• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Dubai

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Dubai på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Dubai

EasyTerra Biluthyrning Dubai är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Dubai

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Dubai

Biluthyrningserbjudanden i Dubai

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Dubai.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Dubai

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Dubai med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Dollar Rent a Car

  8.2 (3784)
  Från SEK 280 / dag
 • Enterprise

  8 (1693)
  Från SEK 275 / dag
 • Sixt

  7.9 (2870)
  Från SEK 469 / dag
 • Hertz

  7.9 (6089)
  Från SEK 304 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4778)
  Från SEK 280 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2946)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.6 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.3 (7224)
  Från SEK 262 / dag
 • Avis

  7.3 (5291)
  Från SEK 306 / dag
 • Alamo

  7.3 (7818)
  Från SEK 242 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3424)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  6.9 (8911)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  6.9 (92)
  Från SEK 1 417 / dag
 • InterRent

  6.7 (5931)
  Från SEK 314 / dag
 • Goldcar

  6.6 (5042)
  Från SEK 208 / dag
 • Payless Car Rental

  6.5 (449)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Dubai?

Dubai – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Dubai), är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Februari är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubai – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Dubai) är Juli den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Dubai). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubai – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Dubai) är Juli den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubai – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Dubai), är Juli den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubai - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Dubai), är Juni den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubai - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Dubai) är Juni den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubai – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Dubai) är Augusti den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubai – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Dubai) är Augusti den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubai - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Dubai) är April den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubai – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Dubai) är Juni den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubai – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Dubai) är Mars den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubai - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Dubai) är Juni den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Dubai - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Dubai) är Juni den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Dubai

Om du letar efter en hyrbil i Förenade Arabemiraten, men i en annan stad än Dubai, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Förenade Arabemiraten-sidan, där du kan välja i vilken stad i Förenade Arabemiraten du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Dubai

EasyTerra Biluthyrning Dubai jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

27 30 St
751 Sheikh Zayed Rd
84 Sheikh Zayed Rd
Arenco Towers - Media City
Dubai Production City - City Centre Meaisem
Jebel Ali Free Zone
Jebel Ali Freezone
Jumeira Al Qasr Hotel
Motor City - Up Town Motor City
OSR Mall, DIP
Riyadh Street, Sheikh Rashid Road
Sheikh Zayed Road
The Cascades Building Ground
Umm Ramool

Platsinformation för Dubai

Inledning

Dubai är ett av de sju shejkdömena i Förenade Arabemiraten. Under de senaste åren har detta emirat växt enormt som turistmål, särskilt för korta semestrar. Besökarna kommer dit för att shoppa, njuta av modern arkitektur i Dubai City, rida genom öknen eller koppla av på stranden.

Befolkning

Dubai har en och halv miljon invånare. Proportionen mellan män och kvinnor är mycket ojämn: ungefär en miljon män och en halv miljon kvinnor. Detta beror på att det bor ett stort antal utländska arbetare i landet. De flesta av dem är män från Pakistan, Indien och Bangladesh, vilka främst arbetar inom byggnadssektorn.

Geografiskt läge

Förenade Arabemiraterna är belägna i den östra delen av den Arabiska halvön, vid Persiska viken. Dubai gränsar till Abu Dhabi och emiratet Sharjah. Exklaven Hatta gränsar till Oman. Dubai City ligger precis vid Persiska viken vid mynningen till Dubaiviken, en havsarm som går diagonalt genom staden. Dubai har en utsträckning på över 4000 km².

Ekonomi

Ursprungligen baserade sig Dubais ekonomi endast på intäkter från oljan. Men eftersom Dubais tillgång på olja inte är särskilt stor så har ekonomin tagit en annan kurs. Bygget av skyskrapor och andra moderna byggnader spelar en viktig roll i den lokala ekonomin. Dessutom försörjer sig emiraterna på handel och de utgör även ett viktigt centrum för finansiell service. Turismen har också ökat dramatiskt: år 2000 besöktes emiratet av 3 miljoner turister, 2010 förväntas 10 miljoner turister komma till Dubai.

Flygplatser

Dubai internationella flygplats ligger endast 4 kilometer från stadens centrum. Med en hyrbil kan man nå flygplatsen via motorväg D-89 (även kallad Al Maktoum, Flygplatsvägen eller Al Khawaneej). 2010 kommer en ny flygplats att öppnas, Al Maktoum internationella flygplats, 3,5 mil sydväst om Dubai City. Detta kommer att bli världens största flygplats och den kommer bara att användas av utländska flygbolag.

Kollektivtrafik

Dubai har ett utmärkt bussnät. Det finns också ett bussnät som fungerar på natten: mellan viktiga hållplatser går det en buss en gång i halvtimmen. Det finns även en tunnelbanelinje. I slutet av 2010 beräknar man att en andra tunnelbanelinje börjar fungera. Man planerar även att anlägga en tredje och en fjärde linje. Det är trevligt att åka en tur med abra (en färja som korsar viken), även om det bara är för att njuta av den underbara utsikten över staden.

Trafik och parkering

Även om Dubai har investerat enorma summor i byggandet av (motor) vägar så håller inte vägbygget samma takt som tillväxten av trafiken. Det är inte tillrådigt att använda hyrbilen i rusningstrafik: trafiken på vägarna runtomkring Dubai City står stilla. Dessutom finns det fyra platser i Dubai där man måste betala vägtull. Detta system är automatiskt. När man lämnar tillbaka hyrbilen så får man betala vägavgiften. 

Hotell

Eftersom turismen får allt större betydelse för Dubai så finns det ett stort utbud av hotell. Några är extravaganta och lyxiga (det mest välkända och dyraste exemplet är Burj al-Arab), men man kan hitta billigare och ändå bra hotellrum. Riktiga budgethotell finns inte i Dubai.

Externa källor

För mer information om Dubai rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  United Arab Emirates dirham
 • Körriktning
  Höger
 • Språk
  Arabic
 • Populär bilkategori
  SUV

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Sixt
 • Hertz
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Europcar
 • Avis
 • Alamo
 • FireFly Car Rental
 • Green Motion
 • Budget
 • addCarRental
 • InterRent
 • Goldcar
 • Payless Car Rental