• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Barcelona Sants Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Barcelona Sants Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Barcelona Sants Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Barcelona Sants Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Barcelona Sants Järnvägsstation.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Barcelona Sants Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Barcelona Sants Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Alamo

  8.7 (7785)
  Från SEK 254 / dag
 • Enterprise

  8.3 (1673)
  Från SEK 356 / dag
 • Sixt

  8.1 (2876)
  Från SEK 397 / dag
 • Hertz

  8.1 (6095)
  Från SEK 310 / dag
 • National Car Rental

  8.1 (376)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Flizzr

  7.9 (267)
  Från SEK 473 / dag
 • Budget

  7.8 (8915)
  Från SEK 322 / dag
 • Europcar

  7.4 (7225)
  Från SEK 374 / dag
 • Avis

  7.1 (5288)
  Från SEK 337 / dag
 • Dollar Rent a Car

  6.7 (3789)
  Från SEK 279 / dag
 • Record Rent a Car

  6.7 (1373)
  Från SEK 270 / dag
 • Thrifty

  6.6 (4768)
  Från SEK 281 / dag
 • Keddy By Europcar

  6.6 (2950)
  Från SEK 318 / dag
 • Centauro

  6.6 (4410)
  Från SEK 229 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • OK Rent a car

  6.5 (905)
  Från SEK 388 / dag
 • Goldcar

  5.7 (5042)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Barcelona Sants Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Barcelona Sants Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Barcelona Sants Järnvägsstation), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Barcelona Sants Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Barcelona Sants Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Barcelona Sants Järnvägsstation). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Barcelona Sants Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Barcelona Sants Järnvägsstation) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Barcelona Sants Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Barcelona Sants Järnvägsstation), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Barcelona Sants Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Barcelona Sants Järnvägsstation), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Barcelona Sants Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Barcelona Sants Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Barcelona Sants Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Barcelona Sants Järnvägsstation) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Barcelona Sants Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Barcelona Sants Järnvägsstation) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Barcelona Sants Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Barcelona Sants Järnvägsstation) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Barcelona Sants Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Barcelona Sants Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Barcelona Sants Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Barcelona Sants Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Barcelona Sants Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Barcelona Sants Järnvägsstation) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Barcelona Sants Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Barcelona Sants Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Barcelona Sants Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Barcelona Sants Järnvägsstation) är Mars den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Barcelona Sants Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Barcelona

Utöver Barcelona Sants Järnvägsstation i Barcelona jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Barcelona:

Platsinformation för Barcelona Sants Järnvägsstation

Allmän information

Barcelona Sants (Sants Estació) är den främsta järnvägsstationen i Barcelona, Spanien. Den är uppkallad efter Sants, stadsdelen som den ligger i, nordväster om stadens centrum. Stationen är et nav för inrikes-, höghastighets-, internationella och lokala tåg. Det finns en direkt järnvägsförbindelse mellan Sants och flygplatsen.

Transportmedel

Från järnvägsstationen är det enkelt att utforska Barcelona med tunnelbana. Barcelona Sants ligger på de gröna (L3) och blåa (L5) tunnelbanelinjerna. Det är också enkelt att resa vidare med taxi eller med buss. Bussterminalen är ansluten till järnvägsstationen. Det är ett fantastiskt sätt att utforska staden och dess omgivningar, beundra den magnifika arkitekturen och njuta av trevliga tapasbarer. Både taxi och buss finns precis mittemot stationen. Om man föredrar att köra själv så finns det ett flertal möjligheter att hyra bil i Barcelona. På stationen finns biluthyrningsföretagen Avis, Europcar och National.

Service

Järnvägsstationen är väldigt rymlig och här finns gott om tidsfördriv. Det finns till exempel en informationsdisk för turister, en polisstation, bankomater, telefonautomater och gratis wi-fi. Handikappade finner de faciliteter de behöver.  

Restauranger

Det finns flera platser där man kan få något att äta och dricka. Om man gillar snabbmat finns det ett McDonald's i den bortersta delen av stationen. Stationens största restaurang är Café Ars, som man genast känner igen på logotypen med en fjäril. Man kan även besöka caféet Caffe di Fiore och Cafe de l'Estacio, som har två filialer. Här kan man sitta ner för att äta till exempel en smörgås eller en pizza, eller köpa med sig mat. 

Affärer

Barcelona Sants har ett stort utbud av affärer, inklusive en Movistar telefonbutik, ett apotek, tidningsaffärer, en blomsteraffär, och en FC Barcelona-butik. Man kan tillbringa natten på Hotel Sants, som ligger på stationens översta våning. Det är ett lyxigt och prisvärt hotell. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Enterprise
 • Sixt
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Flizzr
 • Budget
 • Europcar
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Record Rent a Car
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 • Centauro
 • Rhodium Car Rental
 • OK Rent a car
 • Goldcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Barcelona
 4. Barcelona Sants Järnvägsstation