• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Malmö

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Malmö på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Malmö

EasyTerra Biluthyrning Malmö är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Malmö

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Malmö

Biluthyrningserbjudanden i Malmö

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Malmö.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Malmö

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Malmö med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.6 (6088)
  Från SEK 250 / dag
 • Budget

  8.4 (8911)
  Från SEK 299 / dag
 • Thrifty

  8.4 (4776)
  Från SEK 291 / dag
 • Avis

  8.3 (5290)
  Från SEK 295 / dag
 • Europcar

  8.2 (7223)
  Från SEK 429 / dag
 • Sixt

  7.9 (2870)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2946)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Malmö?

Malmö – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Malmö), är September den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Februari är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malmö – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Malmö) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Malmö). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malmö – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Malmö) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malmö – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Malmö), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malmö - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Malmö), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malmö - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Malmö) är September den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malmö – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Malmö) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malmö – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Malmö) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malmö – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Malmö) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malmö - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Malmö) är Juni den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malmö – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Malmö) är December den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Malmö

Om du letar efter en hyrbil i Sverige, men i en annan stad än Malmö, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Sverige-sidan, där du kan välja i vilken stad i Sverige du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Malmö

EasyTerra Biluthyrning Malmö jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Jorgen Kocksgatan 1b
Master Nilsgatan 22
Stormgatan 6

Platsinformation för Malmö

Inledning

Malmö är Sveriges tredje stad efter Stockholm och Göteborg. Den gamla stadskärnan domineras av inte mindre än tre torg: Gustav Adolfs torg, Stortorget och Lilla torg. Slottet, Malmöhus, som är från 1400-talet, är också värt ett besök.

Befolkning

Staden har nästan 300 000 invånare.

Geografiskt läge

Malmö ligger i södra Sverige vid Öresund, det smala sundet mellan Kattegatt och Östersjön. På andra sidan sundet ligger den danska huvudstaden Köpenhamn, som Malmö har föbindelse till via Öresundsbron.

Ekonomi

Malmö var en av de första städerna som industrialiserades i Sverige. Före byggandet av Öresundsbron gick det utför med den lokala ekonomin och arbetslösheten var hög. Sedan invigningen av bron år 2000 har ekonomin återhämtat sig betydligt i Malmö. Särskilt bioteknik- och IT-företag har etablerat sig i staden. En ansenlig del av befolkningen arbetar dessutom i Köpenhamn. Enligt svenska mått har dock Malmö fortfarande hög arbetslöshet.

Flygplatser

Malmö flygplats ligger 2,8 mil öster om staden. Flygplatsen når man lätt med hyrbil. Från Malmös ringväg tar man avfarten mot E65. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Malmö har en utmärkt kollektivtrafik. Från den centrala busstationen nära Gustav Adolfs torg går det bussar till alla delar av staden. Det finns också regionalbussar till resmål längre bort, till exempel till universitetsområdet i Lund. Det finns också en reguljär bussförbindelse med Köpenhamn.

Trafik och parkering

Det är inte svårt att hitta vägen i hyrbil i och utanför Malmö. Vägarna är utmärkta och tydligt skyltade. I centrum måste man betala för att parkera på gatan. Det är lättare att parkera sin hyrbil i ett av de 15 parkeringshusen i och utanför stadens centrum. Ett elektroniskt system leder en till det närmaste parkeringshuset med lediga parkeringsplatser.

Hotell

Malmö har ett stort logiutbud. Man kan bo på vandrarhem, men också på ett femstjärnigt hotell och allt annat där emellan. Staden är inte en av de främsta turistattraktionerna, men vi rekommenderar ändå att man bokar sitt hotellrum i förväg om man vill besöka Malmö under sommarmånaderna.

Externa källor

För mer information om Malmö rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Swedish krona
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Swedish
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Budget
 • Thrifty
 • Avis
 • Europcar
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • McRent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Sverige
 3. Biluthyrning Malmö