Biluthyrning Malaga Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Malaga Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Malaga Järnvägsstation

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Malaga
 4. Malaga Train Station
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Malaga Järnvägsstation

Allmän information

Málaga ligger i södra Spanien i regionen Andalusien. Det är den största staden på Costa del Sol. Den stora Málaga järnvägsstation, María Zambrano, är belägen en kilometer sydväster om stadens centrum. Höghastighetståg anländer och avgår från denna station. AVE tar dig på mindre än 3 timmar till Madrid, på 2 timmar till Sevilla och Córdoba kan nås på en timme med höghastighetståg. Stationen används också flitigt av lokal- och intercitytåg. Det finns en annan station i stadens centrum  

Transportmedel

Om du vill besöka Picassos födelsestad så finns det ett flertal alternativ. Du hittar taxi framför stationen och bussar bredvid. Du kan emellertid även enkelt hyra en bil för att utforska det vackra Andalusien på egen hand. Det finns flera olika biluthyrningsföretag som till exempel Avis, Europcar, Hertz, och National Atesa på María Zambrano järnvägsstation i Málaga. Det finns parkeringsfaciliteter framför och under stationen.

Service

Den nya järnvägsstationen är ljus och är organiserad på ett logiskt sätt. Biljetter kan köpas på biljettkontoren. Om du har några frågor så kan du gå till en resebyrå eller informationsdisk för turister. Det finns även en VIP-lounge där man kan checka in och ändra sina bokningar. Dessutom finns det bagageskåp, offentliga telefoner, en bankomat och faciliteter för handikappade. 

Restauranger

Det finns flera olika caféer och barer och stationen ligger i anknytning till det fyrstjärniga hotellet (Barceló Málaga Hotel). I närheten av stationen finns det många restauranger och hotell. 

Affärer

Bredvid perrongerna hittar du en kiosk och ett café. Eller har du glömt att handla något? María Zambrano station har något för alla. Du kan unna dig saker sju dagar i veckan i 121 olika affärer. Det finns även en bio med tio salonger i shoppingcentret.  

Användbara länkar

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Atesa
 • AurigaCrown Car Hire
 • Avis
 • Budget
 • Centauro
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Goldcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Rhodium Car Rental
 • Thrifty

Andra biluthyrningsplatser i Malaga

Utöver Malaga Järnvägsstation i Malaga jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Malaga: