Biluthyrning Barcelona Sants Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Barcelona Sants Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Barcelona Sants Järnvägsstation

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Barcelona
 4. Barcelona Sants Train Station
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Barcelona Sants Järnvägsstation

Allmän information

Barcelona Sants (Sants Estació) är den främsta järnvägsstationen i Barcelona, Spanien. Den är uppkallad efter Sants, stadsdelen som den ligger i, nordväster om stadens centrum. Stationen är et nav för inrikes-, höghastighets-, internationella och lokala tåg. Det finns en direkt järnvägsförbindelse mellan Sants och flygplatsen.

Transportmedel

Från järnvägsstationen är det enkelt att utforska Barcelona med tunnelbana. Barcelona Sants ligger på de gröna (L3) och blåa (L5) tunnelbanelinjerna. Det är också enkelt att resa vidare med taxi eller med buss. Bussterminalen är ansluten till järnvägsstationen. Det är ett fantastiskt sätt att utforska staden och dess omgivningar, beundra den magnifika arkitekturen och njuta av trevliga tapasbarer. Både taxi och buss finns precis mittemot stationen. Om man föredrar att köra själv så finns det ett flertal möjligheter att hyra bil i Barcelona. På stationen finns biluthyrningsföretagen Avis, Europcar och National.

Service

Järnvägsstationen är väldigt rymlig och här finns gott om tidsfördriv. Det finns till exempel en informationsdisk för turister, en polisstation, bankomater, telefonautomater och gratis wi-fi. Handikappade finner de faciliteter de behöver.  

Restauranger

Det finns flera platser där man kan få något att äta och dricka. Om man gillar snabbmat finns det ett McDonald's i den bortersta delen av stationen. Stationens största restaurang är Café Ars, som man genast känner igen på logotypen med en fjäril. Man kan även besöka caféet Caffe di Fiore och Cafe de l'Estacio, som har två filialer. Här kan man sitta ner för att äta till exempel en smörgås eller en pizza, eller köpa med sig mat. 

Affärer

Barcelona Sants har ett stort utbud av affärer, inklusive en Movistar telefonbutik, ett apotek, tidningsaffärer, en blomsteraffär, och en FC Barcelona-butik. Man kan tillbringa natten på Hotel Sants, som ligger på stationens översta våning. Det är ett lyxigt och prisvärt hotell. 

Användbara länkar

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Atesa
 • Avis
 • Budget
 • Centauro
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Goldcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Record Rent a Car
 • Rhodium Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Andra biluthyrningsplatser i Barcelona

Utöver Barcelona Sants Järnvägsstation i Barcelona jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Barcelona: