• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Zagreb

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Zagreb på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Zagreb

EasyTerra Biluthyrning Zagreb är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Zagreb

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Zagreb

Biluthyrningserbjudanden i Zagreb

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Zagreb.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Zagreb

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Zagreb med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • OK Mobility

  Inga omdömen
  Från SEK 144 / dag
 • Alamo

  8.5 (7923)
  Från SEK 283 / dag
 • Unirent Car Rental

  8.4 (283)
  Från SEK 328 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.2 (55)
  Från SEK 265 / dag
 • Nova Rent a Car

  8.1 (125)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Active Car Rental

  8 (409)
  Från SEK 242 / dag
 • Europcar

  7.9 (7346)
  Från SEK 308 / dag
 • Sixt

  7.9 (2944)
  Från SEK 249 / dag
 • Avant Car

  7.9 (334)
  Från SEK 255 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1713)
  Från SEK 312 / dag
 • Fleet Rent a car

  7.8 (246)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.8 (6179)
  Från SEK 324 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (3005)
  Från SEK 238 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4908)
  Från SEK 477 / dag
 • Avis

  7.6 (5364)
  Från SEK 235 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.4 (3482)
  Från SEK 292 / dag
 • Budget

  7.4 (9018)
  Från SEK 209 / dag
 • ORYX Rent A Car

  7.3 (131)
  Från SEK 255 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.3 (410)
  Från SEK 197 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1717)
  Från SEK 205 / dag
 • Global Rent a Car

  6.9 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  6.8 (96)
  Från SEK 142 / dag
 • Goldcar

  6.5 (5114)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Trophy Rent a Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Fast Mobility

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Från SEK 129 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Nur Rent a car

  7.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Touring Cars

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 426 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Zagreb?

Zagreb – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Zagreb), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zagreb – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Zagreb) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Zagreb). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zagreb – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Zagreb) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zagreb – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Zagreb), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zagreb - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Zagreb), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zagreb - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Zagreb) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zagreb – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Zagreb) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zagreb – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Zagreb) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zagreb – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Zagreb) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zagreb - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Zagreb) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zagreb – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Zagreb) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zagreb - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Zagreb) är Mars den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zagreb - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Zagreb) är November den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Zagreb

Om du letar efter en hyrbil i Kroatien, men i en annan stad än Zagreb, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Kroatien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Kroatien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Zagreb

EasyTerra Biluthyrning Zagreb jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Pile 1
Silvija Strahimira Kranjčevića 46

Platsinformation för Zagreb

Inledning

Zagreb är huvudstad i Kroatien. Stadens medeltida centrum har obestridliga italienska influenser. Sedan det blev fred på Balkanhalvön lockar staden varje år många turister. Det är inte konstigt, eftersom staden erbjuder både kultur och historia. Dessutom kan de trendiga butikerna mäta sig med dem i London och Milano.

Befolkning

Med sina mer än 800 000 invånare är det här den största staden i Kroatien. Om man räknar med förorterna har Zagreb mer än en miljon invånare.

Geografiskt läge

Zagreb ligger i den norra delen av Kroatien, omkring 2 mil från gränsen till Slovenien. Staden är byggd på floden Savas båda stränder, vid berget Medvednicas fot.

Ekonomi

Zagreb är en viktig knutpunkt mellan Central- och Östeuropa. Därför är handeln mycket viktig för stadens ekonomi. När det gäller industriproduktionen är de viktigaste sektorerna läkemedel, elektroteknik, kemi, textil och livsmedel. Fler och fler turister upptäcker Zagreb: staden besöks av mer än en halv miljon utländska turister. De flesta av dem kommer från Österrike, Tyskland och Italien.

Flygplatser

Zagrebs internationella flygplats ligger 1,4 mil sydost om staden. Lågrprisflygbolag använder ofta andra flygplatser i regionen, som till exempel Rijeka, Ljubljana, Graz, Klagenfurt och Trieste.

Kollektivtrafik

Zagreb har ett mycket väl fungerande kollektivtrafiknät som består av spårvagnar, bussar och pendeltåg. Spårvagnarna fungerar 24 timmar om dygnet, även om de inte går lika ofta på natten. Det är lämpligt att ta bussar till destinationer utanför stadens centrum. Samma biljett gäller på bussar och spårvagnar. Om man använder kollektivtrafik hela dagen är det billigare att köpa en biljett som gäller för en dag än att betala för varje åktur.

De högre och lägre delarna av staden (den gamla och den nya staden) är anslutna genom en historisk linbana.

Trafik och parkering

Trafiken i och omkring Zagreb har ökat med stadens ekonomiska utveckling. Infrastrukturen är dock inte anpassad till detta. Det finns visserligen en ringväg runt staden, men den är hårt trafikerad under morgonens och kvällens rusningstrafik.

Det är svårt att hitta parkeringsplats i Zageb. Man arbetar hårt för att bygga underjordiska parkeringsplatser. Vissa av dem är redan klara, som till exempel de som ligger på Importanne Centar och Kaptol Centar.

Hotell

Under de senaste åren har hotellen i Zagreb förbättrats anmärkningsvärt. Äldre hotell har renoverats ingående och ett dussintals nya hotell har byggts. Det finns ett brett utbud i alla prisklasser. Man bör vara uppmärksam på att Zagreb blir allt populärare och att staden lockar många affärsresande. Det är tillrådigt att boka rum i god tid. 

Externa källor

För mer information om Zagreb, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Croatian kuna
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Croatian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • OK Mobility
 • Alamo
 • Unirent Car Rental
 • Autounion Car Rental
 • Nova Rent a Car
 • Active Car Rental
 • Europcar
 • Sixt
 • Avant Car
 • Enterprise
 • Fleet Rent a car
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Avis
 • FireFly Car Rental
 • Budget
 • ORYX Rent A Car
 • Carwiz rent a car
 • Green Motion
 • Global Rent a Car
 • addCarRental
 • Goldcar
 • Trophy Rent a Car
 • Fast Mobility
 • SurPrice car rentals
 • National Car Rental
 • Your Rent
 • McRent
 • Nur Rent a car
 • Touring Cars
 • NÜ Car Rentals
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Kroatien
 3. Biluthyrning Zagreb