• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Granadilla de Abona

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Granadilla de Abona på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Granadilla de Abona

EasyTerra Biluthyrning Granadilla de Abona är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Granadilla de Abona

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Granadilla de Abona

Biluthyrningserbjudanden i Granadilla de Abona

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Granadilla de Abona.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Granadilla de Abona

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Granadilla de Abona med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Goldcar Key'n Go

  8.7 (14)
  Från SEK 210 / dag
 • OK Mobility

  Inga omdömen
  Från SEK 74 / dag
 • TopCar

  8.1 (159)
  Från SEK 107 / dag
 • Flizzr

  7.9 (271)
  Från SEK 224 / dag
 • Thrifty

  7.9 (4903)
  Från SEK 224 / dag
 • Gobycar

  7.8 (27)
  Från SEK 110 / dag
 • Hertz

  7.7 (6177)
  Från SEK 235 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2997)
  Från SEK 194 / dag
 • Avis

  7.6 (5359)
  Från SEK 203 / dag
 • Europcar

  7.6 (7341)
  Från SEK 249 / dag
 • Budget

  7.2 (9014)
  Från SEK 199 / dag
 • Turisprime

  7.3 (487)
  Från SEK 99 / dag
 • Orlando Rent a Car

  7 (117)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7 (2941)
  Från SEK 256 / dag
 • Goldcar

  6.6 (5112)
  Från SEK 119 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.6 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.3 (5931)
  Från SEK 692 / dag
 • Canarias Rent a car

  Inga omdömen
  Från SEK 156 / dag
 • Enterprise

  8.5 (1712)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3864)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 426 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Granadilla de Abona?

Granadilla de Abona – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Granadilla de Abona), är September den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. December är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Granadilla de Abona – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Granadilla de Abona) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil December är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Granadilla de Abona). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Granadilla de Abona – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Granadilla de Abona) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Granadilla de Abona – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Granadilla de Abona), är September den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Granadilla de Abona - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Granadilla de Abona), är September den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Granadilla de Abona - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Granadilla de Abona) är September den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Granadilla de Abona – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Granadilla de Abona) är September den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Granadilla de Abona – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Granadilla de Abona) är September den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Granadilla de Abona – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Granadilla de Abona) är September den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Granadilla de Abona - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Granadilla de Abona) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Granadilla de Abona – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Granadilla de Abona) är September den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Granadilla de Abona - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Granadilla de Abona) är September den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Granadilla de Abona - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Granadilla de Abona) är Juni den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Granadilla de Abona

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än Granadilla de Abona, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Granadilla de Abona

EasyTerra Biluthyrning Granadilla de Abona jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Granadilla de Abona

Inledning

Granadilla de Abona är en stad på kanarieön Teneriffa. Den är främst känd för att Teneriffas största flygplats ligger där. Den ligger också nära populära stränder som till exempel El Médano och La Tejita.

Befolkning

Staden har över 17 000 invånare.

Geografiskt läge

Granadilla de Abona är belägen på södra Teneriffa, mellan den andra största bergskedjan på ön, Guajara, och Atlanten. Staden ligger i en torr, ökenliknande omgivning.

Ekonomi

Turismen är den främsta inkomstkällan, inte minst därför att Reina Sofia flygplats, Teneriffas främsta flygplats ligger i staden. Dessutom finns det en del jordbruk: det odlas till exempel korn, grönsaker, frukt (främst apelsiner) och potatis.

Flygplatser

Reina Sofia flygplats är den största och mest trafikerade flygplatsen på Teneriffa. Till och från denna flygplats anländer och avgår det många semesterflygningar. Den är belägen sju kilometer söder om Granadilla de Abona och är enkel att nå med hyrbil. Från staden följer man TF-64. Vid San Isidro tar man sedan motorväg TF-1 (Autopista del Sur). Flygplatsen ligger precis vid denna motorväg och avfarten är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

De moderna bussarna med luftkonditionering som drivs av Tenerife S.A. (TITSA) ansluter alla viktiga platser på Teneriffa. Resan kan ta lite tid eftersom det finns många hållplatser. Det finns en expressbusservice mellan den populära stranden Playa de las Americas i söder (väster om Granadilla de Abona) och huvudstaden Santa Cruz i norr.

Trafik och parkering

Huvudvägen på Teneriffa består av två motorvägar: Autopista del sur och Autopista del norte. Tillsammans formar de nästan en stängd kringfartsled. Vägen blir bara smalare i det bergiga väster. 

Att parkera kan vara ett problem på Teneriffa. Dubbelparkering är väldigt vanligt i de stora turistcentrerna. Om man av denna anledning inte kan komma ut med bilen bör man inte bli upprörd: man behöver bara tuta så dyker den andra föraren upp och flyttar sin bil. Om man ska parkera under lång tid så är det lämpligt att parkera hyrbilen i ett av de många parkeringsgaragen. Det är inte bara säkrare, utan man undviker också att ställa bilen mitt under den strålande solen. 

Hotell

Det finns ett begränsat utbud av logi i Granadilla de Abona. De flesta hotell och semesteranläggningar på Teneriffa hittar man längs de populära stränderna. Teneriffa lockar turister hela året runt. Därför rekommenderar vi att man bokar hotellrum i god tid före resan.

Externa källor

För mer information om Granadilla de Abona rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Goldcar Key'n Go
 • OK Mobility
 • TopCar
 • Flizzr
 • Thrifty
 • Gobycar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Europcar
 • Budget
 • Turisprime
 • Orlando Rent a Car
 • Sixt
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • InterRent
 • Canarias Rent a car
 • Enterprise
 • SurPrice car rentals
 • Dollar Rent a Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Granadilla de Abona