• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Ljubljana

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Ljubljana på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Ljubljana

EasyTerra Biluthyrning Ljubljana är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Ljubljana

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Ljubljana

Biluthyrningserbjudanden i Ljubljana

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Ljubljana.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Ljubljana

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Ljubljana med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.6 (7824)
  Från SEK 239 / dag
 • Avant Car

  8.5 (326)
  Från SEK 258 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.5 (42)
  Från SEK 223 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Active Car Rental

  8.1 (406)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  8.1 (1693)
  Från SEK 292 / dag
 • Hertz

  8 (6097)
  Från SEK 254 / dag
 • Avis

  8 (5293)
  Från SEK 352 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.9 (2875)
  Från SEK 250 / dag
 • Europcar

  7.9 (7231)
  Från SEK 205 / dag
 • Budget

  7.9 (8922)
  Från SEK 225 / dag
 • ORYX Rent A Car

  7.9 (131)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.8 (4785)
  Från SEK 420 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  7.6 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Fleet Rent a car

  7.5 (246)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7.5 (447)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Nur Rent a car

  7.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.1 (1695)
  Från SEK 239 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Ljubljana?

Ljubljana – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Ljubljana), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ljubljana – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Ljubljana) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Ljubljana). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ljubljana – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Ljubljana) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ljubljana – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Ljubljana), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ljubljana - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Ljubljana), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ljubljana - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Ljubljana) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ljubljana – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Ljubljana) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ljubljana – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Ljubljana) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ljubljana – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Ljubljana) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ljubljana - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Ljubljana) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ljubljana – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Ljubljana) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ljubljana - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Ljubljana) är September den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Ljubljana

Om du letar efter en hyrbil i Slovenien, men i en annan stad än Ljubljana, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Slovenien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Slovenien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Ljubljana

EasyTerra Biluthyrning Ljubljana jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

140 Dunajska cesta
9 Trdinova Ulica

Platsinformation för Ljubljana

Inledning

Ljubljana är huvudstaden i Slovenien, förr i världen en (del) republik i Jugoslavien och sedan 1991 ett självständigt land. Stadens hjärta är det mysiga torget Prešeren, uppkallat efter Sloveniens nationalpoet som står staty på detta torg. Stadsbilden domineras av Ljubljanski Grad, slottskullen. Slottet är vackert renoverat. På kvällarna gillar invånarna i Ljubljana att ströva omkring bland kvarlämningarna efter andra fästningar på slottskullen. Arkitekten Jože Plečnik, designade kullens promenadspråk. Han ritade även de Tre broarna (Tromostovje). Caféerna, barerna och restaurangerna vid floden vaknar till liv på kvällarna.

Befolkning

Staden har en befolkning på omkring 300 000 människor.

Geografiskt läge

Ljubljana är centralt belägen i landet, vid floden Ljubljanica och på en höjd av nästan 300 meter. På den östra stranden ligger gamla Ljubljana, väster om floden ligger stadens moderna del. De två delarna är anslutna via broar. Slovenien gränsar till Italien i väst och till Kroatien i söder och öster, till Ungern i nordost och till Österrike i norr. Landet har en liten kustremsa: i sydväst ligger Venedigbukten.

Ekonomi

Även om industrin fortfarande spelar en viktig roll för den lokala ekonomin så växer servicesektorns betydelse. Industrin består främst av tillverkning av läkemedel och livsmedel, samt petrokemisk industri. Ljubljana är också landets finansiella centrum. Dessutom skapar byggsektorn och transport arbetstillfällen. Allt fler upptäcker Ljubljanas (och Sloveniens) attraktionskraft, vilket gör turismen till en starkt växande sektor.

Flygplatser

Ljubljana flygplats ligger 2,6 mil norr om stadens centrum. Flygplatsens offentliga namn är Jože Pučnik Airport, men slovenerna envisas med att fortsätta att kalla den för Brnik flygplats, efter den plats som den ligger på. Flygplatsen är enkel att nå med hyrbil via A2 motorväg (även E61). Avfarten till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Ljubljana har bra kollektivtrafik, som består av bussar. De flesta linjer har bussar som går en gång i kvarten och under rusningstiden ännu oftare. På lördagar, söndagar och helgdagar går bussarna även på natten. Man betalar med en elektronisk biljett, som man kan köpa i automater, kiosker eller på turistbyrån.

Trafik och parkering

Ljubljana är inte en särskilt stor stad och därför är trafiken inte speciellt livlig. Även rusningstrafiken är relativt lugn, i jämförelse med de flesta andra europeiska huvudstäder. I stadens centrum finns det betalparkering på gatorna och för det mesta är det inte svårt att hitta en parkeringsplats. Detta är det billigaste alternativet, men man får bara lov att parkera i två timmar. Det finns även ett flertal parkeringsgarage, men avgifterna är mycket högre där. 

Hotell

Det finns ett bra urval av logi i staden. Turister bor ofta på ett av de många hotell som ligger nära de Tre broarna. För budgetresenärer är Celica hostel ett intressant alternativ, det är inhyst i ett före detta militärfängelse. Tre kilometer norr om stadens centrum finns det en campingplats som ligger vackert vid floden Sava. Om man vill resa till Ljubljana på sommaren så rekommenderar vi att man bokar logi i god tid innan resan. 

Externa källor

För mer information om Ljubljana rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Slovene
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Avant Car
 • Autounion Car Rental
 • NÜ Car Rentals
 • Active Car Rental
 • Enterprise
 • Hertz
 • Avis
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Europcar
 • Budget
 • ORYX Rent A Car
 • Thrifty
 • Your Rent
 • InterRent
 • Fleet Rent a car
 • SurPrice car rentals
 • Nur Rent a car
 • Green Motion
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Slovenien
 3. Biluthyrning Ljubljana