• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Barcelona Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Barcelona Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Barcelona Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Barcelona Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Barcelona Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Barcelona Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Barcelona Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Alamo

  8.9 (7915)
  Från SEK 276 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8.6 (14)
  Från SEK 213 / dag
 • Enterprise

  8.6 (1709)
  Från SEK 299 / dag
 • Nizacars

  8.2 (353)
  Från SEK 157 / dag
 • Sixt

  7.9 (2937)
  Från SEK 271 / dag
 • Flizzr

  8 (271)
  Från SEK 245 / dag
 • Leasys

  7.8 (902)
  Från SEK 606 / dag
 • Europcar

  7.7 (7334)
  Från SEK 245 / dag
 • Hertz

  7.6 (6171)
  Från SEK 231 / dag
 • Avis

  7.7 (5354)
  Från SEK 238 / dag
 • Budget

  7.5 (9008)
  Från SEK 211 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.4 (3862)
  Från SEK 225 / dag
 • Thrifty

  7.6 (4896)
  Från SEK 240 / dag
 • Drivalia

  7.4 (225)
  Från SEK 110 / dag
 • Centauro

  6.8 (4518)
  Från SEK 160 / dag
 • Record Rent a Car

  6.7 (1386)
  Från SEK 84 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  6.2 (3472)
  Från SEK 87 / dag
 • Keddy By Europcar

  6.3 (2995)
  Från SEK 210 / dag
 • InterRent

  6.1 (5931)
  Från SEK 562 / dag
 • Goldcar

  6.1 (5111)
  Från SEK 137 / dag
 • OK Mobility

  Inga omdömen
  Från SEK 78 / dag
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Carwiz rent a car

  8.2 (407)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • CITROEN

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Barcelona Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Barcelona Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Barcelona Airport), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Barcelona Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Barcelona Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Barcelona Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Barcelona Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Barcelona Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Barcelona Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Barcelona Airport), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Barcelona Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Barcelona Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Barcelona Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Barcelona Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Barcelona Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Barcelona Airport) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Barcelona Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Barcelona Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Barcelona Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Barcelona Airport) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Barcelona Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Barcelona Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Barcelona Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Barcelona Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Barcelona Airport – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Barcelona Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Barcelona Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Barcelona Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Barcelona Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Barcelona Airport) är November den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Barcelona Airport – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Barcelona Airport) är Maj den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Barcelona Airport

Andra uthyrningsställen i Barcelona

Utöver Barcelona Airport i Barcelona jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Barcelona:

Platsinformation för Barcelona Airport

Barcelona flygplats i ett nötskal

Barcelona flygplats är belägen 1,2 mil sydväst om den katalanska huvudstaden. Det är den näst mest trafikerade flygplatsen i Spanien efter Madrid. Flygplatsen tar emot mer än 24 miljoner passagerare om året. i folkmun kallas flygplatsen 'L'Aeroport del Prat'. Flygplatsen har tre terminaler som är anslutna till varandra med gångbroar.

Flygplatsen har en utmärkt järnvägsförbindelse till Barcelona, med tåg som avgår en gång i halvtimmen. Det finns inga hotell på flygplatsen, men det finns några hotell i omgivningarna.

Det finns gott om affärer och restauranger. Flygplatsen har ett konferensrum med flera faciliteter, och det finns en VIP lounge bredvid tullkontrollen i alla terminaler.

Andra faciliteter är: banker, växlingskontor, bankomater och läkarmottagning dygnet runt, lekplatser för barn och  WiFi platser för trådlöst internet. Det finns även en utställningssal där utställningar organiseras.

Inom flygindustrin anges Barcelona flygplats med förkortningarna BCN (IATA flygplatskod) och LEBL (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Barcelona flygplats

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Goldcar Key'n Go
 • Enterprise
 • Nizacars
 • Sixt
 • Flizzr
 • Leasys
 • Europcar
 • Hertz
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Drivalia
 • Centauro
 • Record Rent a Car
 • Rhodium Car Rental
 • FireFly Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • InterRent
 • Goldcar
 • OK Mobility
 • National Car Rental
 • Carwiz rent a car
 • ACE Rent A Car
 • CITROEN