ibland, under vissa delar av dagen (rusningstiden), anges detta på skyltar.

Det finns parkeringsfaciliteter som man betalar för i stadens centrum, men endast för begränsad tid. Alla röda linjer betyder att man kan parkera i högst en timme, en orange linje två timmar och en grön linje tre timmar. Man kan betala i en parkeringsautomat, en kiosk eller med sin mobiltelefon.

Dessutom finns det ett flertal parkeringsgarage (till exempel under det gamla palatset) och parkeringsområden i centrum där man kan parkera sin hyrbil.

Hotell

Det har nyligen öppnats många hotell i Belgrad. Det finns ett brett utbud, som varierar från enkla pensionat till femstjärniga hotell. Det finns även många lägenheter att hyra. Belgrad är inte ett populärt turistmål (ännu) och det är inget problem att hitta ett passande ställe att bo på. 

Externa källor

För mer information rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Serbian dinar
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  Serbian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Carwiz rent a car
 • Autounion Car Rental
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Active Car Rental
 • Sixt
 • Europcar
 • Hertz
 • Enterprise
 • Thrifty
 • ACE Rent A Car
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Budget
 • ORYX Rent A Car
 • Fleet Rent a car
 • addCarRental
 • FireFly Car Rental
 • Avis
 • Nur Rent a car
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • Global Rent a Car
 • Goldcar
 • InterRent
 • Mex Rent a Car
 • WHEEGO
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Serbien
 3. Biluthyrning Belgrad