• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Malaga

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Malaga på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Malaga

EasyTerra Biluthyrning Malaga är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Malaga

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Malaga

Biluthyrningserbjudanden i Malaga

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Malaga.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Malaga

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Malaga med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Goldcar Key'n Go

  8.4 (14)
  Från SEK 201 / dag
 • Wiber Rent a Car

  8.5 (332)
  Från SEK 128 / dag
 • Alamo

  8.4 (7915)
  Från SEK 270 / dag
 • Enterprise

  8.5 (1709)
  Från SEK 296 / dag
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.9 (4896)
  Från SEK 227 / dag
 • Flizzr

  8 (271)
  Från SEK 217 / dag
 • Budget

  7.7 (9008)
  Från SEK 207 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.4 (3862)
  Från SEK 200 / dag
 • Hertz

  7.6 (6171)
  Från SEK 230 / dag
 • Centauro

  7.6 (4518)
  Från SEK 161 / dag
 • Sixt

  7.1 (2937)
  Från SEK 247 / dag
 • Europcar

  7.5 (7334)
  Från SEK 243 / dag
 • Nizacars

  7.5 (353)
  Från SEK 157 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.4 (2995)
  Från SEK 201 / dag
 • Avis

  7.3 (5354)
  Från SEK 223 / dag
 • Clickrent

  7 (506)
  Från SEK 147 / dag
 • Drivalia

  7.4 (225)
  Från SEK 110 / dag
 • FireFly Car Rental

  7 (3472)
  Från SEK 92 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.8 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Record Rent a Car

  6.6 (1386)
  Från SEK 88 / dag
 • Goldcar

  6.7 (5111)
  Från SEK 137 / dag
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Från SEK 610 / dag
 • Everycar

  5.6 (7)
  Från SEK 259 / dag
 • OK Mobility

  Inga omdömen
  Från SEK 77 / dag
 • Autos Aguirre

  Inga omdömen
  Från SEK 347 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Carwiz rent a car

  8.2 (407)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • offUgo

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Malaga?

Malaga – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Malaga), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malaga – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Malaga) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Malaga). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malaga – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Malaga) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malaga – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Malaga), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malaga - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Malaga), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malaga - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Malaga) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malaga – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Malaga) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malaga – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Malaga) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malaga – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Malaga) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malaga - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Malaga) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malaga – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Malaga) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malaga – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Malaga) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malaga - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Malaga) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malaga - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Malaga) är Juni den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malaga – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Malaga) är April den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Malaga

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än Malaga, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Malaga

EasyTerra Biluthyrning Malaga jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Av. de José Ortega y Gasset, 260
Av. de José Ortega y Gasset, 262
Av. de José Ortega y Gasset, km 2
Av. de Velázquez, 25
Av. del Comandante García Morato, 28
Av. General Duque de Aveiro, 4
Av. las Americas, s/n
C. Joaquín Rodrigo, 3
C. la Orotava, 33
C. Marea Baja, 11
Pl. Conde de Guadalhorce S/N

Platsinformation för Malaga

Inledning

Málaga är en pulserande hamnstad vid Medelhavet. Den här mycket spanska staden är både historisk och modern. Stadens centrum erbjuder besökarna smala gränder, breda boulevarder, vackra trädgårdar, imponerande monument, modern shopping och kultur. 

Befolkning

Málaga är den sjätte största staden i Spanien. Det är också den största staden i Andalusien. Totalt har staden 547 000 invånare.

Geografiskt läge

Málaga är belägen på Spaniens östkust, omkring 15 mil från den smalaste delen av Gibraltarsundet. Málaga ligger vid Medelhavskusten. 

Norr och öster om Málaga finns vackra kullar, av vilka några är en del av Nationalparken Montes de Málaga. Solkusten, Costa del Sol, börjar vid Málaga och fortsätter öster om staden.    

Ekonomi

Málagas ekonomi har växt långsamt sedan 1950- och 1960-talen. En sidoeffekt av det ökande antalet turister på Costa del Sol är att även Málaga gynnas ekonomiskt. Staden är starkt beroende av turismen, vilket inte är konstigt med tanke på att Costa del Sol är Spaniens mest välbesökta kust. Staden renoveras ständigt för att kunna erbjuda turisterna bättre logi och restauranger. Dessutom skapas nya turistattraktioner för att behålla och främja turismen. Förutom att turismen har betydelse för byggsektorn, skapar den också arbetstillfällen inom catering, servicesektorn, museer, sjukhus, och så vidare. 

Flygplatser

Málaga har en flygplats: Málagas flygplats. Denna flygplats är den största i Andalusien och den är mycket trafikerad. Flygplatsen hanterar flygningar från själva Spanien, men också från större europeiska städer.

Kollektivtrafik

Om man inte förfogar över en hyrbil finns kollektivtrafik i Málaga som faller alla i smaken. Från flygplatsen kan man ta tåget till stadens centrum. Resan tar omkring 11 minuter. Buss nummer 19 kan man också ta från flygplatsen till stadens centrum. Dessutom finns det många citybussar i Málaga. Från Málaga kan man ta tåget till bland annat Madrid och Barcelona. Man kan också ta buss till olika platser i Spanien.

Trafik och parkering

Málaga är inte en svår stad att köra i med hyrbil. Under högsäsongen, från slutet av juni till början av september är det svårare på grund av de många turisterna. Under den perioden rekommenderar vi att parkera utanför stadens centrum, istället för i stadskärnan, och fortsätta till fots.

Hotell

I Málaga finns ett stort utbud av olika hotell. Om man väljer att besöka Málaga under lågsäsongen finns inget stort behov av att boka i förväg, även om man kan göra det för säkerhets skull. Under högsäsongen är det ett måste att boka i förväg.

Externa källor

För mer information om Málaga rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Goldcar Key'n Go
 • Wiber Rent a Car
 • Alamo
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • Flizzr
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • Centauro
 • Sixt
 • Europcar
 • Nizacars
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Clickrent
 • Drivalia
 • FireFly Car Rental
 • Rhodium Car Rental
 • Record Rent a Car
 • Goldcar
 • InterRent
 • Everycar
 • OK Mobility
 • Autos Aguirre
 • SurPrice car rentals
 • Carwiz rent a car
 • McRent
 • offUgo
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Malaga