• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Zadar

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Zadar på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Zadar

EasyTerra Biluthyrning Zadar är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Zadar

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Zadar

Biluthyrningserbjudanden i Zadar

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Zadar.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Zadar

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Zadar med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Active Car Rental

  8.7 (406)
  Från SEK 158 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.4 (41)
  Från SEK 107 / dag
 • Carwiz rent a car

  8.3 (394)
  Från SEK 100 / dag
 • Unirent Car Rental

  8.3 (278)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8.2 (7814)
  Från SEK 158 / dag
 • Avant Car

  8.2 (325)
  Från SEK 132 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  8 (2870)
  Från SEK 182 / dag
 • Europcar

  8 (7217)
  Från SEK 219 / dag
 • Hertz

  8 (6083)
  Från SEK 243 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2943)
  Från SEK 175 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4772)
  Från SEK 402 / dag
 • Enterprise

  7.7 (1691)
  Från SEK 177 / dag
 • Fleet Rent a car

  7.7 (246)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ORYX Rent A Car

  7.6 (131)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.6 (5285)
  Från SEK 182 / dag
 • Budget

  7.5 (8902)
  Från SEK 185 / dag
 • Nova Rent a Car

  7.4 (125)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  7.4 (3418)
  Från SEK 189 / dag
 • Air Rent a Car

  7.2 (85)
  Från SEK 76 / dag
 • addCarRental

  7.2 (92)
  Från SEK 114 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7 (447)
  Från SEK 148 / dag
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Fast Mobility

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Zadar?

Zadar – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Zadar), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zadar – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Zadar) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Zadar). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zadar – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Zadar) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zadar – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Zadar), är December den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zadar - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Zadar), är December den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zadar - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Zadar) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zadar – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Zadar) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zadar – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Zadar) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zadar – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Zadar) är December den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zadar - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Zadar) är December den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zadar – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Zadar) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zadar - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Zadar) är December den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Zadar - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Zadar) är Oktober den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Zadar

Om du letar efter en hyrbil i Kroatien, men i en annan stad än Zadar, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Kroatien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Kroatien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Zadar

EasyTerra Biluthyrning Zadar jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Obala kneza Branimira 1

Platsinformation för Zadar

Inledning

Den historiska staden Zadar har ofta varit andra länders och rikens lekboll. Förutom att ha varit kroatisk, har staden varit (under kortare eller längre tidsperioder) bysantinsk, ungersk, venetiansk, österrikisk, italiensk eller jugoslavisk, innan den blev kroatisk igen 1991. Gamla stan som ligger på en halvö nära hamnen är full av historiska byggnader, inklusive lämningar efter romarna, katedralen Sveta Stosija och den runda 800-tals kyrkan St. Donatus i romansk stil. Det är en mysig stad med många caféer, färgglada marknader och en livlig hamn. Skärgårdens öar utanför kusten är ett paradis för vattensportsentusiaster, man kan segla och dyka (där finns några skeppsvrak).

Befolkning

Staden har en befolkning på 85 000 invånare.

Geografiskt läge

Zadar är beläget i centrala Kroatien, i nordvästra Dalmatia. Staden skyddas från det Adriatiska havet genom den kroatiska skärgårdens avlånga öar. Omkring fem kilometer utanför Zadars kust ligger ön Ugljan.

Ekonomi

Turismen är Zadars största inkomstkälla. Dessutom är handeln genom hamnen viktig. Även fiske och fiskförädling är stora sektorer inom den lokala ekonomin. Vidare finns det maskinindustri och en del kemisk industri.

Flygplatser

Zadar flygplats är belägen i Zemunik Donji, nio kilometer sydost om Zadar. Flygplatsen är enkel att nå med en hyrbil. Från staden tar man Jadranska cesta och efter det kan man välja mellan motorvägen och väg 502 för att komma till flygplatsen. Vägen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Zadar har bra offentlig busstransport, som sköts av företaget Liburnija. Det är något billigare att köpa en biljett i en tidningskiosk, än på bussen. Vidare är biljetten som man köper på bussen endast giltig för den resan. En biljett som man köper i förväg tillåter en att göra två resor.

Trafik och parkering

Den största delen av den gamla stadskärnan - innanför stadsmurarna - är ett område för fotgängare. Vägen som går runt stadsmuren är enkelriktad. Det finns ett flertal parkeringsgarage, men att hitta parkeringsplats på gatorna i närheten av gamla stan är så gott som omöjligt. Det finns en stor bilparkering mittemot hamnen (Obala kneza Branimira), nära bron för fotgängare.

För utflykter i området är en hyrbil perfekt. Till exempel om man vill åka till den vackra nationalparken Plitvice: ett område med 16 sjöar och vattenfall i ett tätbevuxet skogsområde.

Hotell

De flesta hotell är koncentrerade i två områden: Puntamika och Borik, båda är belägna omkring fem kilometer nordväst om det historiska centrumet. Vidare finns det många campingplatser i området. Zadar är ett populärt resmål på sommaren och därför rekommenderar vi att man bokar logi i god tid innan resan.

Externa källor

För mer information om Zadar rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Croatian kuna
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Croatian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Active Car Rental
 • Autounion Car Rental
 • Carwiz rent a car
 • Unirent Car Rental
 • Alamo
 • Avant Car
 • NÜ Car Rentals
 • Sixt
 • Europcar
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Fleet Rent a car
 • ORYX Rent A Car
 • Avis
 • Budget
 • Nova Rent a Car
 • FireFly Car Rental
 • Air Rent a Car
 • addCarRental
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • Global Rent a Car
 • InterRent
 • Fast Mobility
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Kroatien
 3. Biluthyrning Zadar