• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Malaga Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Malaga Järnvägsstation på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Malaga Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Malaga Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Malaga Järnvägsstation.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Hyrbilsalternativ i Malaga Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Malaga Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Alamo

  8.8 (7778)
  Från SEK 179 / dag
 • Enterprise

  8.3 (1687)
  Från SEK 227 / dag
 • Thrifty

  8.3 (4742)
  Från SEK 163 / dag
 • National Car Rental

  8.2 (378)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Carwiz rent a car

  8 (390)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.9 (2824)
  Från SEK 264 / dag
 • Flizzr

  7.9 (265)
  Från SEK 264 / dag
 • Europcar

  7.9 (7171)
  Från SEK 217 / dag
 • Avis

  7.8 (5258)
  Från SEK 205 / dag
 • Budget

  7.8 (8849)
  Från SEK 163 / dag
 • Centauro

  7.7 (4379)
  Från SEK 126 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2916)
  Från SEK 169 / dag
 • Hertz

  7.6 (6042)
  Från SEK 195 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.1 (445)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7 (3760)
  Från SEK 165 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.9 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Record Rent a Car

  6.6 (1365)
  Från SEK 119 / dag
 • Goldcar

  6.5 (4998)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Malaga Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Malaga Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Malaga Järnvägsstation), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malaga Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Malaga Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Malaga Järnvägsstation). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malaga Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Malaga Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malaga Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Malaga Järnvägsstation), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malaga Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Malaga Järnvägsstation), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malaga Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Malaga Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malaga Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Malaga Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malaga Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Malaga Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malaga Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Malaga Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malaga Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Malaga Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malaga Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Malaga Järnvägsstation) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malaga Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Malaga Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Malaga Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Malaga Järnvägsstation) är Juni den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Malaga Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Malaga

Utöver Malaga Järnvägsstation i Malaga jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Malaga:

Platsinformation för Malaga Järnvägsstation

Allmän information

Málaga ligger i södra Spanien i regionen Andalusien. Det är den största staden på Costa del Sol. Den stora Málaga järnvägsstation, María Zambrano, är belägen en kilometer sydväster om stadens centrum. Höghastighetståg anländer och avgår från denna station. AVE tar dig på mindre än 3 timmar till Madrid, på 2 timmar till Sevilla och Córdoba kan nås på en timme med höghastighetståg. Stationen används också flitigt av lokal- och intercitytåg. Det finns en annan station i stadens centrum  

Transportmedel

Om du vill besöka Picassos födelsestad så finns det ett flertal alternativ. Du hittar taxi framför stationen och bussar bredvid. Du kan emellertid även enkelt hyra en bil för att utforska det vackra Andalusien på egen hand. Det finns flera olika biluthyrningsföretag som till exempel Avis, Europcar, Hertz, och National Atesa på María Zambrano järnvägsstation i Málaga. Det finns parkeringsfaciliteter framför och under stationen.

Service

Den nya järnvägsstationen är ljus och är organiserad på ett logiskt sätt. Biljetter kan köpas på biljettkontoren. Om du har några frågor så kan du gå till en resebyrå eller informationsdisk för turister. Det finns även en VIP-lounge där man kan checka in och ändra sina bokningar. Dessutom finns det bagageskåp, offentliga telefoner, en bankomat och faciliteter för handikappade. 

Restauranger

Det finns flera olika caféer och barer och stationen ligger i anknytning till det fyrstjärniga hotellet (Barceló Málaga Hotel). I närheten av stationen finns det många restauranger och hotell. 

Affärer

Bredvid perrongerna hittar du en kiosk och ett café. Eller har du glömt att handla något? María Zambrano station har något för alla. Du kan unna dig saker sju dagar i veckan i 121 olika affärer. Det finns även en bio med tio salonger i shoppingcentret.  

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Enterprise
 • Thrifty
 • National Car Rental
 • Carwiz rent a car
 • Sixt
 • Flizzr
 • Europcar
 • Avis
 • Budget
 • Centauro
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • SurPrice car rentals
 • Dollar Rent a Car
 • Rhodium Car Rental
 • Record Rent a Car
 • Goldcar