• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Ljubljana Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Ljubljana Airport på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Ljubljana Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Ljubljana Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Ljubljana Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Ljubljana Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Ljubljana Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Alamo

  8.5 (7778)
  Från SEK 121 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.4 (41)
  Från SEK 131 / dag
 • Avant Car

  8.2 (324)
  Från SEK 214 / dag
 • National Car Rental

  8.2 (378)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Active Car Rental

  8.1 (406)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  8.1 (1687)
  Från SEK 165 / dag
 • Avis

  8 (5258)
  Från SEK 384 / dag
 • Hertz

  7.9 (6042)
  Från SEK 256 / dag
 • Sixt

  7.9 (2824)
  Från SEK 218 / dag
 • Budget

  7.9 (8849)
  Från SEK 227 / dag
 • Thrifty

  7.9 (4742)
  Från SEK 424 / dag
 • ORYX Rent A Car

  7.8 (131)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  7.7 (5930)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7.6 (445)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.6 (7171)
  Från SEK 169 / dag
 • Fleet Rent a car

  7.5 (246)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Nur Rent a car

  7.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.1 (1692)
  Från SEK 135 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Ljubljana Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Ljubljana Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Ljubljana Airport), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ljubljana Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Ljubljana Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Ljubljana Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ljubljana Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Ljubljana Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ljubljana Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Ljubljana Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ljubljana Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Ljubljana Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ljubljana Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Ljubljana Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ljubljana Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Ljubljana Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ljubljana Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Ljubljana Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ljubljana Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Ljubljana Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ljubljana Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Ljubljana Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ljubljana Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Ljubljana Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ljubljana Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Ljubljana Airport) är September den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Ljubljana Airport

Andra uthyrningsställen i Ljubljana

Utöver Ljubljana Airport i Ljubljana jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Ljubljana:

Platsinformation för Ljubljana Airport

Ljubljana flygplats i ett nötskal

Ljubljana flygplats är officiellt uppkallad efter den slovenska intellektuelle och dissidenten Jože Pučnik, ledare för den demokratiska oppositionskoalitionen mellan 1989 och 1992. 

Flygplatsen ligger 2,6 mil norr om centrum i Ljubljana, Sloveniens huvudstad. Det finns ingen tågförbindelse med flygplatsen, men det finns planer på att anlägga en järnvägsförbindelse. Flygplatsen är lätt att nå med bil och buss då den ligger utmed motorvägen A2.

Sedan den nya terminalen togs i bruk har flygplatsen ett omfattande butiksområde och många restauranger, kaféer och (snack) barer. Det finns VIP-lounger, ett stort mötesutrymme och ett konferensrum. Det finns planer på att bygga ett stort kontorsområde och konferenscentrum norr om flygplatsen. Flygplatsen har allmänna datorer med internetanslutning och man har gratis tillgång till trådlöst internet. Andra faciliteter på Ljubljana flygplats är bland annat bankomater, växlingskontor, lekplatser och massageinstitut. 

Inom flygindustrin anges Ljubljana flygplats med förkortningarna LJU (IATA flygplatskod) och LJLJ (ICAO flygplatskod).

Länk till Ljubljana flygplats officiella webbsida.

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Slovene
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Autounion Car Rental
 • Avant Car
 • National Car Rental
 • Active Car Rental
 • Enterprise
 • Avis
 • Hertz
 • Sixt
 • Budget
 • Thrifty
 • ORYX Rent A Car
 • InterRent
 • Your Rent
 • SurPrice car rentals
 • Europcar
 • Fleet Rent a car
 • Nur Rent a car
 • Green Motion